Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: sasha

Aki az eleje óta követte a 'Pretty Little Liars'-t, az láthatta, hogy Sasha Pieterse alakja az évek során elég sokat változott. Bár a színésznő korábban sem tartozott magyarázattal senkinek, egyszer már elmondta, hogy hormonproblémákkal küzdött, ezért került sor a sokak által szóvá is tett súlygyarapodásra.

Úgy tűnik, kedvencünknél -teljesen érthetően- ismét betelt a pohár, ugyanis július 14-én, csütörtökön mind Twitteren, mind Instagramon közzétett egy üzenetet, ami azoknak szólt, akik az elmúlt évek alatt alakja miatt bántották.

Azt hiszem, emberként az egyik legnehezebb dolog, hogy őszintén szeressük saját magunkat. Olyan világban élünk, ami ténylegesen az önbizalomhiányunkból és a bizonytalanságunkból profitál. A nőket például az alakjuk alapján ítélik meg – akkor is, ha a rivaldafényben élnek, és akkor is, ha nem. Mi is mások elképzeléseinek megfelelően ítéljük meg magunkat, attól függően, hogy az emberek mennyire pozitívan, vagy épp mennyire negatívan látnak minket – ez pedig elképesztően pusztító hatású. Hamar megtanultam, ha ezt a világot akarom, erősnek kell maradnom. Amikor ezt mondom, nem a sikerre és a hírnévre gondolok, hanem arra, hogy amennyiben az utam során meg akarom védeni a szívemet és a lelkemet, akkor egészséges légkört kell teremtenem magam körül. Mindig súlyproblémákkal küzdöttem, a tinédzser éveim elején viszont rájöttem, mennyire fontos az egészség. Megváltozott az egész gondolkodásmódom és életstílusom, és nagyon elégedett voltam azzal, ahogyan kinéztem, magabiztosnak éreztem magam. Büszke voltam rá, hogy eljutottam arra a pontra, hogy jól éreztem magam a saját bőrömben – és mindezt egészséges módszerekkel értem el. De aztán eljött a pont, amikor a testem drasztikusan megváltozott.

A munkámat tekintve ez azt is jelentette, hogy ezek a változások dokumentálva voltak. A közösségi oldalakon nagyon durva volt a reakció, sokan ugyanis konkrétan mérgesek voltak, amiért híztam. Csúfoltak, kigúnyoltak, a szokásos; addig azonban nem kommentáltam a dolgot, amíg az emberek el nem kezdték kérdezgetni, hogy terhes vagyok-e. Akkoriban tudtam meg, hogy komoly hormonális zavarokkal küzdök, és úgy döntöttem, én magam osztom meg a hírt. Kijelentettem, hogy jelenleg "átalakulás alatt állok" – ami mindig is így lesz. A visszajelzés nagyrészt pozitív volt, és az iparban is sokan voltak olyanok, akik támogatták, amit mondtam. Ez viszont nem jelentette azt, hogy az egésznek vége szakadt és az emberek többet nem beszéltek róla, sőt, ezek után még többet foglalkoztak vele.

Nem voltam meglepődve, de lesújtott, hogy más nők is szétszedtek – pedig a súlyproblémával a legtöbbünknek meg kell küzdenie. Biztosan mind hallottuk, amint a szüleink azt mondják, „Úgy bánj az emberekkel, ahogyan elvárod, hogy veled bánjanak”, de azt hiszem, sokszor még mi is túl kemények vagyunk saját magunkkal szemben. Ott és akkor eldöntöttem, hogy én úgy fogom szeretni magam, ahogy vagyok. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeretnék jobb lenni, ez azt jelenti, hogy kijelentem, életem minden fejezetében szeretni fogom magam. Tudom, hogy el fogom érni, amit akarok, és azt is tudom, hogy erre egészséges módszerekkel kerül majd sor. Az ember hosszú távon nem lehet boldog a pillanatnyi elégedettsége miatt. Ne süllyedj le olyanokhoz, akik nem hajlandóak feljebb emelkedni. Ha nem szereted magad, a továbbiakban is olyan emberek után mész majd, akik szintén nem szeretnek téged. Egyél úgy, mintha szeretnéd magad. Mozogj úgy, mintha szeretnéd magad. Beszélj úgy, mintha szeretnéd magad. Viselkedj úgy, mintha szeretnéd magad.

Szeresd önmagad.

Őszinte szeretettel,
Sasha Pieterse

2016.07.17. 08:00, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.