Facebook
 
A PLL következő részében

7x11 PLAYTIME - TAVASZI PREMIER (04.18.)

A 'Pretty Little Liars' 2017. áprilisában tér vissza a 11. epizóddal, melynek leírása egyelőre nem ismert.

képek promo jelenet infok
 
A PLL előző részében

7x10 THE DARKEST KNIGHT - NYÁRI FINÁLÉ (08.30.)

A lányok kaotikus harcba keverednek ellenségeikkel, ami halálos véget ér...

letöltés hun sub inda vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap
» Május 27 - Sasha & Hudson esküvő

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Duplarandi

Ashley Benson és Vanessa Hudgens legjobb barátnők voltak tavalyi közös filmjükben, a 'Spring Breakers'-ben, a két színésznő pedig egyértelműen hasonlóan jó viszonyt ápol a való életben is. Benzo és Vanessa március 7-én, pénteken este a Vaucluse Lounge Barban töltöttek egy kis időt Ryan Good és Austin Butler társaságában. Ash és Nessa is egyszerű, fekete-fehér ruhadarabok mellett döntöttek, így öltözékük remekül passzolt a másikéhoz. A paparazzik megörökítették a bárból való távozásukat, a fenti képre kattintva 8 fotót nézhettek meg.

2014.03.09. 10:18, minnie

A szöszi, akit ismerünk és szeretünk

Címkék: ashley hírek

Annak ellenére, hogy nemrég azt mondta a Cosmopolitannek, úgy érzi, a barna haj áll hozzá közelebb, Ashley Benson (Hanna) visszatért a szőkéhez - a rövidebb, világosabb szőkéhez.

A 'Pretty Little Liars' színésznő Instagram profilján debütált legújabb frizurájával, a feltöltött képhez annyit fűzött hozzá, "nyissz nyissz". A szöszi, akit ismerünk és szeretünk! Nem mindenkinek állna jól ez a haj, de Ashleynek csillagos 5-öst adunk rá. De komolyan, az új frizura remek keretet ad Ash arcának, a napsütötte szín pedig tökéletesen passzol a tavaszhoz.

De ne szokjunk hozzá ehhez a merész választáshoz, hiszen Ashley hajlamos gyakran változtatni frizuráján - barnából karamell lesz, hosszúból rövid. Nehéz lépést tartani vele, frizurája folyamatosan változik. És bár azt mondta, a barna hajú lányoknak több a lehetőségük a szórakozásra, van egy olyan érzésünk, mindegy, az ő haja milyen színű, így is, úgy is remekül érzi magát.

2014.03.08. 08:46, minnie

Új képek

Március 5-én, szerdán látták Ashleyt, amint Los Angeles utcáin sétálgatott. Egyes források szerint egy üzleti találkozón vett részt aznap Hollywoodban, ez talán megmagyarazná azt is, miért van Benzo kezében több papír is. Kedvencünk összeállítása most is laza, ám mégis csinos volt. A fenti képre kattintva 6 közepes minőségű fotót nézhettek meg a galériában.

2014.03.07. 08:02, minnie

MTV MOVIE AWARDS!!

Ashleyt, Vanessa Hudgenst és James Francot jelölték az MTV Movie Awardson "Best Kiss", vagyis "Legjobb csók" kategóriában! A díjátadó április 13-án, Hollywoodban, a Nokia Theatre-ben kerül majd megrendezésre, az est házigazdája pedig az Emmy-díjas Conan O'Brien lesz.

A kategória jelöltjei:

Ashley Benson, Vanessa Hudgens, James Franco - Spring Breakers
Emma Roberts, Jennifer Aniston, Will Poutler - Családi üzelmek
Jennifer Lawrence & Amy Adams - Amerikai botrány
Joseph Gordon-Levitt & Scarlett Johansson - Don Jon
Shailene Woodley & Miles Teller - The Spectacular Now

Szavazni akármennyiszer lehet, úgyhogy hajrá, voksoljatok Ashleyékre!!! :))

SZAVAZOK

2014.03.06. 22:00, minnie

Pótlások: insta

Nem csak a candid -, de az Instagramra feltöltött képek is pótlásra szorulnak. Ashley összesen öt fotót töltött fel a közösségi oldalra az elmúlt napokban, ezeket a fenti képre -, és a lenti ikonokra kattintva nagy méretben is megnézhetitek (egyesével vannak linkelve). A leírásuk szokás szerint a galériában, az adott kép alatt olvasható.

  

2014.03.06. 18:44, minnie

4x24 stills

Megkaptuk a PLL 4. évados fináléjának still képeit! Kevesebb, mint két hét, és ez az epizód is adásba kerül, utána pedig egy rövid időre búcsút veszünk kedvenc sorozatunktól. A fotókat elnézve lesz néhány sokkoló jelenet a 24. epizódban, mely az "'A' is for Answers" címet viseli. A stilleket (szám szerint 9 darabot) a fenti képre kattintva érhetitek el.

Ti várjátok már?

2014.03.06. 14:12, minnie

Pótlások: candids

Kedden megjelent jónéhány kép, de aznap hirtelen nagyon sűrű napom lett, így csak olyan frissítések voltak, amiket még reggel megírtam és beidőzítettem. Most azonban pótolnám ezeket a képeket, mert van pár. A PLL tegnapi része és a magyar felirat letölthető az előző posztból!

Haladjunk visszafelé. Ahogyan azt már megírtam, Benzo és barátja, Ryan Good eltöltöttek néhány napot Mexikóban. A minivakáció február 27-én kezdődött és március 2-án ért véget. Az első paparazzi képek még a cancuni reptéren készültek 2-án, vasárnap. A fenti képre kattintva 6 fotót nézhettek meg a galériában.

Másnap délelőtt (március 3., hétfő) már Kaliforniában kapták lencsevégre a párost, amint kávéval a kezükben sétálgattak Los Angeles utcáin. Ash egyszerű leggingst, pólót és szabadidőfelsőt, valamint egy Adidas full cap-et viselt. Erről 8 képet töltöttem fel a galériába, amit az első két ikonra kattintva érhettek el. Még mielőtt azonban a páros összefutott egy kávéra, Ash edzeni volt, az edzőteremből való távozásáról pedig 4 fotót nézhettek meg a második két ikonra kattintva.

Ashleyt ugyanezen a napon szintén kiszúrták a paparazzik, immár egyedül, Beverly Hillsben. Kapucniját fejébe húzva sétálgatott, miközben telefonált, és nem tűnt túl boldognak a fotósok jelenlététől. Erről 5 képet nézhettek meg a galériában, ha az alábbi ikonokra kattintotok.

 

Szintén ugyanezen a napont (március 3.), röviddel a Beverly Hillsi látogatása után ismét látták Ashleyt immár Los Angelesben, amint egy gyógyszertárban arcmaszkot vásárolt. Erről az első két ikonra kattintva 4 képet nézhettek meg, ha pedig a második két ikonra kattintotok, akkor 6 fotót nézhettek meg arról, ahogyan kedvencünk megérkezik a gyógyszertárhoz. Ajánlom ezeket a képeket, Benzo nagyon csinos volt! :)

2014.03.06. 08:35, minnie

Cover for me letöltés

16:35 - FELIRAT: KÉSZ!! Jó szórakozást! :)

A magyar felirat készítésében ma én is részt veszek, ennek állásáról pedig ebben a bejegyzésben, a Liars Online-on, illetve a Liars Online Facebook oldalán tájékozódhattok. Igyekszünk minél hamarabb elkészülni vele, addig is kellemes napot mindenkinek! :)

FRISSÍTVE (16:35): tölthető a magyar felirat, ill. felkerült egy "sima" letöltési link is!
FRISSÍTVE (10:50): tölthető az angol felirat!
Hajnalban került adásba a PLL legújabb része, a 22. epizód, ami a "Cover For Me" címet viseli. Elhoztam most a torrentes letöltési linket, természetesen a feliratokat is linkelem, amint elkészülnek. Jó szórakozást!

[ letöltés | torrent | angol felirat | magyar felirat ]

2014.03.05. 07:07, minnie