Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Capricho & Rebecca Minkoff

A Capricho magazin az év minden egyes napján kiválaszt egy celebet, akinek egy összeállítását "A nap kedvenc összeállítása" címmel illeti. Ma, február 18-án Ashley volt a szerencsés, most pedig megtudhatjátok, hogy vélekedett együtteséről a brazil magazin (a szóbanforgó outfitet IDE KATTINTVA nézhetitek meg):

Ki mondta, hogy az egyszerű nem nagyszerű? Egy rövid farmershort, fekete póló, bokacsizma, néhány kiegészítő, majd egy színes táska, és kész is vagy!

Ashley tegnap feltöltött Instagramra egy képet, ahol jól látható, hogy a híres tervező, Rebecca Minkoff küldött neki két clutch-ot/pénztárcát. Benzo a mindennapokban és a PLL-ben egyaránt szívesen visel Rebecca által tervezett táskákat.

>> ASH LEGUTÓBBI, INSTÁRA FELTOLTÖTT KÉPEIT ITT TALÁLJÁTOK <<

Kedves Ashley, imádom, hogy imádod a szegecses pénztárcáimat, ezért arra gondoltam, biztosan tetszenének neked tavaszi színekben is. XO RM

Nagyooon örülök, köszönöm szépen @rebeccaminkoff

2014.02.18. 22:53, minnie

Emlékeztetö: 4x20 ma este

Valószínűleg már nem emlékeztek, de még anno írtam, hogy szeretném bevezetni "állandó rovatnak" azt, hogy kedd esténként kikerülnek a következő részek ismertetői, előzetesei, stb. Mivel hajnalban érkezik a "Free Fall" címet viselő 20. epizód, ezért ma el is kezdjük ezt a projektet :)

Az előzetest és a négy jeneletet a bővebbenre kattintva tudjátok megnézni!

Spencer végre úgy határoz, itt az ideje elmondani Ariának, mit tudott meg Ezráról, Emily és Hanna azonban aggódnak, milyen hatással lesz mindez barátnőjükre. Ezzel egyidőben azonban Ezra is lép, és beszámol Ariának Spencer függőségi-problémiáiról. És vajon megbíznak-e barátnői most is Spencerben, amikor hitelessége megkérdőjelezhetővé válik? Mindez vajon csak Spencer fáradt agyának szüleménye, vagy tényleg csak egy ügyes trükk Ezrától, hogy eltüntesse a nyomokat? >> további információk

2014.02.18. 20:23, minnie

5 ok, amiért várjuk vissza Calebet

Címkék: pll 4 évad hanna haleb

Amikor egy sorozatot nem rendelnek be, akkor nem csak magától a produkciótól, de a történet végkifejletétől és a karakterektől is búcsút veszünk. Egyszerűen azonban nem lehetséges, hogy Tyler Blackburn karaktere, Caleb Rivers, akit annyian szívünkbe zártunk, egyszerűen csak eltűnjön. Íme néhány ok, amiért várjuk őt vissza a PLL-be:

1) Haleb

Nézzünk szembe a tényekkel: Caleb visszatérésének fő oka Hannával való kapcsolata lenne. Hanna és Caleb sok mindenen mentek keresztül, intenzív pillanatokat éltek meg együtt, mindig átsegítették egymást a problémákon. Senki nem tudta feldolgozni, hogy Caleb Ravenswoodba ment, és ezzel kapcsolatuk folytatása kérdésessé vált. Megérdemlik a boldog befejezést!

2) A PLL cselekménye

Tekintve, hogy Calebnek (a sorozat törlése miatt) már semmi dolga Ravenswoodban, itt az idő, hogy visszatérjen otthonába, és ott segítsen, ahol szükség van rá.

A további indokokat a bővebbenre kattintva olvashatjátok! :)

2014.02.18. 18:01, minnie

Öt tény a PLL-röl

A 'Pretty Little Liars' téli premierjéből ugyan kiderült néhány dolog, de még mindig van rengeteg dolog, ami megválaszolatlanul maradt, az újabb spoilerek pedig csak újabb kérdéseket vetnek fel mindannyiunkban. Mielőtt ezeknek nekifutnánk, tegyünk helyre néhány dolgot:

Aria és Ezra úgy döntöttek, adnak még egy esélyt kapcsolatuknak és titokban találkoznak. Emily az, akit a legmélyebben érintett, hogy Alison visszatért, ez pedig megnehezítette Paige-dzsel való kapcsolatát, de aggodalomra semmi ok, (egyelőre) együtt vannak.
Hanna új nyomozásba kezdett, hogy megtudja, kit temettek el Ali sírjába. Ennek köszönhetően rábukkant egy -halott- lányra, Sarára, aki a barátnői szerint gonosz és manipulatív volt - épp, mint Alison.
Caleb visszatért Rosewoodba, ám csalódást okozott Hannának, amikor szakított vele azért, hogy megóvja a Ravenswoodban történő eseményektől. Toby is visszatért és Spencerrel anyja halála után kezdtek nyomozni.

Az E! Online-nak lehetősége nyílt beszélgetni a sorozat executive producerével, Joseph Doughertyvel, aki mesélt egy kicsit arról, mire számíthatunk a negyedik évad hátralévő részében.

Ha érdekel a teljes cikk, kattints a bővebbenre! (Nem angolról fordítottam a cikket, ezért későn jöttem rá, hogy néhány dolog már talán aktualitását vesztette, de érdemes elolvasni, pláne az utolsó előtti pontot!)

2014.02.18. 12:30, minnie

Új képek

Új képeket kaptunk február 15-ről, szombatról, amikor Ashley és Ryan Nyugat-Hollywoodban sétálgattak. A fenti képre kattintva 10 fotót nézhettek meg a galériában. Mi a véleményetek Benzo összeállításáról? Nekem általában tetszenek a hétköznapon viselt ruhái is, ám ez most nekem személy szerint annyira nem jön be :)

2014.02.17. 22:43, minnie

Rövidhírek

- A 'Pretty Little Liars' 4. évada június 3-án jelenik meg DVD-n (a borító ITT megnézhető), de már előrendelhető az Amazon.com-on. Nem tudom, kis hazánkból valaki szeretné-e valaki megrendelni, ha esetleg igen, akkor IDE KATTINTVA meg lehet tenni. Hogy milyen extrák lesznek rajta, az egyelőre még nem derült ki, ára azonban igen, $53.98, azaz kb. 11.880 Ft.
- Ash a napokban több képet is megosztott Instagramon, a fotókat itt találjátok: 1 && 2 && 3 && 4
- Egy ideje már szerettem volna tartalmilag is frissítgetni az oldalt, amire most sor is került, két új modullal gazdagodott a lap tartalma, egy pedig frissült. A héten mindenképp tervezek még újabb menüpontokat, remélem, sikerül megvalósítani is :)

Sasha Pieterse (Ashley / Barátok)
Travis (Hanna / Szerelmi élet)
• Filmográfia (Ravenswood, The Great Migration, Family Guy)

2014.02.17. 13:43, minnie

Caleb visszatér Rosewoodba?

Címkék: pll hanna haleb hírek

Pénteken robbant a hír, hogy az ABC Family nem rendelte be a 'Pretty Little Liars' spin-off sorozata, a 'Ravenswood' második évadát. A természetfeletti sorozat nem hozta az elvárt nézettségi adatokat, annak ellenére sem, hogy olyan felvezetést kapott, mint a PLL, így a csatorna úgy döntött, leveszi műsoráról.

A rajongóknak van okuk reménykedni, így ugyanis nagyobb az esély arra, hogy a Hanna (Ashley Benson) és Caleb (Tyler Blackburn) közötti szerelem folytatódik, hiszen a 'Ravenswood' kudarca miatt igen nagy az esély arra, hogy Tyler Blackburn visszatér Rosewoodba.

Az ABC Family egyik forrása elmondta a Zap2it-nek, még semmi sem biztos, de a PLL csapata reméli, hogy Tyler Blackburn kész újra velük dolgozni!

Ti néztétek a 'Ravenswood'-ot? Mit gondoltok arról, hogy az ABC Family nem rendelte be a második évadot?

2014.02.16. 16:13, minnie

4x22 ismertetö

Már tegnap közzétették a 'Pretty Little Liars' aktuális évadának 22. részéről (Cover for Me) szóló ismertetőt, de elfelejtettem kiírni, most viszont pótolnám a figyelmetlenségemet, íme (egyébként ajánlom figyelmetekbe a felső képet, wow):

Emily magánnyomozásba kezd, hogy válaszokat kapjon Ezra és Mona kapcsolatát illetően. Emily, miután mindkettejükkel szembekerült, megpróbálja értelmezni a szívszaggató helyzetet. Hanna is új nyomozásba kezd, miután Detektív Holbrook és Tanner nyomozó egy lehetséges új szálat vélnek felfedezni Alison ügyével kapcsolatban. Mindeközben Spencer és Aria egy új férfire támaszkodnak, hogy visszaszerezzék életüket. >> további infok a részről

MÁS: Mint ahogyan sajnos sejthető volt, az ABC Family alacsony nézettségi adatok miatt nem rendelte be a Tyler Blackburn főszereplésével futó 'Ravenswood' 2. évadát. Reméljük, Caleb visszatér Rosewoodba, és ott folytatják Hannával, ahol a 'Ravenswood' téli fináléjában abbahagyták :)

2014.02.15. 16:29, minnie