Facebook
 
Szavazás

Az "Other"-re kattintva saját választ adhatsz meg!

Szerinted ki A.D.?
Wren
Melissa
Lucas
Mona
Other
Please Specify:
survey maker
 
A PLL következő részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x19 FAREWELL, MY LOVELY (06.20.)

A Hazugoknak meggyőződésük, hogy tudják, kicsoda A.D. és nagy erőkkel készülnek rá, hogy szembesítik is az illetőt...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé
» Július 18 - 'Feed' premier (Troian)
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7 évad 7x19

Tegnap újabb jelenetet kaptunk a PLL jövő heti, utolsóelőtti részéből, mely a „Farewell, My Lovely” címet viseli. A -nem is olyan rövid- videóban Spencert és Mary-t láthatjuk, akik úgy tűnik, ha nem is végleg, de ismét búcsút vesznek egymástól.

A jelenethez elkészítettem a magyar feliratot (és igyekszem a héten/jövő héten mindegyikkel így tenni), remélem, tetszeni fog, jó szórakozást hozzá! :)

2017.06.17. 07:45, minnie

Címkék: pll 7 évad 7x19

A jövő héten kerül adásba a ’Pretty Little Liars’ utolsó előtti része, a 7. évad 19. epizódja, mely a „Farewell, My Lovely” címet kapta. Ahogyan az lenni szokott, még szerdán hajnalban megkaptunk ennek az előzetesét, illetve a ’Famous In Love’ egyik szünetében egy rövid jelenetet is kiadtak a 7x19-hez.

Most ezeket fordítottam le nektek, így magyar felirattal nézhetitek meg őket vagy itt, vagy az oldal YouTube csatornáján. Jó szórakozást! :)

2017.06.15. 08:55, minnie

LETÖLTÉS | TORRENT | ANGOL FELIRAT | MAGYAR FELIRAT | ONLINE – VIDEA & VIDTO

13:25 - FELIRAT & ONLINE: 100%

Hajnalban került adásba a PLL legújabb része, a 7. évad 18. epizódja, mely a „Choose or Lose” címet viseli. Elhoztam most nektek a sima-, illetve torrentes letöltési linket, valamint az angol feliratot, és hamarosan elkezdem a fordítást is! :)

2017.06.14. 08:30, minnie

Hajnalban ismét adásba kerül a ’Pretty Little Liars’ legújabb része, a hetedik évad 18. epizódja, mely a „Choose or Lose” címet viseli. Most is összegyűjtöttem ezzel kapcsolatban mindent, bár az utolsó két jelenetet ismét nem sikerült feliratozni, de azért linkelem ezeket is; illetve, ha nagyon rá fogok érni, akkor legalább az egyiket megpróbálom felrakni YouTube-ra ma este. :)

Ha valaki élőben szeretné nézni a részt, ezen a linken talál livestream-eket, de most is szeretném kiemelni, hogy nem tudom, melyik működik, vagy mennyire megbízhatóak ezek az oldalak.

PROMO | JELENET #1 | JELENET #2 | JELENET #3 (felirat nélkül) | JELENET #4 (felirat nélkül)

A rosewoodi rendőrség a Hazugok nyakában liheg, aminek következtében szeretteik mindent elkövetnek, hogy segítsenek nekik. Aria és A.D. együttműködéséről meglepő személy szerez tudomást. A.D. olyan döntés elé állítja a lányokat, ami biztosan éket ver közéjük. Mindeközben mindenki igyekszik egy kis boldogságot találni, mielőtt elszabadul a pokol. Toby visszatér Rosewoodba, Aria pedig szörnyű felfedezést tesz.

    

2017.06.13. 15:55, minnie

Címkék: pll troian interjú

Az elmúlt hét évben a ’Pretty Little Liars’ csapatának bizony komoly próbatételeket kellett kiállnia interjúk, vörös szőnyeges megjelenések és rajongói találkozók alatt, ugyanis mindig mindenki spoilereket akart hallani tőlük. A színészeknek azonban sikerült megőrizniük minden titkot – legalábbis eddig ezt hittük.

A Spencert alakító Troian Bellisario a múlt héten elárulta, a sorozat néhány cselekménye akkora őrültségnek hangzott, hogy simán beszélt róluk, mert tudta, hogy úgysem fog hinni neki senki se.

Régebben többször is előfordult, hogy elárultam ezt-azt, mert tudtam, hogy az emberek nem fogják elhinni” – mesélte az Entertainment Weeklynek. – „Ez volt a legjobb módja annak, hogy megőrizzem a titkokat – elmondani, hogy mi fog történni, aztán hozzátenni, hogy ’De vajon megbízhatsz bennem?’ Egy olyan sorozatban szerepeltem, aminek a címében benne van a hazug szócska, így természetesen soha nem hittek nekem. Pedig azt hiszem, egy ponton még Monáról is beszéltem.

2017.06.13. 11:40, minnie

Kicsit megcsúsztam mindkét véleményemmel, pláne a 7x16-tal, de ahogyan már többször írtam, vizsgaidőszakom volt (illetve úgy alakult, hogy sajnos még mindig van), és így bizony nem mindenre jut idő. Lényeg a lényeg, ebben a posztban igyekszem most pótolni az elmaradásaimat és megosztani veletek, hogy mint gondoltam az elmúlt két részről.

Kezdjük a 7x16 legelejével – kicsit viccesnek tartom, hogy pont Barry kérdezte ki Spencert, azok után, hogy ő volt az, aki miatt CeCe megszökhetett és elkerülhette a börtönt. Nemhogy Spencert, de mást se lenne szabad kihallgatnia, úgy ahogy van nem szabadna a rendőrségnél dolgoznia. De ez Rosewood, már túl is lendültem rajta.

Bár mostanában keveset írtam róluk, de tudjátok, hogy Haleb fan vagyok a legeleje óta, így számomra például fontos volt, hogy Caleb mikor tudja meg, hogy a Spencernek való könyörgését Hanna is hallotta. Erre a 7x16-ban sor került, különösebb figyelmet mégsem kapott, pedig szerintem nem egy elhanyagolható pillanat volt ez kettejük kapcsolata szempontjából...

Sokakból felháborodást váltott ki, hogy Marco hogy viselkedett Spencerrel, pedig szerintem, ha valamin, akkor pont az ellenkezőjén lehetne kiakadni. Marco semmit nem csinált, csak végzi a munkáját, amit kicsit sem könnyít meg az a tény, hogy közben érez valamit Spencer iránt – akinek köze van Archer halálához. Eddig nem volt normális zsaru Rosewoodban, most van, önmagában ezért szerintem felesleges utálni. :)

2017.06.12. 16:00, minnie

Mindössze három epizód maradt a ’Pretty Little Liars’-ből, a végén pedig az is kiderül, kicsoda A.D, így a sorozatfinálé mindenképpen olyan rész, amit mindenkinek látnia kell. Janel Parrsih a múlt héten az ET vendége volt, ahol többnyire erről a nagyon várt pillanatról kérdezték. Az első kérdés az volt, A.D. maga leplezi-e le magát, vagy a lányok maguktól jönnek rá kilétére, Janel pedig így válaszolt: „Nagyjából egyszerre történik ez a két dolog, ami szerintem egészen fantasztikussá teszi.”

„Tudjátok, milyen, amikor rengeteg dolog történik egyszerre? A közönség látja ezeket, de ezzel párhuzamosan ők maguk is pont rájönnek a válaszra.” - A 28 éves színésznő arról is biztosított, hogy a leleplezés után magyarázatot is fogunk kapni a dolgokra.

„A.D. lelepleződik, aztán elmagyaráznak mindent, én pedig ezt imádom a legjobban. Amikor meghallasz egy-két dolgot, rájössz, hogy tulajdonképpen végig voltak nyomok és utálások, és egyszer csak összeáll a dolog. Ebben a pillanatban pedig mindenki azt fogja gondolni, hogy egyszerűen zseniális az egész.”

A színésznő azt is megerősítette, hogy a leleplezés pillanata érzelmes lesz, Mona pedig tényleg szerepel a fináléban.

2017.06.12. 12:40, minnie

Címkék: pll 7 évad 7x18

Éjszaka újabb jelenetet adtak ki a jövő héten bemutatásra kerülő, 18. epizódból, mely a „Choose or Lose” címet viseli. Ebben a rövid videóban a sokunk által már nagyon hiányolt Tobyt és Spencert láthatjuk, akik a Radleyben futnak össze.

A jelenethez elkészítettem a magyar feliratot, így már azzal együtt is megnézhetitek.

2017.06.10. 15:40, minnie