Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

 Kérlek, ne reklámozz
 Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
 Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
 Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus ?? - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

5x05 (100. rész) letöltés + felirat

Hajnalban került adásba a PLL 5. évadjának 5. része, a 'Miss Me x 100', ami egyben kedvenc sorozatunk 100. epizódja is. El tudjátok ezt hinni? :)) Elhoztam most nektek a "sima"-, és a torrentes letöltési linket, illetve az angol feliratot, hamarosan kezdjük a fordítást is.

FELIRAT: KÉSZ

A feliratot a Liars Online csapatával együtt készítjük, melynek állásáról itt, ebben a bejegyzésben, illetve a Liars Online-on tájékozódhattok. Igyekszünk minél hamarabb elkészülni.

[ LETÖLTÉS | TORRENT | ANGOL FELIRAT | MAGYAR FELIRAT ]

2014.07.09. 07:04, minnie

Emlékeztető: 5x05 (100. epizód) ma este

Címkék: pll hanna haleb 5 évad

Hajnalban kerül majd bemutatásra a 'Pretty Little Liars' 5. évadjának 5. része, vagyis a 100. epizód!, amely a "Miss Me x 100" címet viseli. Nekünk, Ashley/Hanna rajongóknak további érdekesség, hogy hosszú hónapok után ismét Rosewoodban láthatjuk Calebet! Én személy szerint már alig várom. Addig is, amíg mi is nézhetjük a részt, elhoztam nektek az epizódismertetőt és a hivatalos képeket, valamint a promo videokat, illetve jeleneteket - melyeket Noémivel folytatott közös projektünk miatt magyar felirattal nézhettek meg.

PROMO | KANADAI PROMO | JELENET 1. (HANNA & TRAVIS) | JELENET 2. (SPENCER & TOBY)

Készen álltok vagy sem, a méhkirálynő visszatér az iskolába - Végre elérkezett a nagy nap, amikor Alison visszatér Rosewood középiskolájába, és erre még senki sincs igazán felkészülve, még Alison sem. Elhatározva, hogy a bátor arcát fogja mutatni mindenki felé, nekilát jóvátenni az évekkel ezelőtt okozott károkat. De elegendő egy bocsánatkérés azoknak, akiknek Alison fájdalmat okozott a múltban? Nem, ha Mona és az ő serege közbeszól. Eközben Caleb és egy régi ellenség visszatér Rosewoodba. >> Bővebben

2014.07.08. 17:35, minnie

Hanna krízise folytatódik

Címkék: hanna pll 5 évad

A 'Pretty Little Liars' 5. évadjának 5. része (Miss Me x 100) szeretett sorozatunk 100. epizódja (el tudjátok hinni?!), ez pedig azt jelenti, hogy a drámák száma megtöbbszöröződik, mondhatni a százszorosára nő. Igen kiemelkedő epizódra számítunk, a kiadott jelenetek alapján pedig úgy tűnik, rengeteg szaftos fordulatban lesz részünk.

Hanna és Travis még mindig közel állnak egymáshoz
Tudjuk, hogy Caleb visszatér a héten, arra azonban nem számíthat, hogy Hanna tárt karokkal fogadja majd. EBBEN a jelenetben láthatjuk, hogy Travisszel való kapcsolata még mindig stabil, a srác pedig imádnivaló. Nehéz verseny lesz ez!

Hanna aggódik Ali iskolába való visszatérése miatt
Hanna és Travis egy iskolai feladaton dolgoznak, a lányt azonban jobban foglalkoztatja, mi fog történni akkor, amikor Alison visszatér a rosewoodi gimibe. Elmagyarázza, hogy köteles az iskola korábbi királynőjével végigsétálni a folyosókon, és amiatt aggódik, a diákok ismét csak Ali játékszereit fogják látni benne és a többi hazugban.

Hanna krízise folytatódik
A jelenet azzal ér véget, hogy Travis biztosítja Hannát, az emberek tudják, ki ő valójában. "Tényleg?" - Kérdez vissza. "Mert az utóbbi időben én magam sem tudom." Úgy tűnik, sok időbe fog telni, míg Hanna ismét önmagának érzi magát.
 

2014.07.08. 09:45, minnie

Company Magazin teljes interjú

Ashley Benson csodás szelfiket készít. De komolyan, briliánsak. Négy millióan értetek ezzel egyet ti, akik követitek @itsashbenzo-t. Leggyakrabban a forgatásokról posztol (amely képeken sokszor Shay Mitchell is feltűnik), vagy kiskutyájáról, Olive-ről oszt meg képeket. Még a fotózás napjának reggelén is feltöltött egyet, egyenes az ágyából. Így amikor megérkezett hozzánk, mindannyian tudni akartuk, mi a tökéletes szelfi titka. „A barátom pont mostanában mondta, hogy elég idegesítő vagyok már a szelfi-áradatommal, úgyhogy megpróbálok nem csinálni többet” – mondta nevetve. „Mindenesetre a titok a jó megvilágításban rejlik.” Mielőtt pánikba esnétek, már egy hónap is eltelt a beszélgetésünk óta, ő pedig ugyanúgy osztja meg képeit. És mi egyre jobban imádjuk őket... [...]

Oké, Ashley – először is, gondoltad volna, hogy a ’Pretty Little Liars’ ekkora siker lesz? Mi is hatalmas rajongók vagyunk!
Mivel egy könyvsorozaton alapszik, sejtettem, hogy sikeres lesz, de ekkora őrületre egyikünk sem számított! Minden évben egyre több és több ember nézi, ez őrületes.

Vannak hasonlóságok közted és Hanna között?
Néhány. Én is nagyon szarkasztikus vagyok, és valamennyire szabad szellemű is, benne pedig rengeteg van ezekből. Az írók pedig nagyjából olyanra írják a szövegeket, ahogyan én is beszélek, úgyhogy nagyon egyszerű megtanulnom a soraimat.

Közel álltok egymáshoz a többi hazuggal?
Nagyon, ez a legjobb az egészben. Általában a harmadik évadig a színészek nem jönnek ki egymással, de mi igen. Évente kilenc hónapot forgatunk, ami nagyon sok. Nyáron nem vagyunk szabadok, ez az egyetlen hátránya. De ennek ellenére is imádom. Évek óta itt vagyok és már tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család.

Szépen kérünk, árulj el néhány dolgot a PLL-ről!
Hanna sötét időszakon fog keresztülmenni az elkövetkezendő időszakban; szélsőséges fázist fog megélni. Fekete tincseim lesznek, és a ruhatáram is megváltozik, sokkal lazább lesz, amit imádok! Szóval nagyon izgatott vagyok, hogy milyen irányba halad tovább a történetem...

TELJES INTERJÚ

2014.07.07. 11:14, minnie

Company Magazin scannek

Az utóbbi időben már jónéhányszor említettem nektek a Company Magazint, melynek nem elég, hogy Ashley szerepel a címlapján, de egy csodálatos fotósorozatot (képek itt) és egy remek interjút is készítettek vele, amiből egy részletet itt már elolvashattok. Most elhoztam nektek a magazin scannjeit, holnap pedig az interjú fordítása is fent lesz. Nagyon igyekszem vele, most el is kezdem, de elég rohanós napjaim vannak/lesznek, így lehet, hogy csak a késő esti órákban, de egészen biztosan felkerül holnap! Addig is nézegessétek a fotókat, amiket a fenti képre kattintva értek el. :)

2014.07.06. 23:14, minnie

Marlene: Ashley mindig megnevettet

Címkék: ashley hírek

Köszönetet kell mondanunk Marlene Kingnek azért a csodáért, amit úgy hívnak, 'Pretty Little Liars'. A producer szerves része a sorozat minden egyes pillanatának, éppen ezért nagyon jó móka színfalak mögötti eseményekről kérdezni őt! Egy rajongó nemrég Twitteren tette fel a kérdést, ki a legviccesebb a szereplőgárdából. Vajon mit felelt Marlene?

“@AshBenzo mindig megnevettet” - válaszolta Marlene, diplomatikusan utalva ezzel arra, hogy a humor szubjektív, így mások talán a csapat egy másik tagját találják a legviccesebbnek. Kettejük online folytatott beszélgetései alapján mindig is volt egy olyan érzésünk, hogy Marlene és Ashley Benson (Hanna) ugyanolyan humorral rendelkeznek. Valamivel régebben Ashley beosont Marlene irodájába, majd Instagramon osztott meg egy fotót a következő leírással: “Átveszem @imarleneking asztalát”. Ash magáról készítette a képet, amint Marlene íróasztalánál ült.

A kreátor és színésznője folyton együtt lógtak New Orleans-ban, amíg Ashley vendégszereplését forgatták a PLL testvérsorozatában, a Ravenswoodban. Tyler Blackburn (Caleb) meg is osztott egy képet a két hölgyről, amihez annyit fűzött, “Sziámi ikrek”. De Ashley sem mulasztotta el az internet segítségével tájékoztatni a rajongókat közös sétáikról, amiket Benzo látogatása alatt tettek. Igen, ők ketten bizony jó barátok!

2014.07.06. 10:07, minnie

Female First interjú

Ahogyan a legtöbben már tudják, Ashley Benson lett a H&M 2014-es nyári, Divided kollekciójának reklámarca. Leültünk a 'Pretty Little Liars' sztárjával, hogy kifaggassuk a kampányról, illetve saját stílusáról.

1. Milyen volt Los Angelesben fotózni a H&M számára?
Nagyon jó móka volt. Naplementében, az utcákon készítettük a képeket LA-ben, illetve a Siren Studiosban is fotóztunk párat. Többnyire a háztetőn voltunk, úgyhogy elég meleg volt. És ami a fotóst, Marianot illeti... szerelem volt köztünk első látásra.

2. Melyik a kedvenc darabod, ami feltűnik a kampányban?
A kedvenc darabom... Van néhány. Imádtam az összes haspólót. És a magas derekú szoknyákat is. És az egyszerű pólókat is. Minden nagyon cuki volt.

TELJES INTERJÚ

2014.07.05. 12:35, minnie

Company fotósorozat

Tegnap jelent meg a Company Magazin augusztusi száma, melynek címlapján Ashley szerepel, most pedig kaptunk néhány újabb képet az általuk készített fotósorozatból. Vélhetően a későbbiekben kapunk még pár fotót, addig is, a fenti képre kattintva elérhettek 5 MQ fotót, ne hagyjátok ki, mert tényleg remek shoot lett! :)

A magazin ezen kívül egy interjút is készített Benzoval, ha esetleg lemaradtatok róla, ide kattintva elolvashatjátok.

2014.07.05. 09:33, minnie