Facebook
 
Szavazás

Az "Other"-re kattintva saját választ adhatsz meg!

Szerinted ki A.D.?
Wren
Melissa
Lucas
Mona
Other
Please Specify:
survey maker
 
A PLL következő részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x19 FAREWELL, MY LOVELY (06.20.)

A Hazugoknak meggyőződésük, hogy tudják, kicsoda A.D. és nagy erőkkel készülnek rá, hogy szembesítik is az illetőt...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé
» Július 18 - 'Feed' premier (Troian)
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

5x03 Sneak Peek videók

Címkék: pll 5 évad hanna video

Mint már minnie is írta, néhány napig én hozom majd a friss híreket, most kezdetét is veszi eme feladatom, ugyanis megjelent két darab videó a következő részéhez. Az epizódhoz tartozó rövid ismertetőt már minnie korábban lefordította, a látottak valamint olvasottak alapján pedig nagyon jó részre számíthatunk jövőhéten. 

2014.06.18. 20:26, Nikrécia

PLL - vegyes

Ahogy a címből is kiderül, most vegyes híreket hoztam, az első ilyen, hogy megkaptuk a 11. rész címét, ami a "No One Here Can Love or Understand Me" nevet viseli. Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy ez nagy valószínűséggel Alisonra utalhat, bár a 11. epizódig még rengeteg minden történhet.

A másik, amit már régebb óta szerettem volna megosztani veletek, hogy bár 5. évados promo képeket még mindig nem kaptunk, az ABC Family kiadott újabb posztereket, amelyek mindegyikén egy-egy lány maszkját láthatjuk, ebből értelemszerűen a Hannásat hoztam el, a fenti képre kattintva megnézhetitek a galériában HQ minőségben! :)

2014.06.18. 19:35, minnie

5x03 epizódképek

Éppen időben, egy héttel a harmadik epizód (Surfing the Aftershocks) előtt megkaptuk annak hivatalos still képeit! Érdemes vetni néhány pillantást a fotókra, mert Ashley/Hanna nagyon csinos a képeken! Ha kíváncsiak vagytok, a lenti ikonokra kattintva megnézhetitek a 9 db HQ stillt a galériában.

2014.06.18. 17:20, minnie

Közlemény

Címkék: oldal abh

Egy rövid, ám fontos információt szeretnék megosztani veletek. A mai délután folyamán én elutazom néhány napra, hétfő késődélután/este érek haza. Erre a napra még beidőzítettem néhány bejegyzést, holnaptól viszont tényleg nem leszek, ám az oldal nem fog frissítés nélkül maradni. Nikrécia volt olyan kedves, hogy elvállalta, hogy amíg én nyaralok, ő frissíti az oldalt! :) Ezúton is nagyon szépen köszönöm neki, előre is ♥, Titeket pedig arra kérlek, legyetek türelmesek, hiszen, mint tudjátok, Neki is van saját oldala.

Aki még nem látta a PLL új részét, mindenképp nézze meg, ezen kívül pedig kellemes hetet kívánok mindenkinek! :)

2014.06.18. 15:10, minnie

5x02 letöltés

Hajnalban került adásba a Pretty Little Liars 5. évadjának második része, a "Whirly Girl". Elhoztam nektek a "sima"-, és a torrentes letöltési linket, amint lesz angol feliat, linkelem azt is, illetve azzal egy időben kezdjük a magyart is.

14:30: fél 7 óta vártunk, de még mindig nincs angol felirat, így sajnos én a magyar felirat elkészítésében csak a jövő héten tudok részt venni. Ha valaki elkészül vele, akkor minden bizonnyal ide is fel fog kerülni a letöltési link estefelé :)

A feliratot a Liars Online csapatával együtt készítjük, melynek állásáról itt, ebben a bejegyzésben, illetve a Liars Online-on tájékozódhattok. Igyekszünk minél hamarabb elkészülni.

{ letöltés | torrent | angol felirat | magyar felirat }

2014.06.18. 06:30, minnie

Emlékeztető: 5x02 ma este

Címkék: pll hanna 5 évad

Ma hajnalban kerül adásba a 'Pretty Little Liars' 5. évadjának második része, amely a "Whirly Girl" címet viseli. Alább elolvashatjátok az epizódismertetőt, az ikonokra kattintva pedig elérhetitek a hivatalos epizódképeket; illetve, a bővebben mögött megnézhetitek az előzetest és az epizód jeleneteit is!

A lányok New York eseményeivel a hátuk mögött térnek vissza Rosewoodba, de még mindig rengeteg titok vár megoldásra. Ariát kísértik a múlt eseményei, míg Emily, Hanna és Spencer próbálnak visszatérni a normális élethez. Alison továbbra is nyitott szemmel alszik, miközben kénytelen családjával tölteni mindennapjait - akikben nem bízik. Mindeközben Jason furcsa viselkedése és Kenneth DiLaurentis Jessica után való érdeklődése felkelti az emberek figyelmét. >> Bővebben

2014.06.17. 19:35, minnie

Instagram

Mostanában meg szoktam várni, amíg összegyűlik legalább öt Instagramos kép, viszont se Ashleyről, se a PLL-ről nincs hír, ezért úgy döntöttem, elhozom nektek azt a négy fotót, amit Benzo az elmúlt napokban töltött fel Instára. A lenti ikonokra kattintva megnézhetitek őket a galériában, illetve szokás szerint a leírásukat is ott olvashatjátok.

2014.06.17. 09:34, minnie

Ki kit csókolt meg?

Címkék: ashley video pll hanna

Amikor a clevver TV meglátogatta a PLL stábját, készítettek velük egy "Who Kissed Who?", vagyis egy "Ki kit csókolt meg?" játékot. Én személy szerint nagyon szeretem az ilyeneket, és mivel más hír egyébként sincs, gondoltam, elhozom nektek. Szerintem érdemes megnézni, vicces, ezen kívül pedig Ashley/Hanna listája a leghosszabb.

2014.06.16. 12:39, minnie