Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Vegyes képek, hírek

Ahogy a cím is mutatja, ezúttal vegyes hírekkel érkeztem. Kezdeném azzal, hogy a szemfülesebbeknek talán már feltűnt, hogy tegnap kikerült bal oldalra a PLL 5. évadjának első részének címe, ez pedig nem más, mint az "EscApe From New York". A finélé előtt számos olyan spoilert lehetett olvasni, hogy a lányok nem térnek vissza Rosewoodba, hanem végig Pennsylvániában maradnak - ezek azonban téves információk voltak, az epizód ugyanis New Yorkban játszódott. Azt hiszem, ennek fényében már van egy kis fogalmunk arról, hogy miről is fog szólni a következő évad premierje.

Március 18-ról, keddről kaptunk újabb képeket, többek között a 4. évad fináléjának vetítéséről. A cast látható a vörös szőnyegen, illetve hoztam néhány képet Ashleyről, amint már a színpadon ül. Láthatjátok, ahogy valószínűleg éppen tweetel, ahogy Shay Mitchellel egy édes selfie-t készítenek, és ahogy Benzo, Shay és Ian egy 'A' betűt formáznak meg. A fenti képre kattintva elérhetitek az albumot, amit 13 HQ képpel frissítettem.

Még mindig a keddi napnál járunk, amikor a lányok a 'Good Morning America' tv-show vendégei voltak. Korábban néhány képet hoztam erről, ám ezek többnyire Instagramról lementett fotók voltak, most viszont feltöltöttem még néhány HQ-, és kevésbé jó minőségű képet is, amiket a lenti ikonokra kattintva meg is nézhettek a galériában.

2014.03.23. 10:35, minnie

Halloween helyett karácsony

Címkék: pll hanna hírek

Eddig is tudtuk, hogy az 5. évadban egy újabb különleges epizóddal találkozunk, ugyanis már korábban felröppentek a pletykák, hogy Marlene King karácsonyi részt tervez a közelgő évadba. Most azonban azt is megtudtuk, hogy ez nem a jól megszokott halloweeni epizód mellett, hanem ahelyett kerül majd képernyőre a 'Pretty Little Liars' 5. évadában.

TVLine: Számos pletyka kapott szárnyra, hogy idén a halloweeni helyett karácsonyi epizódot tervezel.
Marlene: Így igaz, és nagyon izgatott vagyok emiatt. Négy éve próbálok megalkotni egy karácsonyi részt, úgyhogy nagyon boldog vagyok.

2014.03.22. 16:01, minnie

ULTIMATE-SHAY.COM

Címkék: shay

Most nem egy Ashleys hírrel jöttem, hanem valami egészen mással :) Az Ultimate-Shay.com újra megnyitotta kapuit, most azonban közösen szerkesztjük Nikivel! Nézzétek be, ha szeretnétek minél többet tudni a PLL másik csodájáról, Shay Mitchellről!

ULTIMATE-SHAY.COM

2014.03.22. 13:33, minnie

Új fotósorozat

A 'Pretty Little Liars' színészei még nem kezdték meg az ötödik évad forgatásait, ez azonban nem jelenti azt, hogy vesztegetik az idejüket. A főszereplők közül ketten, Ashley Benson (Hanna) és Shay Mitchell (Emily) rendesen kicsípték magukat egy szexi fotósorozat kedvéért.

A fenti képet Shay töltötte fel Instagramjára a következő szöveggel: "Most fejeztük be az egyik legviccesebb fotózást!!! Nagyon izgatott vagyok, hogy ti is láthassátok ezen a nyáron!!! @itsashbenzo" A képen jól látható, hogy mindketten füstös szemeket és érzéki ajkakat kaptak a sminkesektől. Látszólag Ash ugyanúgy élvezte a fotózást, mint Shay. "Most fejeztünk be egy vicces fotózást" - posztolt magáról egy selfie-t, továbbra is teljes sminkben.

A képek tehát idén nyáron érkeznek, én már alig várom, hogy lássam őket! És Ti?

2014.03.22. 12:15, minnie

LAX reptér

Ashleyt március 20-án, csütörtökön látták a Los Angelesben, a LAX reptéren, amint kolléganőjével, Shay Mitchellel együtt visszaérkeztek New Yorkból. A lányok láthatóan elég fáradtak voltak, és valószínűleg a fotósok jelenlététől sem voltak elragadtatva. A fenti képre kattintva 7 képet nézhettek meg a galériában.

2014.03.22. 08:43, minnie

Lucas felforgatja Hanna életét?

Címkék: pll hanna 5 évad

Nemrég Marlene Kinggel készült egy interjú az ötödik évaddal kapcsolatban. Ashleys oldal révén az egészet nem fordítottam le nektek, azt az apró részletet viszont igen, ami Hannára vonatkozik. Érdekes! Ti mit gondoltok?

Szóval, tegnap este megnéztük a "tell all" videot, és azt kell mondanunk, nagyon izgatottak vagyunk, hogy Lucas visszatér.
Én is, és ő is - ő egy remek színész és nagyon örülünk annak, hogy visszatér a sorozatba.

Milyen hatásai lesznek annak, hogy Lucas visszatér? Tudnál erről mondani valamit?
Nem lehet, mert ez egy meghatározó része az első epizódnak. A premierben tér vissza, amolyan meglepetés-vendégként, nagyon izgalmas lesz. Hatalmas spoiler lenne, ha ezt most elmondanám neked.

Lucas visszatérése felforgatja Hanna életét? Mert komolyan, titokban mindig is drukkoltunk ennek a párosnak.
[Nevet] A visszatérése határozottan befolyásolni fogja Hanna történetét.

2014.03.21. 18:20, minnie

Új fotósorozat?

Ash frissítette Instagramját, amiben semmi érdekes nincs, hiszen gyakran teszi ezt. Ami azonban valószínűleg mindenkinek szemet szúrt, az egy kép, amit a következő felirattal töltött fel: "Most fejeztünk be egy vicces fotózást". Nem sokkal ezután megosztott még egy képet, melyen Shay Mitchellel látható - ugyanúgy vöröst rúzst viselve. És ha mindez nem lenne elég, a PLL facebook oldala is posztolt egy fotót a következő szöveggel: "Buttahbenzoék GYÖNYÖRŰEK! Alig várjuk, hogy lássuk a fotósorozatot!"

Én is, és biztos vagyok benne, hogy Ti is így vagytok ezzel :) A fenti képre és a lenti ikonokra kattintva megnézhetitek az ominózus fotókat.

2014.03.21. 14:25, minnie

Dél-Afrikai Cosmo

Ashley az amerikai és az orosz Cosmopolitan után most a dél-afrikai címlapjára is rákerült, ezúttal azonban nem csak a háttér színe más, de maga a fotó is, amit a Cosmo a borítóhoz választott. Nekem személy szerint ez a kedvenc fotóm a sorozatból. A fenti képre kattintva teljes méretben is megnézhetitek a címlapot. Megér egy kattintást! :)

2014.03.21. 12:13, minnie