Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

 Kérlek, ne reklámozz
 Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
 Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
 Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus ?? - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Galéria + tartalmi friss

Kicsit nehézkesen ugyan, de megkérkezett a megerősítő emailem a So Sugary-től, így végre el tudtam kezdeni a galériát. Feltöltöttem jónéhány képet, csak a legfontosabbakat linkelem most, de a paparazzi képek között az összes februári fotó megtekinthető, valamint az összes 4. évados PLL kép, illetve az eddigi összes februári IG-re és Twitterre feltöltött fotó is. Ha valaki szeretné, lesse meg őket :) Összesen 142 képet töltöttem fel. És természetesen már a fejlécről is elérhető a galéria.

• Photoshoots - Byrdie
• Photoshoots - Cosmopolitan
• PLL - 4. évad - Stills - 4x20 Free Fall
• Magazine Scans - Atrevida

És ha már Cosmopolitan, akkor lefordítottam egy múlt heti, twitteren folytatott interjút, amit a Cosmo készített Ashleyvel február 5-én este, a PLL után. Ide kattintva elolvashatjátok :) Illetve a csajok szerepelnek egy brazil magazin címlapján, a fenti linkek között ezt is megtaláljátok.

• Ashley tetoválásai - a modul eddig is fent volt az oldalon, most viszont egy sokkal összeszedettebb, és pontos leírást készítettem nektek. Szerintem érdemes elolvasni, pláne a tetoválások kedvelőinek.
• 'A' üzenetei - ez a menüpont kibővült a 4. évados sms-ekkel. Érdekességként megjegyezném, hogy összességében Hanna kapta a legtöbb üzenetet 'A'-től, ez viszont a negyedik évadban egyáltalán nem mutatkozik meg.

2014.02.13. 06:22, minnie

Shadow Play letöltés + felirat

FRISSÍTVE (19:15): elkészült a magyar felirat, köszönet érte a Liars Online csapatának!!! :)
FRISSÍTVE (13:05): az angol felirat már elérhető :)
Ma hajnalban adásba került a Pretty Little Liars 4. évadjának 19. része, a "Shadow Play", a híres fekete-fehér epizód, ami egyébként Ashley egyik kedvence volt, elmondása szerint nagyon élvezte a forgatásokat. A dolgok régi menete szerint elhoztam a torrentes letöltési linket, amint elkészülnek a feliratok, linkelem azokat is! Jó szórakozást és kellemes napot mindenkinek! :)

[ torrent | angol felirat | magyar felirat ]

2014.02.12. 06:35, minnie

Restart 500+1

Címkék: oldal abh design

Huh, hát mivel is kezdjem...
Noémivel volt egy megállapodásunk, aminek egyik részét az képezte, hogy én ismét kinyitom az Ashley Benson Hungaryt. Nem mintha ez olyan nehezemre esett volna egyébként, rengeteget gondolkodtam rajta, nagyjából azóta, hogy bezártam. Tudom, hogy nagyon gáz, amit csinálok, megszámolni sem tudom (és nem is akarom), hogy ez már hányadik nekifutás, de az oldalnál csak magát Ashleyt szeretem jobban, ezért érzem úgy, hogy szeretném még egyszer megpróbálni. Tavaly februárban nyitott ki az ASHBENZO egy hosszabb szünet után, és hosszú hónapokon keresztül megállás nélkül működött, úgyhogy azt gondolom, ez akár egy jó ómen is lehet :))
Még egyszer visszatérnék Noémire, akinek szeretném megköszönni a sok kedves szavát és bíztatását, ha vele nem kezdünk el erről beszélgetni egyik este, akkor most nem biztos, hogy írom ezeket a sorokat, és az az igazság, hogy jobban érzem magam így, ahogy újra beindítom a lapot :) És ha már Noémi, akkor annyit még szeretnék elmondani, hogy már egy ideje társszerkesztője lettem az Ultimate Ashley-n (még ha eddig nem is voltam kifejezetten aktív), mindenképp nézzetek be hozzá/hozzánk! :)

A designról annyit szeretnék mondani, hogy tökéletesnek ugyan messze nem mondható, viszont ritka pillanatok egyike, hogy most én is meg vagyok elégedve a saját munkámmal (ami felett hosszú-hosszú és még hosszabb órákat ültem), épp ezért nagyon kíváncsi vagyok, nektek hogy tetszik!

Úgy gondolom, hogy ennyi bőven elég is volt elsőre. Azt talán írtam már decemberben is, hogy a galéria elveszett (mind a 800 millió képpel együtt, ami fel volt töltve ^^), most éppen próbálok a sosugarynél igényelni egyet, ha ez megvan, akkor a 2014-es -, illetve a 4. évados PLL képek biztosan felkerülnek, a többi még a jövő zenéje.

No, tényleg zárom a hosszú sorokat, remélem, a többség azért örül, hogy megint itt vagyok :)

2014.02.11. 10:27, minnie