Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

 Kérlek, ne reklámozz
 Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
 Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
 Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus ?? - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

DEMETRIA-LOVATO.ORG

Ez itt a reklám helye alapon szeretném bejelenteni nektek, hogy Nikivel új projektbe fogtunk, és megnyitottuk Magyarország legújabb Demi Lovatoval foglalkozó rajongói oldalát. Ha ti is szeretitek ezt a csodálatos lányt, akkor mindenképp nézzetek be hozzánk! :))

Ps. ez az oldal működését természetesen nem befolyásolja :)

DEMETRIA-LOVATO.ORG

2014.05.09. 16:14, minnie

PLL az RTL II-n

Ahogyan valamelyik nap már írtam nektek, az RTL II a Való Világ befejeztével végre tényleg műsorára tűzi a Pretty Little Liarst, azaz a Hazug Csajok Társaságát (mit szóltok ehhez a remek címhez?). Amikor beszámoltam nektek erről, akkor még nem volt konkrét időpont, azóta azonban ez is megszületett: az első részt május 15-én (csütörtök), 22:30-kor láthatjuk, lentebb pedig az előzetest is megtekinthetitek. Köszönöm Liának az infot! :)

Az oldalra ezentúl az itthon vetített részek epizódismertetői és promo videoi is fel fognak kerülni, ezzel egyidőben pedig a galériába is elkezdem majd feltölteni az első évados képeket.

Várjátok már? Mit szóltok a szinkronhoz?

2014.05.09. 13:26, minnie

Ash a SB 2-ben?

Ahogyan tegnap már írtam, elkészítik a "Spring Breakers" második részét, bár a film nem közvetlen folytatása lesz elődjének. A Wetpaint értesülése szerint a korábbi író/rendező Harmony Korine-t felváltja majd Irvine Welsh és Jonus Akerlund. A szereplőgárda sem lesz azonos, legalábbis nem teljesen, azt mondták, néhány régi karakter visszatérhet a folytatásba is.

Ashley még februárban beszélt arról, hogy szerinte érdekes lenne, ha folytatás készülne a "Spring Breakers"-hez, azonban továbbra sincs hír arról, hogy szerepelne benne. Ti mit szólnátok hozzá, örülnétek, ha Benzot ismét láthatnánk Rosewoodon kívül is?

2014.05.08. 10:36, minnie

Lesz 'Spring Breakers' 2

Hónapokkal ezelőtt került szóba először a 'Spring Breakers' lehetséges folytatása, az író, Harmony Korine és a színészek is furcsa, ám jó mókának találták volna, most azonban a Huffington Post értesülései szerint a hír megerősített: jön a Spring Breakers 2! A film nem lesz közvetlen folytatása elődjének, bár lesznek visszautalások az első részre, ezzel együtt pedig nagy valószínűséggel a karakterek sem lesznek azonosak. Az eredeti szereplőgárdából egyelőre senki nem erősítette meg, hogy részt venne a film második részének készítésében.

2014.05.07. 11:14, minnie

PLL: szerelmi háromszög

Teljes mértékben imádjuk a "Pretty Little Liars" Hanna Marinját (Ashley Benson) - írja az IB Items. A fantasztikus megjelenésével és pimasz megjegyzéseivel, a szőke bombázó az egyik kedvenc hazugunk. (Kit akarunk átverni? Mindannyiukat imádjuk!) De mi az egyik kedvencünk a Rosewood gimi tinijét illetően? Az ízlése pasik terén!

Hanna volt olyan szerencsés, hogy ajkait jó néhány szexi srácéra tapasztotta a PLL-ben, az 5. évadban azonban egy új, érdekes helyzetben találja magát: egy szerelmi háromszögben! Ashley Benson május elején feltöltött néhány forgatási képet Instagram profiljára, egyikhez, egy Tyler Blackburnnel közöshöz annyit fűzött megjegyzésként, "Haleb", majd nem sokkal később megosztott egy másik fotót is (fenti kép*) "Szerelmi háromszög" címmel, melyen már Luke Kleintank (Travis) is szerepel...

*Elnézést kérek a kép minősége miatt, Ash így töltötte fel Instára, és akárhogy próbálkoztam, nem sikerült jobbat varázsolni belőle.

2014.05.07. 09:29, minnie

Ash & Ryan LA-ben

Ashleyt és Ryant május 3-án, szombaton, Los Angelesben kapták lencsevégre, amikor vacsorájuk után távoztak egy étteremből. Ashley sötét farmert, és szinte ugyanolyan színű felsőt viselt, amit egy bőrdzsekivel és egy pár magassarkú csizmával párosított, szokás szerint nagyon csinos volt. A fenti képre kattintva 5 HQ fotót nézhettek meg a galériában.

2014.05.06. 17:46, minnie

5x01 ELSŐ STILL KÉPEK

Nagyon pörögnek ma az események az 5. évaddal, pontosabban annak első részével kapcsolatban. Az ismertető után most az első still képeket is megkaptuk. Ugyan nem HQ minőségű képek, de lássuk be, a semminél ez is jobb! A fenti képre kattintva egyelőre három fotót nézhettek meg a galériában.

2014.05.06. 15:28, minnie

5x01 ISMERTETŐ

Címkék: pll hanna 5 évad

Ééés ez is eljött, megkaptuk az 5. évad 1. részének (EscApe from New York) ismertetőjét! Már alig várom, hogy lássam a részt, ki van még így vele? :)

Pillanatokkal azután, ahol a 4. évad véget ért, Aria és a többi hazug Ezra miatt aggódik. Az öt lány előtt hamar világossá válik, hogy az egyetlen ember, aki tudja 'A' személyazonosságát, az a komoly veszélyben lévő Ezra. Amíg Aria nem mozdul el Ezra mellől, Alison és a másik három lány csapdát állítanak 'A'-nek, hogy végre megtudják, ki kínozza őket, ám az eredmény sokkolja őket. Mindeközben Holbrook mindent megtesz, hogy megtalálja a lányokat, Alison feltámadásának híre pedig nem teszi boldoggá Monát.

2014.05.06. 14:00, minnie