Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

 Kérlek, ne reklámozz
 Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
 Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
 Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus ?? - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

3. kinézet + újra itt

Címkék: abh oldal design

Sziasztok!
Először is tartozom egy nagyon nagy bocsánatkéréssel, amiért a beígérthez képest majdnem 1 hónapot csúszott a "visszatérés", de tényleg semmi időm nem volt, összecsapott bejegyzéseket pedig nem akartam kírni. Nem volt időm új designt készíteni sem, eleinte egy olyat akartam feltenni, ami még korábban készült, viszont ahogyan azt nézegettem, túl soknak éreztem rövid idő után. Tőlem ilyen egyszerű kinézetet még nem láthattatok, most viszont erre is sor került, mert úgy éreztem, valami egyszerűre, letisztultra vágyom.

Ami Ashleyt illeti, olyan jelentős mennyiségű friss hír nem jelent meg az utóbbi hetekben, amit ne tudnék bepótolni, viszont megmondom őszintén, feleslegesnek érzem az egy hónapja készült képeket elhozni, ezért arra jutottam, hogy csak a leglényegesebbeket fogom kitenni az oldalra, ezek többnyire a PLL-el kapcsolatosak. Ma este, vagy holnap hozom is őket.

Remélem, tetszik a letisztult külső, és örültök, hogy ismét itt az ABH, nekem már nagyon hiányzott :)

2014.05.04. 19:37, minnie

2 hetes kényszerpihenő

Címkék: abh oldal

Sziasztok!
Megint csak azt tudom mondani, hogy ne haragudjatok, hogy nem jöttem, de egyszerűen tényleg semmi időm nincs jelenleg, összecsapott bejegyzéseket pedig nem szeretnék hozni, annak semmi értelmét nem látnám. Az elkövetkezendő két hétben most ez vár rám, ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha kényszerpihenőre teszem a lapot. Tényleg semmi többről nincs szó, mint időhiányról, nem szeretnék/fogok bezárni, mert imádom csinálni, csak jelenleg nem tudom. Két hét (egészen pontosan csak 13 nap) múlva viszont minden visszaáll a megszokott kerékvágásba :) Addig is megtaláltok az Ultimate Ashley-n és az Ultimate Shay-en.

A CSERÉKET KÉRNÉM, HOGY NE VEGYENEK LE!

TALÁLKOZUNK ÁPRILIS 14-ÉN! :)

2014.04.01. 18:40, minnie

Vásárlás Beverly Grove-ban

Sziasztok! Először is szeretnék elnézést kérni a pár napos kimaradásért, de tényleg nagyon sűrű napjaim voltak, alig ültem géphez. Most viszont elhoztam nektek a legújabb képeket Ashleyről, melyek még március 26-án, szerdán készültek róla, amint Los Angelesben, Beverly Grove-ban vásárolgatott. Mondanom sem kell, Benzo nagyon csinos volt! A fenti képre kattintva 6 fotót nézhettek meg a galériában. Sajnos ennél több hír egyelőre nem nagyon van, a pár nappal ezelőtti elmaradásomat mindenképp pótolom ma, aztán, ha minden jól megy, ismét ráfekszem kicsit a tartalomra :)

2014.03.30. 13:50, minnie

Séta Ryannel

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem tegnap, de elég sűrű napom volt, ma viszont igyekszem pótolni az elmaradásaimat. Ashleyt és Ryant március 25-én látták Los Angelesben sétálgatni, Benzo most is, mint mindig, nagyon csinos volt. A fenti képre kattintva 5 fotót nézhettek meg a galériában.

2014.03.27. 11:16, minnie

Új film?

Címkék: ashley hírek

Ha lehet hinni az IMDb-nek, akkor 2015-ben nem csak a "The Great Migration"-ban hallhatjuk majd Ashley hangját (ahol egyébként Vanessa Hudgensszel és Ashley Tisdale-el szinkronizál majd együtt), hanem egy új filmben is láthatjuk, mely a "A Visit from the Good Squad" címet viseli. A rendező Shandor Garrison, a film pedig Jennifer Egan 2010-es novellája alapján készül. Ashley az egyik főszereplőt, Alice-t fogja alakítani, a film műfaja pedig dráma lesz. További információ egyelőre nincs. A hír nem megerősített!!

2014.03.25. 16:32, minnie

Candids + cosmo

Mostanában igen sok a paparazzi kép Ashleyről, az eddigi legutolsókat március 23-án, vasárnap készítették róla, amikor a színésznő elhagyta a Nyugat Hollywoodban található Craig éttermet. Benzo egy hosszú, drappos kabátot viselt, ami alá, ha jól látom, egy merészebb ruhát választott, kiegészítőkből pedig most sem volt hiány. 6 fotót nézhettek meg a galériában, ha a fenti képre kattintotok.

Illetve Ash az amerikai, az afrikai és az orosz Cosmopolitan után most a mexikói magazin borítójára is rákerült. Lila háttérrel -, és ismét egy újabb képpel árulják az újságot. A lenti ikonra kattintva nagy méretben is megnézhetitek!

2014.03.25. 11:30, minnie

Shopping Ryannel

Ashleyt még szombat (március 22.) délután látták, amint barátjával, Ryan Gooddal vásárolgatott Beverly Hillsben. A fiatalok egy-egy kávéval -, kéz a kézben sétálgattak. A fenti képre kattintva 9 HQ fotót nézhettek meg a galériában.

2014.03.24. 10:18, minnie

Tegnapi képek

Ashleyt tegnap (március 22., szombat) délután kapták lencsevégre, amint Beverly Hillsben sétálgatott, illetve látogatást tett egy művészeti galériában is. Mielőtt betért volna a galériába, Starbucks kávét szürcsölgetett. A fenti képre kattintva 6 fotót nézhettek meg arról, amint Ash Beverly Hillsben sétálgat, a lentebbi ikonokra kattintva pedig 5 képet találtok a galérián tett látogatásáról.

2014.03.23. 18:50, minnie