Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7 évad

Ha régóta nézed a ’Pretty Little Liars’-t, minden bizonnyal neked is van elképzelésed arról, ki lehet Über ’A’. Sokan úgy hiszik, egy személyről van szó, másik szerint egy duóról, míg néhány rajongó szerint az sincs kizárva, hogy egy komplett csapat ólálkodóik fekete kapucniban Rosewood utcáin.

Majdnem minden karakterről írtak már teóriát, hogy miért lehetne ő A.D, de ahelyett, hogy most ezeket szedték volna egy csokorba, a Wetpaint inkább azokról állított össze egy listát, akiknek nagy valószínűséggel semmi közük nincs a gonoszhoz. Lássuk.

Hanna Marin

Hannát a hatodik évad végén elrabolták elrabolták, a hetedik évad premierjében pedig láttuk, hogy egy pajtában tartották és kínozták. Bár volt már rá példa, hogy az ’A’-Csapat egy tagja magát is veszélyeztette, hogy ne tűnjön gyanúsnak, ez azért még ahhoz is sok lett volna.

Emily Fields

Úgy tűnik, Über ’A’ Charlotte gyilkosát akarja megtalálni, hogy megbosszulja a halálát – ez pedig nem illik bele Emily cselekményébe. Miért foglalkoztatná annyira, hogy ki ölte meg a lányt?

Mary Drake

Mary-ről már kiderült, hogy Elliott/Archer mellett az ’A’-moji csapat tagja volt, Marlene pedig ezt követően meg is erősítette, hogy Mary Drake és A.D. két külön személy.

Caleb Rivers

Mindannyian jól tudjuk, hogy Caleb a technológia mester – ennek köszönhetően pedig sokan úgy gondolják, mindig is benne volt az ’A’-Csapatban. De ha így lett volna, miért tört volna fel megannyi számítógépet és telefont, hogy segítsen a Hazugoknak?

Illetve ne feledkezzünk meg Ravenswoodról sem. Tyler Blackburn annak idején elhagyta a PLL-t, hogy annak spin-offjában szerepeljen, a sorozatot azonban egy évad után elkaszálták. Ha hosszabb életű lett volna a show, vélhetően nem tér vissza a PLL-be, így nagy valószínűséggel őt is kizárhatjuk.

Ezra Fitz

Elég egyértelmű, hogy Aria és Ezra össze fognak házasodni a 7B-ben (emlékezzünk csak vissza arra a képre, amit Ian Harding megosztott Lucyről – amin a színésznő fátylat visel.) Ha pedig egybekelnek, az ő cselekményükben sem lenne helye ’A’-nek.

Mona Vanderwaal

Mona volt a legelső ’A’, túl egyszerű megoldás lenne az írók részéről, ha a harmadik gonosz szerepére is visszahoznák a lányt. Remélhetőleg Marlene sem ezt akarja.

Aria Montgomery

Sokan már a legeslegelső rész óta gyanakodnak Ariára, megannyi listát állítottak össze arról, hogy miért lehetett volna ő ’A’. Ha viszont nem kapnak Ezria esküvőt, a rajongók csalódottak lesznek, végtére is, tulajdonképpen az ő kapcsolatukkal indult a sorozat.

Spencer Hastings

Aria mellett igen népszerűek a Spenceres teóriák is, sokan szintén nagyon régóta meg vannak győződve arról, hogy Spencert rejti a kapucni. Egy-két elképzelés talán még hihető is lett volna egészen addig, amíg a lányt meg nem lőtték a 7A fináléjában.

Paige McCullers

Mondjuk ki: Paige túl idegesítő ahhoz, hogy ő legyen A.D. A rajongók meglehetősen csalódottak lennének, ha őt hoznák ki gonosznak.

Toby Cavanaugh

Rengetegen gondoltak Tobyra is – egészen a 7A végén bekövetkező balesetéig. Nincs kizárva, hogy ’A’ babrált valamit az autóban és az okozta az ütközést – már csak azért is, mert véletlen balesetre még nem nagyon volt példa Rosewoodban.

Jenna Marshall

Jenna azon karakterek egyike, akik lényegében azért léteznek, hogy állandóan gyanúsnak tűnjenek. Soha nem az a személy a bűnös, akit leginkább igyekeznek befeketíteni, így Jennát is lehúzhatjuk a listáról. Ráadásul a 7A végén láttuk, amint A.D. elvitte. Az viszont nincs kizárva, hogy vele dolgozik.

Alison DiLaurentis

Marlene King legutóbbi közösségi oldalas posztjai arra engednek következtetni, hogy Emily és Ali a végén együtt lesznek – ha pedig ez így lesz, akkor ide se nagyon illik bele az A.D-s cselekményszál. Alisont nagyon megviselte Charlotte halála, ráadásul Archer is csúnyán átejtette. ’A’ mindig legalább két lépéssel előrébb jár, vele ez nem történhetett volna meg.


Szerintem MK korábban már azt is megerősítette, hogy Jenna tényleg A.D-vel dolgozik, csak nem tudja, hogy kit rejt a maszk.

Illetve az a tény, hogy Tyler anno átszerződött a Ravenswoodhoz, így önmagában szerintem nem magyarázza, hogy évekkel később miért ne lehetne ő A.D. Félreértés ne essék, én vagyok az utolsó PLL fan, aki őt gonosznak hiszi, csak gondoltam, akkor már ezt is megemlítem. :)

Ti mit gondoltok, van olyan érv, amivel nem értetek egyet?

2017.03.18. 16:10, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.