Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek



 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Keddi képek

Csütörtökre mindig jut pótolnivaló a szerdai feliratozás miatt, de most irdatlan mennyiségű képpel vagyok elmaradva. Mint már az előző posztban említettem, kedden az ABC Family megrendezett egy eseményt, melynek keretében a PLL csapata együtt nézte meg az évadzáró epizódot. A fenti képre kattintva 8 fotót nézhettek meg Benzoról a vörösszőnyegen! Tény: Ashley még szmokingban is gyönyörű :)

A következő képek szintén március 18-án, kedden készültek. Mint már írtam, Ash és a többi lány is hivatalos volt aznap reggel a 'Good Morning America' című tévéműsorba. Megjelentek lesifotók, amint Ash a studion kívül tartózkodik. Mint mindig, most is kedvesen mosolygott és lelkesen integetett a helyszínen lévő rajongóinak. A lenti ikonokra kattintva 4 képet nézhettek meg a galériában.

2014.03.20. 17:47, minnie

Képek + 5. évad promo

A TEGNAPI PLL RÉSZ ÉS A MAGYAR FELIRAT AZ ELŐZŐ POSZTBÓL TÖLTHETŐ!

19-én, azaz tegnap kaptunk képeket Ashleyről és Lucyről, amint New Yorkban, a Soho Hotel környékén sétálgattak. Mindketten vásároltak kávét a Starbucksban, és mindketten nagyon csinosak voltak. A fenti képre kattintva 4 fotót nézhettek meg a galériában.

Még kedden került megrendezésre egy ABC Family esemény, melynek keretében a szereplőgárda együtt nézte meg a 24. részt, az ''A' is for Answers'-t. Hoztam nektek képeket arról, amint Ash és Shay Mitchell távoznak a helyszínről az esemény végeztével. A lenti ikonokra kattinva 4, sajnos elég rossz minőségű fotót tekinthettek meg a galériában.

Illetve megjelent az 5. évad első előzetese. Mivel még a forgatások sem kezdődtek meg, így csak negyedik évados jeleneteket láthatunk összevágva. A bővebben mögött nézhetitek meg a rövid videot.

2014.03.20. 10:02, minnie

'A' IS FOR ANSWERS (FINÁLÉ) LETÖLTÉS

12:20 - FELIRAT: KÉSZ!

A magyar felirat készítésében ma én is részt veszek, ennek állásáról pedig ebben a bejegyzésben, a Liars Online-on, a Liars Online Facebook oldalán, illetve a LucyWeben tájékozódhattok. Igyekszünk minél hamarabb elkészülni vele, addig is kellemes napot mindenkinek! :)

Elhoztam nektek a finálé torrentes letöltési linkjét, illetve az angol feliratot. Hamarosan kezdjük a magyart is. Bár még nem volt rá példa, azért megkérnék mindenkit, hogy a chatben ne spoilerezzünk! Nagy epizód előtt állunk, hagyjuk, hogy mindenki megnézze :)

AKI NEM LÁTTA A RÉSZT, NE GÖRGESSEN LE ASHLEY TWEETJEIHEZ!!!

[ torrent  | angol felirat | magyar felirat ]

2014.03.19. 07:15, minnie

4. évad finálé ma este

Úristen, el sem hiszem, hogy ma hajnalban érkezik a 24. rész ("'A' is for Answers"), azaz a 4. évad finélája. Nem tudom, Ti hogy vagytok, én nagyon izgulok, emellett azonban vegyes érzelmeim vannak, várom is, illetve nem is. Félek, hogy ismét nem azt kapjuk majd, amit ígértek, ezen kívül pedig 3 PLL-mentes hónap hosszú  időnek ígérkezik. No, nem rizsázok tovább.

Az előzeteseket és a jeleneteket a bővebbenre kattintva találjátok!

A több év alatt felhalmozódott kérdések és rejtélyek után a négy barátnő szemtől szemben találja magát Alisonnal, és végre megtudják, mi történt valójában azon a szeptember éjszakán, amikor legjobb barátnőjük eltűnt. Most, hogy a hazugok már tudják az információt, amit Ali hosszú évekig titokban tartott, vajon képesek lesznek segíteni neki abban, hogy Alison végre rájöjjön, kicsoda 'A'? >> további információk

2014.03.18. 20:00, minnie

Good Morning America

A PLL csapata (Ash, Shay, Troian, Lucy és Sasha) a "Good Morning America" vendégei voltak ma, erről hoztam nektek képeket, illetve videokat. A fotókat a lenti ikonokra kattintva érhetitek el, a videokat pedig a bővebben mögött találjátok. Mondanom sem kell, Benzo csodásan festett! A lányok egyébként nem unatkoznak, most a The View tv show vendégei.

2014.03.18. 16:00, taymom

Ashley, a haj-kaméleon

Ashley Benson egy igazi kaméleon, már ami a haját illeti. Szőkéből barna lesz - vagy fordítva, és igen gyakran csinálja ezt. Nem fél kísérletezni hajhosszabbítással, és egy drámai hajvágástól sem riad  vissza. Soha nem tudhatjuk, mire számítsunk egy vörösszőnyeges megjelenésen. A vasárnapi PaleyFesten a színésznő visszatért szokásos, vállig érő, szőke, hullámos hajához, mi pedig alig vártuk, hogy erről kérdezhessük.

Tegnap még nagyon rövid volt, le kellett vágatnom egy fotósorozat miatt, aztán a PLL stábja felhívott. Nagyon mérgesek voltak, így tegnap este hajhosszabbítást kellett csináltatnom - mondta a PEOPLE-nek. - Két hete még barna voltam egy másik film miatt - ez az egész egy káosz, de most szőke vagyok, és hosszú hajú. Vagy valami olyasmi.

Benzo azt is elmondta, egy darabig biztosan ennél a stílusnál marad, hogy elkerülje a lehetséges károkat, amelyeket a gyakori frizuraváltás okozhat. "Nem tudok változtatni rajta, máskülönben ki fog hullani."

2014.03.18. 09:20, minnie

Instagram, twitter & facebook

Ashley az elmúlt napokban magához képest aktív volt twitteren, nem csak az Instára feltötött képeit osztotta meg ott, de posztolt is párszor, egész konkrétan kétszer, ezeknek fordításait olvashatjátok itt:

Boldog szülinapot kyle_newman ❤️

Úristen. A legnagyobb földrengés, amit valaha éreztem

Folytassuk az Insta-képekkel, Benzo tegnap nem tétlenkedett, több fotót is megosztott a már oly sokat emlegetett PaleyFestről. A képeket a lenti ikonokra kattintva, a galériában nézhetitek meg, szokás szerint pedig leírásukat is ott olvashatjátok. A legutolsó képet, nem Ash, hanem a PLL facebook oldala posztolta "A #PLLselfie a legcsodásabb dolog, amit valaha láttunk" szöveggel, de úgy gondoltam, megéri kitenni ide is.


2014.03.17. 20:51, minnie

PaleyFest: videok

Még mindig PaleyFest. Hoztam nektek néhány videot, szám szerint kettőt. Az elsőben Ashleyt láthatjátok, amint a vörös szőnyegen fotózzák őt, a másodikban pedig a szereplőgárdát nézhetitek meg a színpadon. Ez az egész PLL panel, kicsivel több, mint 1 órás, akinek van kedve, lesse meg :)

2014.03.17. 15:32, minnie