Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7 évad spoby troian

Troian nemrég részt vett egy üzlet megnyitóján, a HollywoodLife.com pedig ott csípte el a színésznőt és gyorsan készítettek is vele egy exkluzív interjút. Kedvencünk elárult néhány érdekes részletet a ’Pretty Little Liars’ utolsó 10 epizódjáról, Spobyról és Mary Drake-ről is. Lássuk!

Hogyan jellemeznéd az utolsó 10 epizódot?
Te jó ég. Csodálatos volt. Teljesen eltér bármitől, amit korábban átéltünk a sorozat forgatásain, mert amikor elkezdtünk ezeken a részeken dolgozni, akkor értettük meg igazán, hogy elérkezett a búcsú ideje. Tényleg a szívünket és a lelkünket beletettük a munkába, hiszen mindenki tisztában volt vele, hogy ezek az utolsó ilyen alkalmak. Szerintem ez a rajongóknak is abszolút átjön majd.

Tudnál mondani valamit arról, hogy hogyan reagál majd Spencer erre a Mary Drake szituációra?
Először is, Spencert meglőtték, szóval most bőven kijutott neki a jóból. Nem túl kedvező a helyzete. Elsőként ezzel kell megküzdenie, hiszen amikor visszatér a sorozat, még mindig nem tudjuk, hogy mennyire súlyosak a sérülései. A golyó vagy szíven találta, vagy ahhoz nagyon közel fúródott be. A családjában is felmerült néhány probléma. Ki kell derítenie, hogy egyáltalán igaz-e [hogy Mary az anyja] és ha igen, hogy történt ez az egész. Nem fog unatkozni.

A rajongók tényleg választ kapnak majd minden kérdésükre?
Nem tudom megígérni, hogy minden rajongó megkapja a választ az összes kérdésre, ami valaha felmerült benne. Azt viszont igen, hogy a legtöbbjük nagyon izgatott lesz. Megtettünk mindent, hogy a legnagyobb rejtélyeket lezárjuk, miközben behoztunk néhány új, mókás, izgalmas szálat, amikre a nézők nem számítanának. A végén mindenkinek leesik majd az álla.

Hogyan reagáltál, amikor megtudtad, kicsoda Über ’A’?
Ahogyan Spencer, úgy Troian is sokat tud. A hét év alatt mindig elértem, hogy elmondjanak nekem ezt-azt. Kicsit úgy érzem magam, mint a fiú, aki farkast kiáltott. Spencer milliószor kimondta, ki lehet A.D. – és bár ő tévedett, nekem végig igazam volt. Amikor elmondták, nagyon vegyes érzéseim voltak, egyrészt izgultam, másrészt volt bennem egyfajta elégedettség-érzet is.

Tobynak és Spencernek nem semmi búcsújelenetük volt a 7A fináléjában – mi vár most rájuk?
Mindenki azt gondolja, ez egy szép kis búcsú volt. Szerintem viszont furcsa, elkeseredett és abszolút nem egészséges módja volt ez a búcsúnak. Számomra (és nem rossz értelemben) mindig is ez volt a kapcsolatuk legelbűvölőbb része. Spencer és Toby felnőttek módjára is elköszönhettek volna egymástól, ők mégis ennek ellenkezője mellett döntöttek. Azt hiszem, ebből később még komoly káosz alakul ki. Ha más nem, Spencer hatalmas bűntudatot fog érezni, amikor tudomást szerez Toby és Yvonne balesetéről.

2016.12.07. 15:50, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!