Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7 évad 7x20

Kevesebb, mint két hónap maradt, míg elindul a ’Pretty Little Liars’ utolsó 10 része. Így, hogy egyre közelebb kerülünk a premierhez, egyre több információt tudunk meg a következő részekről – például, hogy az utolsó nagy játék tényleg halálos lesz. Nagy a tét, sok minden forog kockán. Hogyan lesz vége a sorozatnak? Hogyan ölelnek fel mindent a maradék 10 epizódban?

Ezt a listát most a PopSugar állította össze, és bár vannak benne olyan dolgok, amiket egyszer-kétszer (vagy még többször) hallottunk már, úgy gondoltam, nem baj, ha most ismét felkerül egy ilyen cikk az oldalra, hiszen egy ekkora szünet alatt hajlamosak vagyunk felejteni. Szóval lássuk azt a hét dolgot, amire egészen biztosan számíthatunk a sorozatfináléban.

1.) Két órás lesz

A Freeform kérésének eleget téve Marlene King és a főszereplő lányok tavaly augusztusban jelentették be, hogy a hetedik évad lesz az utolsó. Nem sokkal ezután MK azt is elárulta, hogy a finálé extra hosszúságú lesz. – „Úgy gondolunk rá, mint egy két órás, különleges filmre.”

2.) Minden kérdést megválaszolnak

A finálé hosszúságán kívül Marlene azt is elárulta, hogy ezek lesznek az eddigi legerőteljesebb epizódok. – „Nagyon izgatott vagyok, mert a rajongók végre minden kérdésükre választ kapnak. Úgy gondolom, elégedettek lesznek azzal a vad utazással, amit az utolsó 10 rész tartogat.”

3.) Érdekes címet kapott

Tavaly ősszel derült ki, hogy a sorozatfinálé a „Til DeAth Do Us Part” címet kapta, amiről egyelőre nem lehet eldönteni, hogy boldog, vagy inkább baljós befejezést takar.

4.) Mind az öt lány szerepel az utolsó jelenetben

Októberben Marlene a Cosmopolitan Instagramján tett közzé egy elég megható posztot, melynek egy részlete így hangzik: „Amikor a legutolsó jelenetnél azt mondom, „ennyi”, mind az öt Hazug ott fog állni. Hullanak majd a könnyek, átadjuk az ajándékokat, és néhány utolsó közös emléket is elraktározunk.” Ezek alapján nagyjából biztosak lehetünk benne, hogy Emily, Aria, Spencer, Hanna és Alison megélik majd a sorozat végét – feltéve persze, ha nem visszaemlékezésről lesz szó. De vélhetően nem. (Marlene teljes búcsúja ide kattintva olvasható, ezen a linken pedig egy képet is láthattok az utolsó jelenetek egyikéből.)

5.) Valaki férjhez megy

Marlene szeptemberben Twitteren árulta el, hogy megkezdte a finálé írását, a procedúra közben pedig néhány idézetet is megosztott a részből. Az egyik úgy hangzott, „Ha továbbra is így nézel rám, nem fogom tudni bőgés nélkül végigmondani a hitvesi fogadalmamat.” Úgy tűnik tehát, hogy valamelyik párost látni fogjuk az oltár előtt állni. (További részletek ITT, ITT és ITT.)

6.) Valaki meghalhat

A megosztott idézetek között volt egy kevésbé pozitív is, amikor valaki azt kérdezi, „Azért jöttél, hogy megölj?” Ettől persze nem biztos, de figyelembe véve a PLL karaktereinek halálozási arányát és az eddigi finálékat, ne zárjuk ki annak a lehetőségét, hogy még az utolsó részben is búcsúzunk valakitől.

7.) Megtudjuk, ki Über ’A’

Ashley Benson volt az, aki egy, a Huffington Postnak adott interjújában elárulta, hogy Über ’A’/A.D. leleplezésére egészen a legutolsó részig kell várnunk. – „Azt hiszem, közülünk már mindenki tudta, hogy ki volt ’A’, még mielőtt leforgattuk volna a finálét.” – Mondta. – „Mindenki kérdezősködött és kitalálta... Én nagyon türelmetlen vagyok, szeretek mindent tudni, így muszáj volt ezt is kiderítenem.”

2017.02.24. 15:40, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.