Facebook
 
Szavazás

Az "Other"-re kattintva saját választ adhatsz meg!

Szerinted ki A.D.?
Wren
Melissa
Lucas
Mona
Other
Please Specify:
survey maker
 
A PLL következő részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x19 FAREWELL, MY LOVELY (06.20.)

A Hazugoknak meggyőződésük, hogy tudják, kicsoda A.D. és nagy erőkkel készülnek rá, hogy szembesítik is az illetőt...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé
» Július 18 - 'Feed' premier (Troian)
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Új design

Címkék: oldal abh design

FRISSÍTVE (06.30. 11:10): Gondolom, néhányan már láttátok tegnap ezt a csodát. Azért került ismét jelszavas védelem a lapra, mert én egész konkrétan rosszul vagyok ettől a kinézettől, viszont előreláthatólag se ma, se holnap nem lesz időm újat csinálni, viszont nem akartam addig így hagyni az oldalt. Ha minden jól megy, akkor szerdán, a feliratozás után érkezik egy normális külső, de ha nem leszek nagyon fáradt, és lesz ihletem, akkor a mai, késő esti órákban megcsinálom.

Megérkezett az oldal legújabb, szám szerint 7. kinézete, amivel, hááát... nem vagyok teljesen megelégedve. Könnyen elképzelhető, hogy itt-ott csiszolgatni fogok rajta, sőt, az is előfordulhat, hogy úgy ahogy van lecserélem, majd meglátjuk. Igazából nem volt semmi bajom az előzővel, csak szerettem volna újat felrakni, de lehet, hogy rossz döntés volt.

A cserék új ikonokat fognak kapni, és nagyon picit át is fognak rendeződni, de most egy pici pihenőre van szükségem, mert ha ez nem is látszik meg, órák óta itt ülök, és már a betűk is összefolynak... :D

2014.06.29. 16:10, minnie

5x04 kanadai prOmO

Címkék: pll hanna 5 évad

Instagramra feltöltött képei alapján nagyon úgy tűnik, Ash kivett egy kis szabadságot és elutazott valahova, így a következő napokban vélhetően elég kevés hírre/képre számíthatunk vele kapcsolatban, a 'Pretty Little Liars' számára azonban nincs megállás, most például megkaptuk a soronkövetkező epizód (5x04 "Thrown from the Ride") kanadai előzetesét, lentebb meg is nézhetitek.

Más: Fanny hívta fel rá a figyelmemet (ezúton is köszönöm!), hogy a Hazug Csajok Társaságát immár naponta sugározza az RTL II, így innentől kezdve az első évados emlékeztetők már nem kerülnek ki az oldalra. Elnézést kérek a figyelmetlenségemért, de az az igazság, hogy nem követem a sorozatot itthon.

2014.06.28. 10:33, minnie

5x06 ismertető

Az előző posztban láthattátok, hogy megkaptuk a 6. rész, a "Run, Ali, Run" képeit, most pedig megérkezett az epizód ismertetője is. Ha lemaradtatok a fotókról, ide kattintva megnézhetitek őket, lentebb pedig elolvashatjátok az ismertetőt is, úgy tűnik, nem fogunk unatkozni.

Míg Rosewood igyekszik visszatérni a normális kerékvágásba, a hazugok -különösen Ali- messze nem érzik jól magukat, köszönhetően a legutóbbi "balesetnek". Azon gondolkodva, hogy hazatérni talán mégsem volt jó döntés, Ali azt fontolgatja, örökre elhagyja a várost. Azonban Arianak, Emilynek, Hannának és Spencernek eltökélt szándéka, hogy megvédjék és biztonságban tudják barátnőjüket, miközben próbálják kideríteni, ki és mi áll a legutóbbi incidens hátterében. Mindeközben Caleb szintén megkérdőjelezi, jó döntés volt-e visszatérnie, Ezra pedig elmerül a kutatásban, hogy segítsen megtalálni a válaszokat.

2014.06.27. 12:50, minnie

5x06 epizódképek

Megkaptuk az 5. évad 6. részének, a "Run, Ali, Run"-nak hivatalos epizódképeit. A fotókat elnézve talán izgalmas részre számíthatunk, illetve itt már Hanna stílusának változása is jól látszik, amiről korábban már nagyon sokszor volt szó. A fenti képre kattintva 12, kiváló minőségű stillt nézhettek meg a galériában.

2014.06.27. 11:56, minnie

Emlékeztető: 1x07 ma este

Mostanában kicsit elmaradtam az első évados emlékeztetőkkel, de ha jól számolom, akkor a 7. rész, a "The Homecoming Hangover (Másnaposok)" kerül ma adásba az RTL II-n, 22:30-tól. Elhoztam ennek epizódismertetőjét, illetve azt az egy darab still képet, amin Hanna szerepel. Ha jól emlékszem, akkor ez egy jó rész egyébként :)

A lányok próbálják elrendezni a katasztrofális bálnak köszönhető pusztítást. Szülők, pasik (titkosak, lehetségesek és jelenlegik), testvérek és a barátok is változáson mennek keresztük, és ha a hazugok nem vigyáznak, a dolgok rosszról borzalmasra fordulhatnak. >> Bővebben

2014.06.26. 19:30, minnie

Tartalmi friss

Címkék: oldal abh tartalom

Az utóbbi időben nagyon nagy rohanásban voltam, és ez ezen a héten sincs másképp, viszont még korábban megírtam néhány új modult, hogy amikor nincs friss hír, akkor is legyen mit olvasgatni, illetve egy kis tartalmi felfrissülés egyébként sem árt soha :)) Egyelőre két modullal gazdagodott az Ashley menü, illetve a médiába, az ötödik évados epizódokhoz felkerült néhány spoiler.

Troian Bellisario (Ashley / Sztárkapcsolatok)
Janel Parrish (Ashley / Sztárkapcsolatok)
• 507 - The Silence of E. Lamb
• 508 - Scream For Me
• 509 - March of Crimes

2014.06.26. 15:22, minnie

Epizódcímek

Címkék: pll 5 évad

Bár még csak most startolt a PLL legújabb évada, máris tudjuk az első 13 epizód címét. Mint ahogyan erről korábban már volt szó néhányszor, a megszokott halloween-rész idén kimarad, viszont különleges epizódban így sem lesz hiány, mivel látni fogunk majd egy karácsonyi részt. A napokban pedig két új címmel lettünk gazdagabbak:

• 5.12 - Taking This One to the Grave
• 5.13 - How the A Stole Christmas (karácsonyi epizód)

2014.06.26. 09:07, minnie

5x03 letöltés + MAGYAR FELIRAT

Hajnalban került adásba a 'Pretty Little Liars' 5. évadjának 3. része, a "Surfing The Aftershocks". Egyelőre csak a "sima"-, illetve a torrentes letöltési linkkel tudok szolgálni, amint lesz angol felirat, hozom azt is, illetve azzal egyidőben elkezdjük a magyart is.

13:37 - FELIRAT: KÉSZ!

A feliratot a Liars Online csapatával együtt készítjük, melynek állásáról itt, ebben a bejegyzésben, illetve a Liars Online-on tájékozódhattok. Igyekszünk minél hamarabb elkészülni.

{ letöltés | torrent | angol felirat | magyar felirat }

2014.06.25. 06:53, minnie