Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Májusi Instagram képek

A kérdőívben valaki azt írta, hogy legjobban az Instagram képeket hiányolja, voilá :) Elhoztam az összes májusi fotót, ne haragudjatok, hogy ez eddig kimaradt, de nem tudtam, mekkora igény van rá, viszont ha már csak egy ember is megnézegeti ezeket, akkor hozom őket :)) A fotók leírása szokás szerint most is a galériában olvasható. Összesen 69 képet töltöttem fel, ha van kedvetek, lessétek meg. A lenti ikonokra és a fenti képre kattintva a személyes kedvenceimet érhetitek el :)

Galéria link: Personal Photos » Instagram » Május

2014.05.28. 12:21, minnie

5. évad promo

Címkék: pll hanna promo video

Nyakunkon a PLL premierje, mindössze 13 nap, és startol az 5. évad! Nemrég megtudtuk a 8. és 9. epizód címeit (Scream For Me & March of Crimes), a FOX pedig most kiadott egy új előzetest, amiben végre néhány új jelenetet is láthatunk, alább megnézhetitek a promot.

2014.05.28. 11:24, minnie

2 éves az ABH!

Címkék: oldal abh

Bizony, ez is eljött, 2 évvel ezelőtt ezen a napon nyitott meg az Ashley Benson Hungary - akkor még ash-benzo.gportal.hu címen. Rengeteg dolog történt ez alatt a 2 év alatt, nem is tudom, mivel kezdjem. Anno volt egy sikeres és hosszú életű oldalam, ami Emma Watsonnal foglalkozott. Miután azt bezártam, volt még néhány lapom, csapongtam a témák között, aztán felhagytam a honlapszerkesztéssel - azt hittem, véglegesen. Azt hittem, hogy kinőttem ebből, de amikor elkezdtem nézni a PLL-t, mindez megváltozott. Ashley annyira szimpatikussá vált, hogy úgy éreztem, muszáj nyitnom róla egy oldalt. Két héten keresztül dolgoztam a tartalmon, megnéztem minden filmet, amiben szerepelt, és minden sorozatepizódot, amiben feltűnt. Ez a két hét elég volt ahhoz, hogy biztos legyek abban, tényleg kell róla ez a lap.

Fantasztikus embernek tartom Benzot, nem csak tehetséges színésznő, de hihetetlenül kedves, vicces és okos is, és annak ellenére, hogy hatalmas sikernek örvend, még mindig két lábbal áll a földön. Anyukámon kívül soha nem volt példaképem, de ma már bátran ki merem jelenteni, hogy Ashley Benson az.

Tudom, hogy ha meg kell nevezni egy példás szerkesztőt, az nem én vagyok, hiszen rengetegszer és annál is többször tűntem el, zártam be és nyitottam ki, de mégis itt vagyok, mert egyszerűen nem tudok elszakadni a témától, az oldaltól és tőletek, látogatóktól sem. Rengeteg támogatást kaptam és rengeteg kedves embert ismerhettem meg a lapnak köszönhetően. Aminek a legjobban örülök, hogy Nikivel hosszú évek után ismét egymásra találtunk, de ki merem jelenteni azt is, hogy Noémi is a barátaim közé tartozik. Rajtuk kívül pedig akikért még hálás vagyok a gportalnak, azok Nikrécia, *Naomi, mona, szimiis és Darla :)

Az oldalra (ha az ashbenzot is számoljuk) összesen 22 design került fel (linkelném az elsőt, mert miért ne, ez egy szép nap, szívesen égetem magam - KATT), ha a PLL epizódjai nélkül számolom a modulokat, akkor 91-, ha azokkal együtt, akkor 147-, ha pedig a filmográfiát is egyesével vesszük, akkor 164 menüpont van a lapon. A két oldal látogatottságát összeadva majdnem 50.000-en jártatok itt, mindenki döntse el maga, hogy ez nagy szám-e, vagy sem, számomra az :)

Amit még mindenképp szeretnék megjegyezni, hogy a kérdőívben egy ember kivételével (aki egyébként az egészet lehúzta, innen is üdvözöllek, remélem, szép napod van) mindenki igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy az oldal segítségére volt-e abban, hogy megismerje-e Ashleyt. Innentől kezdve engem nem érdekelnek a számok, elértem, amit el akartam érni, amikor 2 évvel ezelőtt megnyitottam ezt a lapot! :)

Köszönök szépen mindent, minden kedves szót, pozitív- és építő jellegű kritikát, és tényleg, mindent! :)) Remélem, sokáig leszünk még így együtt, mert én nagyon szeretem azt a kis közösséget, ami kialakult itt az oldalon.

Boldog 2. szülinapot, ABH! ♥

Ölellek Titeket, minnie xx

2014.05.26. 00:00, minnie

Vegyes

Címkék: ashley oldal abh

Mindenek előtt, amit már néhány napja szerettem volna kiírni, de mindig elfelejtettem: Ashley elérte a 4 millió követőt Instagramon, gratulálunk neki! Igyekszem majd pótolni az áprilisi és májusi Insta képeket, bár nem tudom, mekkora igény van rá.

És akkor néhány újdonság az oldallal kapcsolatban. Először is, az Ashley menün belül eddig egy külön menüpontban találhattátok meg Benzo barátait, viszont úgy gondoltam, jobb, ha ezt is inkább egy külön szekcióba teszem, így már pár napja az Ashley menüben találhattok egy "sztárkapcsolatok" részleget, szerintem így sokkal átláthatóbb az egész.

A médián belül elkezdtem az első évad feltöltését, viszont nem olyan részletesen, mint az újabb évadoknál. Csak az epizódismertetők és a letöltési-, illetve online linkek lesznek elérhetőek. Ez a második évadra is érvényes lesz, szerintem ez így bőven elég. Az eddig elérhető menüpontok: Pilot, The Jenna Thing, To Kill A Mocking Girl.

Illetve holnapig még várok válaszokat a kérdőívre, kérlek titeket, ha eddig még nem tettétek meg, töltsétek ki, maximum 2 percet igényel az időtökből! :)) » KÉRDŐÍV

2014.05.25. 14:25, minnie

1x02 still képek

Az RTL II ezen a héten, csütörtökön adta le a PLL, vagyis a Hazug Csajok Társasága első évadjának második részét, a "The Jenna Thing"-et (nem tudjátok véletlenül, az epizódok címét is lefordítják?). Aznap pont inaktív voltam, viszont most, hogy egyébként sincs semmi újdonság, feltöltöttem ennek a résznek a still képeit a galériába, a felső képre kattintva 13 HQ és MQ fotót nézhettek meg.

2014.05.25. 12:18, minnie

GQ video & scan

Amint már tudjátok, Ashley és PLL-beli kolléganői szerepelnek a júniusi GQ magazinban, amelyhez egy fotósorozat is készült. Ha erről lemaradtatok volna, IDE kattintva megnézhetitek a fotókat, valamint a fenti képre kattintva elérhetitek a magazin scannelt változatát. A GQ ezen kívül készített a lányokkal videokat is, ezt lentebb megnézhetitek.

Sziasztok, Ashley Benson vagyok, és én játszom Hanna Marint a Pretty Little Liars-ben. Most New Yorkban vagyok és a GQ magazinnal fotózunk. Ha az ideális randimat kellene leírnom... ez soha nem történt meg. De álmaimban a srác felvesz és elvisz valahova, mondjuk Párizsba ebédelni, aztán visszajövünk. De ez soha nem történt meg, csak valami ilyesmi lenne az álomrandim.

2014.05.24. 09:00, minnie

PLL epizódcímek & spoilerek

Kaptunk újabb három epizódcímet a PLL 5. évadját illetően (amire már csak 18 kínkeserves napot kell várni), illetve néhány rövidke spoilert is. A média menüben, az ötödik évadon belül már elérhetőek ezek a modulok is, a lenti linkekre kattintva elolvashatjátok az új információkat.

• 5x07 - The Silence of E. Lamb
• 5x08 - Scream For Me
• 5x09 - March of Crimes

2014.05.23. 16:31, minnie

GQ MAGAZIN

Úgy tűnik, mostanában, ha Ashleyt és a fotósorozatot egyszerre említjük, fürdőruhákra is számíthatunk. Nemrég a GQ magazin készített egy shootot Ashleyvel, Shay Mitchellel, Lucy Hale-el és Troian Bellisarioval, akik fürdőruhában, vizipisztollyal pózoltak a fotósnak. Megmondom őszintén, ez a sorozat nekem annyira nem jön be, bár némelyik fotó csodálatos, van néhány, ami számomra már túl sok. A fenti képre kattintva 11 HQ fotót nézhettek meg a galériában, ne hagyjátok ki! :)

2014.05.23. 12:38, minnie