Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Instagram

Ash az elmúlt napokban megosztott velünk néhány képet Instagram fiókján, ezeket hoztam el nektek. A fotókat a lenti ikonokra-, illetve a fenti képre kattintva érhetitek el, és a megszokott módon a leírásukat is a galériában olvashatjátok.

2014.06.14. 12:20, minnie

Ashley Benson, az alulértékelt divatikon

Címkék: ashley hírek

Bármennyire is szeretünk beszélni a vörös szőnyeg kedvenceiről, mint például a női ikon Blake Livelyről, a mindig klasszikus Emma Watsonról, vagy az édes Dior lányról, Jennifer Lawrenceről, számos olyan híresség van, akik nem kapnak elismerést mesés megjelenésükért. Nemrég összeállítottunk egy listát az alulértékelt hírességekről, most azonban egy színésznőre szeretnénk koncentrálni. Színészi tehetségével és példamutató magatartásával is lenyűgözött minket, és azt is megmutatta, hogyan kell úgy öltözni, mint egy csajos rosszfiú. Ma Ashley Benson stílusára szeretnénk fókuszálni.

Ha nagyobb méretben is szeretnétek megnézni a szóbanforgó outfiteket, kattintsatok a képekre! :)

1. Imádjuk, hogy tudja, hogyan kell öltözködni. Számtalanszor láttuk már bőrdzsekiben, amit mindig tökéletesen visel - legyen szó egy baráti ebédről, vagy egy elegáns megjelenésről. Azt is pontosan tudja, hogyan dobja fel a feketét egy-egy élénk kiegészítővel.

2. Ashley mindig egy lépéssel az aktuális trend előtt jár. Ezt az overállt 2011-ben viselte, ami elegendő bizonyíték kell, hogy legyen az előző állításra.

3. Soha nem fogjuk elfelejteni ezt a ruhát, amit a 2012-es torontói filmfesztiválon viselt. Úgy tűnik, összefoglalja a személyiségét is: fekete, szexi és sikkes a felső részen, míg hihetetlenül nőies az alján. Úgy festett benne, mint egy lázadó sellő.

4. Na és ez a mini, amit a 'Spring Breakers' LA-i premierjén viselt? Nagyon klassz. Imádjuk, hogy nem valami testhezálló darabot választott a film premierjére, amiben egyébként is van lehetőségünk megcsodálni vonalait. Ez a ruha remek bizonyítéka annak, hogy egyszerre lehet "főiskolásan szexi" és kifinomult is.

5. Ritka, hogy színesben láthatjuk Ashleyt, de ha ilyet választ, remekül beleválaszt. Pontosan tudja, hogyan lepjen meg minket egy-egy ragyogóbb árnyalattal.

A CIKK A BŐVEBBEN UTÁN FOLYTATÓDIK!

2014.06.13. 17:53, minnie

5x04 ismertető + stillek

Megkaptuk az 5. évad 4. részének, a "Thrown from The Ride"-nak epizódismertetőjét, illetve hivatalos still képeit. A galériában 5 HQ fotót nézhettek meg, ha a fenti képre kattintotok, és nagyon úgy tűnik, hogy ebben az epizódban már láthatjuk az oly sokszor emlegetett fekete tincseket Hanna hajában... Illetve megkaptuk a 10. rész címét, ami "A Dark Ali" lett.

Most, hogy Ali visszatért Rosewoodba, próbálja visszaszerezni egykori pozícióját a csapatban, ám hamar rájön, a lányok már nem hajlandóak vakon követni minden szeszélyét, mint régebben. Nem elég, hogy a hazugok Alison miatt nyomás alatt érzik magukban, az iskolában is minden figyelem rájuk összpontosul. Míg a legtöbben arra kíváncsiak, mi történt Alival, néhányan visszatérésével kapcsolatos terveket szőnek. Mindeközben Aria depressziója tovább folytatódik, a nyugalmat pedig nem várt helyen találja meg.

2014.06.13. 07:15, minnie

Hanna szenvedni fog?

Címkék: pll hanna 5 évad

Az elmúlt napokban már nem egy cikket hoztam nektek, ami azt taglalta, Hanna sötét időszakon fog keresztülmenni, most, hogy az egykori bandavezér, Alison visszatért. A TV Line is készített egy interjút Marlene Kinggel, ahol esett néhány szó Hanna közelgő problémájáról is.

A lányoknak meg kell birkózniuk azzal, hogy Alison visszatért. Melyiküket fogja legjobban megviselni a dolog?
Az egyik közelgő epizódban lesz egy jelenet, ahol Hannát összetévesztik Alisonnal, ez pedig óriási hatással lesz rá. Elkezdi végiggondolni, hogyan jutott el odáig, hogy úgy nézzen ki, ahogyan kinéz. Önmagát találta meg, vagy Alisont utánozta? Hanna hatalmas önbizalomhiánnyal fog szenbesülni.

Talán csak néhány sütire van szüksége.
Vagy talán valami másra.

2014.06.12. 16:20, minnie

Hanna alkoholproblémája

Címkék: pll hanna 5 évad

Lassan itt az idő, hogy ismét benézzünk Rosewoodba, a városba, ahol az online zaklatás uralkodik, középiskolások térnek vissza a halálból, és a DiLaurentis családnak több, mint egy tagját temették a föld alá. Miután a 'Pretty Little Liars' negyedik évadja egy sebesült Ezrával és egy potenciálisan halott Mrs. D-vel ért véget, az ötödik évad ott fog folytatódni, ahol az előző abbamaradt: úton a kórházba, tele kérdésekkel. Mi jön most?

Az EW meglátogatta a PLL stábját és megpróbált néhány kérdésre választ kapni, mielőtt a következő évad elkezdődik. Íme, amit megtudtunk:

Hanna Marin
Mióta a rajongók megtudták, hogy Tyler Blackburn visszatér a sorozatba, Halebbel kapcsolatos információkra éheznek. Most azonban jobb, ha leülnek. Legalábbis egy pillanatra. Ashley Benson elárult nekünk valamit Travisről. “Nem tudom, komoly-e a dolog, de együtt vagyunk [Hanna és Travis]” - mondta.

Ha már más srácokról beszélünk, a rajongók arra is számíthatnak, hogy többet látnak Hanna és Lucas kapcsolatából, most, hogy a srác újra feltűnik. “Visszatér, és biztos vagyok benne, ha vele csinálnátok ezt az interjút, azt mondaná, ez a felfrissült verziója. Teljesen máshogy néz ki, más a frizurája és egy kis arcszőrzete is van. Sokkal trendibb, stílusosabb és nem béna. Egy klassz srác. Vicces így látni. Forgattunk néhány nagyon jó jelenetet.

De akár hiszed, akár nem, Hanna legnagyobb pillanataihoz semmi közük nem lesz a férfiaknak ebben az évadban. Most, hogy Ali  visszatért, Hannának nehéz lesz megtalálnia a helyét a csapatban. Annak ellenére, hogy Benzo azt mondta, a hazugok most, hogy próbálnak rájönni, bízhatnak-e Aliban vagy sem, “közelebb kerülnek egymáshoz, mint valaha”, azt is elmondta, Hanna nagyon sötét időszakon fog keresztülmenni. Ali visszatérése arra kényszeríti Hannát, hogy megváltoztassa a stílusát. Ashley elmondta, Hanna le fogja vágatni a haját, amihez fekete tincsek is járnak majd, és a gardróbja is átalakul. “Azt hiszem, kisebb személyiségzavara lesz, mert eddig olyan volt, mintha átvette volna Alison helyét” - mondta Benzo.

Hanna krízise sokkal inkább mentális, mint fizikális lesz. “Meg fog küzdeni saját magával, a kapcsolataival és az önbizalomhiánnyal is” - magyarázta Ashley. “Köze lesz az alkoholhoz is. Az első évadban láthattuk, hogy néha ivott egy keveset, azt hiszem, ezt fogják visszahozni.”

A producer, Joseph Dougherty hozzátette: “Hanna elkezdett úgy kinézni, mint Ali [amikor az eltűnt]. A városnak azonban nincs szüksége két Alisonra. Ez elég ijesztő lehet, rossz döntésekhez vezethet.”

2014.06.12. 09:36, minnie

PLL 6. & 7. évad: BERENDELVE!

A PLL AKTUÁLIS RÉSZÉÉRT ÉS A MAGYAR FELIRATÉRT GÖRGESS LEJJEBB!

Nem tudsz betelni a 'Pretty Little Liars'-szel? Akkor szerencséd van, mert úgy tűnik, az ABC Family drámasorozata számára nincs megállás. Mindössze néhány órával az ötödik évad premierje előtt a csatorna bejelentette, berendelték a hatodik, sőt, a hetedik évadot is! A 6. évad 2015 közepén-, míg a 7. 2016 közepén kezdődik majd.

“Már látjuk a végét, de erre nem az ötödik évadban kerül sor” – mondta Marlene King még márciusban. “Tudom, hogy az 5. évaddal még nem lesz vége, annak ellenére sem, hogy egyelőre nem rendelték be a következőt. Az idei évad vége elvezet minket a következőhöz. Tudjuk, hogyan lesz vége, és amint közlik velünk, mikor kerül erre sor [a sorozat befejezésére], meg is fogjuk írni. De szükségünk lesz legalább 12 epizódra, hogy lezárhassuk.”

2014.06.11. 17:10, minnie

Clevver TV interjú

!!!A PLL AKTUÁLIS RÉSZE ÉS A FELIRAT AZ ELŐZŐ POSZTBÓL TÖLTHETŐ!!!

A clevver TV készített egy interjút Ashleyvel, amit most elhoztam-, illetve le is fordítottam nektek. Az interjú folytatását, illetve a videot a bővebbenre kattintva nézhetitek meg! Ash beszélt Hannáról, Halebről és a már sokat emlegetett PLL-filmről is.

Mi volt a legemlékezetesebb pillanatod az eddigi négy évad alatt?
Huh, nem is tudom, rengeteg jó pillanatom volt... A halloween-epizódok mindig nagyon jók, és azt hiszem, a fekete-fehér rész volt a kedvencem, mert annyira más volt. Az mindenképp emlékezetes.

Ha visszahozhatnál bárkit, élőt vagy halottat, ki lenne az? És mit gondolsz, mi történne vele?
Wrent hoznám vissza. Tudom, hogy Julian nagyon elfoglalt, sok a dolga, de szerettem a közös jeleneteinket, és, hm... Imádom őt, olyan vicces. Úgyhogy tök jó lenne, ha visszatérne, mókás lenne, ha lenne itt egy brit srác.

Szerinted mi történne Hannával és Wrennel, ha visszajönne?
Nem tudom, vicces lenne, ha lenne még egy szerelmi háromszög. Hanna, Wren és Caleb.

2014.06.11. 15:25, minnie

5x01 letöltés + magyar felirat

Hajnalban került adásba a PLL 5. évadjának premierje, az "EscApe From New York" (ami a személyes véleményem szerint nagyon jó rész volt!). Lentebb megtalálhatjátok az epizód letöltési linkjeit, amint lesz angol felirat, hozom azt is, illetve ezzel egy időben kezdjük a magyart is. Jó szórakozást!

FELIRAT (12:10): KÉSZ!
Köszönjük a türelmet, jó szórakozást :)

A feliratot a Liars Online csapatával együtt készítjük, melynek állásáról itt, ebben a bejegyzésben, illetve a Liars Online-on tájékozódhattok. Igyekszünk minél hamarabb elkészülni.

{ letöltés | torrent | angol felirat | magyar felirat }

2014.06.11. 05:50, minnie
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt