Facebook
 
A PLL következő részében

7x11 PLAYTIME - TAVASZI PREMIER (04.18.)

A 'Pretty Little Liars' 2017. áprilisában tér vissza a 11. epizóddal, melynek leírása egyelőre nem ismert.

képek promo jelenet infok
 
A PLL előző részében

7x10 THE DARKEST KNIGHT - NYÁRI FINÁLÉ (08.30.)

A lányok kaotikus harcba keverednek ellenségeikkel, ami halálos véget ér...

letöltés hun sub inda vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap
» Május 27 - Sasha & Hudson esküvő

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7 évad

Nem csak új posztert kaptunk a Freeform jóvoltából, de egy új promót is, ami tulajdonképpen egy mini búcsúvideó is egyben. Az elmúlt hat és fél évad néhány fontos/kedves momentuma lett összevágva, a végén pedig egy új jelenetet is látunk – szerintem egyébként ez a legutolsók egyike lesz majd.

A videóhoz természetesen most is elkészítettem a magyar feliratot. Ha nem akartok lemaradni az ilyen és ehhez hasonló feltöltésekről, iratkozzatok fel az oldal YouTube csatornájára, így értesülhettek is, amint új jelenet/előzetes kerül fel.

(Tudom, hogy Lucy interjúját mára ígértem, de akkor még nem számoltam azzal, hogy két ilyen kaliberű PLL-es hír is becsúszik. Holnap, legkésőbb pénteken kikerül, elnézést kérek mindenkitől, aki azt várja. :))

2017.03.15. 15:45, minnie

Címkék: pll 7 évad poszter

A Freeform tegnap végre kiadta a ’Pretty Little Liars’ legújabb hetedik évados poszterét, vagyis azt a promóciós képet, ami a 7B-hez tartozik. Ezek a fotók eredetileg szintén a hatodik évad második feléhez készültek, fel is kerültek akkor a galériába – aki esetleg erről lemaradt volna akkoriban, ide kattintva megnézheti az egyéni képeket.

Nektek hogy tetszik? Ha őszinte akarok lenni, én valami sokkal jobbra és sokkal kevésbé agyonszerkesztett darabra számítottam, és továbbra is sajnálom, hogy az utolsó évadhoz nem készültek külön képek.

A poszter teljes méretben elérhető az alábbi ikonokra kattintva.

2017.03.15. 08:00, minnie

Címkék: keegan major crimes

Bár a Pretty Little Liars áprilisig még nem tér vissza, a sorozat rajongói örülhetnek, Keegan Allenből ugyanis tavasszal egyből dupla adagot kapunk majd. A színész vendégszerepet kapott a Major Crimes (Gyilkos ügyek) ötödik évados fináléjában, ami szintén áprilisban kerül majd adásba.

Az EW-nek köszönhetően azt is tudjuk, hogy Keegan egy Aiden Reed nevű jóképű és sikeres vendéglőst fog alakítani, akinek bőven akad pénze is, ezen kívül pedig feltett szándéka, hogy Rusty-t és Gus-t szétválassza.

A Major Crimes a The Closer (A főnök) spin-off sorozata, aminek középpontjában a Los Angeles-i rendőrség egyik különleges osztaga áll, akik speciális bűnügyekkel foglalkoznak. Az ötödik évadban az osztag azon van, hogy betöltsék a parancsnok, Flynn megüresedett posztját. Sharon közelebb kerül a házassághoz; Provenza a visszavonulást fontolgatja; Rusty D.D.A. Hobbs gyakornoka lesz; Dr. Morales pedig csatlakozik a csapathoz, hogy egy rejtély megoldásában segédkezzen.

Az évadfinálé (vagyis az epizód, amiben Keegan is szerepel) április 12-én, szerdán kerül majd bemutatásra.

2017.03.14. 15:45, minnie

Lucy szerepel az InStyle áprilisi számában, mely március 17-én, pénteken kerül a boltok polcaira. A színésznőről készült egy fotósorozat, amiben bemutatja, „milyen holdjáró magassarkú cipőket viselni.” A képeket Billy Ballard profi fotós készítette, kedvencünk sminkjéért Kelsey Deenihan, frizurájáért pedig Kristin Ess felelt.

A shoot mellé itt is járt egy rövid interjú is – a holnapi nap folyamán már ezt is megtaláljátok majd az oldalon. Addig is, a galéria 7 új HQ képpel bővült, lessétek meg őket. Nem hétköznapi sorozat, az biztos, de szerintem nagyon jól sikerült. :)

2017.03.14. 07:50, minnie

Címkék: pll 7 évad musical

Janel január végén volt a Young Hollywood vendége, és ez abszolút az én hibám, de az ott készült interjú csak most jött velem szembe – aminek egyébként nagyon örültem, mert beléptünk abba a periódusba, amikor éppen abszolút semmi hír nincs a sorozatról, de még a színészekről is csak nagyon elvétve akad valami.

A színésznőt leginkább természetesen a PLL-ről, és annak végéről faggatták. Túl sok konkrétumot nem árulhatott el, de néhány érdekes részletet így is megtudtunk – például, hogy milyen lesz Mona utolsó jelenete. Vágjunk is bele.

Beszéljünk a ’Pretty Little Liars’-ről. Nagyon keserédes időszak lehet ez számodra, hiszen nagyon régóta részese voltál a sorozatnak. Milyen volt az első és az utolsó forgatási napod?
Szerintem első nap egyikünk sem tudta, hogy pontosan mi is lesz ebből az egészből. Akkor még csak egyetlen rész volt meg, sorozatnak sem hívhattuk. Fogalmam sem volt, mekkora jelentősége lesz a karakteremnek, gyakorlatilag úgy szerződtem le, hogy egy vendégszereplőt fogok alakítani, aki Hanna legjobb barátnője. Most pedig itt vagyunk hét évvel később és elképesztően nehéz búcsút venni a showtól és a karakterektől is, mert annyira hozzánk nőttek. Első nap nem tudtam volna elképzelni, hogy ez lesz. Gyakorlatilag egy család lettünk a színészekkel, a stábtagokkal és a rajongókkal. Az elmúlt hét évben életünk része volt a sorozat, úgyhogy a „keserédes” tényleg a tökéletes jelző.

2017.03.13. 13:00, minnie

Címkék: pll 7 évad

Alig több, mint egy hónap maradt a ’Pretty Little Liars’ visszatéréséig, ami egyúttal azt is jelenti, hogy vészesen közeleg a sorozat vége. Egy valami egészen biztosan nem változott a hosszú szünet alatt sem: tele vagyunk kérdésekkel, és mindre választ akarunk kapni, még mielőtt az utolsó epizód véget érne.

Ezúttal a Clevver News szedett össze néhány olyan kérdést, amik kulcsfontosságúak lehetnek a 7B-ben, lássuk.

7. A Hastings-DiLaurentis család kapcsolata

Nemrég tudtuk meg, hogy Spencer édesanyja valójában nem más, mint Jessica ikertestvére, Mary Drake. Ennek köszönhetően az is nyilvánvaló, hogy Spencer és Charlotte testvérek... De ki az apa? Ki lehet a titokzatos Mr. Drake? És honnan tudott Charlotte Maryről?

6. Mrs. DiLaurentis halála

Nem egy és nem is két halálesettel találkoztunk már, mióta elkezdtük nézni a PLL-t. Ezek között akad néhány, ami még mindig nem tiszta, amiről viszont egyáltalán semmit nem tudunk, az Mrs. DiLaurentis halála. A producerek azonban szerencsére azt ígérték, a 7B-ből kiderül, hogy ki volt a gyilkos.

2017.03.12. 09:10, minnie

Mary Drake kétségtelenül kivívta magának „a Pretty Little Liars legrejtélyesebb karaktere” címet – ezt pedig még azelőtt tette, hogy elárulta volna, ő Spencer édesanyja. Kétes múltja (vajon tényleg Jessica miatt halt meg a pici, akire vigyázott?) és a megkérdőjelezhető szándékai (tulajdonképpen meddig dolgozott Archerrel?) miatt egyrészt gyanúsított lett Über ’A’ szerepére; másrészt nincs kizárva, hogy ő is csak a DiLaurentis család egyik áldozata.

De akkor mi az igazság? Biztosan nem fogjuk tudni, amíg a PLL vissza nem tér áprilisban, egy rajongói elképzelés viszont most arra enged következtetni, hogy látni fogunk visszaemlékezéseket Mary Radleyben töltött idejéről.

A Reddit néhány felhasználója úgy gondolja, Emma Dumont a fiatal Maryt fogja alakítani, ennek pedig bizony nagyon is sok értelme lenne. Dumont 2016-ban osztott meg egy forgatási képet, amin pont úgy néz ki, mint a szanatórium bármelyik páciense. (Ide kattintva eléritek a fotót.)

És, hogy mi a probléma? Ahogyan tavaly júliusban már megosztottam veletek, az IMDb szerint a színésznő egy bizonyos Katherine Daly-t fog alakítani, nem pedig a fiatal Mary Drake-et. Mielőtt azonban ezzel a lendülettel le is mondanánk erről a teóriáról, ne felejtsük el, hogy mielőtt Dre Davis Sara Harvey-ként feltűnt volna a sorozatban, az IMDb nála is mást írt. Az oldal szerint Kimberly Brown-t alakította volna, aki ráadásul még egy karakterleírást is kapott – aminek a világon semmi köze nem volt Sarához, vagy az ő cselekményéhez.

Könnyen elképzelhető tehát az is, hogy csak egy kis szándékos félrevezetésről van szó az esetleges spoilerek elkerülése érdekében. Bárkit is alakítson majd Emma, reménykedjünk benne, hogy kapunk visszaemlékezéseket Mary és Jessica tinédzserkori éveiről, hiszen az egészen biztosan nem lenne unalmas.

2017.03.11. 15:45, minnie

Néhány napja olvashattátok, hogy Troian főszerepet kapott a ’Clara’ című filmben, amiben nem mellesleg férje, Patrick J. Adams oldalán fog játszani. Valószínűleg ennek köszönhető az, hogy most kaptunk néhány képet a páros korábbi közös projektéjből, a ’We Are Here’-ből. A ’We Are Here’ egy mindössze 24 perces rövidfilm, melynek írói és egyetlen szereplői is Troian és Patrick voltak. (Míg a rendező szintén Patrick volt.)

Az alkotás egy férfiről szól, aki felesége emlékeiben ragadt, illetve az utolsó boldog, közös napjukban, amit együtt töltöttek.

Hat új képet kaptunk – ezeket már el is éritek a galériában.

2017.03.11. 10:45, minnie