Facebook
 
Szavazás

Az "Other"-re kattintva saját választ adhatsz meg!

Szerinted ki A.D.?
Wren
Melissa
Lucas
Mona
Other
Please Specify:
survey maker
 
A PLL következő részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x19 FAREWELL, MY LOVELY (06.20.)

A Hazugoknak meggyőződésük, hogy tudják, kicsoda A.D. és nagy erőkkel készülnek rá, hogy szembesítik is az illetőt...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé
» Július 18 - 'Feed' premier (Troian)
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Complex Magazin címlap

Friss és ropogós hírrel és képekkel érkeztem, Ashley ugyanis mindössze néhány perccel ezelőtt posztolt Instagramm profilján két képet, melyből kiderül, hogy ő szerepel a Complex Magazin júniusi számának címlapján! A képek sajnos "Instagram-minőségűek", remélhetőleg nemsokára megkapjuk HQ formában a sorozatot. Mindenképp csekkoljátok a két fotót a fenti képre kattintva!

2014.05.13. 18:48, minnie

1. évados galériafriss

Mint ahogyan valamelyik nap említettem, mivel elkezdik itthon vetíteni a PLL-t, elkezdem az első évados képek feltöltését a galériába. Egyelőre a promo sorozatokkal vagyok kész, a stillek hetente fognak felkerülni. Öt albumnyi képet töltöttem fel a galériába, ha valaki nosztalgiázni szeretne, itt a remek alkalom! :)

PLL » 1. évad » Promo képek » 01
PLL » 1. évad » Promo képek » 02
PLL » 1. évad » Promo képek » 03
PLL » 1. évad » Promo képek » 04
PLL » 1. évad » Promo képek » 05

2014.05.13. 12:49, minnie

Haleb az 5. évadban

Végre valami hír! Az E! Online jóvoltából kaptunk egy kis információt kedvenc párosunkról, Halebről.

Állandóan Emisonról és Ezriáról beszéltek, de mi van Halebbel?!
Figyelmeztetnünk kell téged, Hanna változáson fog keresztülmenni a közelgő évadban. Joseph Dougherty, a producer elmagyarázza neked: "Hanna hozzáállása meg fog változni. Hanna és Caleb. Mindketten változtak, mindketten rendelkeznek különböző tapasztalatokkal, ezek miatt pedig nem igazán tudják megbeszélni a dolgokat, ráadásul mindketten hatalmas nyomás alatt vannak, feszültek. Azt hiszem, mindketten arra várnak, hogy a másik valami olyasmit mondjon, 'Vigyél arra a biztonságos helyre, ahol korábban voltam.'"

2014.05.12. 17:42, minnie

Paparazzi képek

Ashley körül meglehetősen nagy a csönd az utóbbi időben, most azonban végre kaptunk képeket, bár elég rossz minőségűek sajnos. Május 9-én, ebédidőben kapták lencsevégre Benzot, amint az Erewhonban vásárolt. A fenti képre kattintva 4 fotót nézhettek meg a galériában.

Május 8-án is látták Asht, amint Los Angelesben virágot vásárolt. A képeket elérhetitek a lenti ikonokra kattintva, sajnos a minőségük ezeknek sem túl jó.

2014.05.11. 10:19, minnie

5x01 HQ STILLEK

Az elmúlt napokban egyszer már hoztam nektek 3 epizódképet az "EscApe from New York" (5x01) című részből, most viszont végre megkaptuk a normális, HQ képeket is! Egyre érdekesebbnek tűnik a premier... A fenti képre kattintva 6 kiváló minőségű stillt nézhettek meg a galériában. Ne hagyjátok ki! :)

2014.05.10. 07:31, minnie

DEMETRIA-LOVATO.ORG

Ez itt a reklám helye alapon szeretném bejelenteni nektek, hogy Nikivel új projektbe fogtunk, és megnyitottuk Magyarország legújabb Demi Lovatoval foglalkozó rajongói oldalát. Ha ti is szeretitek ezt a csodálatos lányt, akkor mindenképp nézzetek be hozzánk! :))

Ps. ez az oldal működését természetesen nem befolyásolja :)

DEMETRIA-LOVATO.ORG

2014.05.09. 16:14, minnie

PLL az RTL II-n

Ahogyan valamelyik nap már írtam nektek, az RTL II a Való Világ befejeztével végre tényleg műsorára tűzi a Pretty Little Liarst, azaz a Hazug Csajok Társaságát (mit szóltok ehhez a remek címhez?). Amikor beszámoltam nektek erről, akkor még nem volt konkrét időpont, azóta azonban ez is megszületett: az első részt május 15-én (csütörtök), 22:30-kor láthatjuk, lentebb pedig az előzetest is megtekinthetitek. Köszönöm Liának az infot! :)

Az oldalra ezentúl az itthon vetített részek epizódismertetői és promo videoi is fel fognak kerülni, ezzel egyidőben pedig a galériába is elkezdem majd feltölteni az első évados képeket.

Várjátok már? Mit szóltok a szinkronhoz?

2014.05.09. 13:26, minnie

Ash a SB 2-ben?

Ahogyan tegnap már írtam, elkészítik a "Spring Breakers" második részét, bár a film nem közvetlen folytatása lesz elődjének. A Wetpaint értesülése szerint a korábbi író/rendező Harmony Korine-t felváltja majd Irvine Welsh és Jonus Akerlund. A szereplőgárda sem lesz azonos, legalábbis nem teljesen, azt mondták, néhány régi karakter visszatérhet a folytatásba is.

Ashley még februárban beszélt arról, hogy szerinte érdekes lenne, ha folytatás készülne a "Spring Breakers"-hez, azonban továbbra sincs hír arról, hogy szerepelne benne. Ti mit szólnátok hozzá, örülnétek, ha Benzot ismét láthatnánk Rosewoodon kívül is?

2014.05.08. 10:36, minnie