Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Ahogyan pár napja már beszámoltam róla nektek, afrikai tartózkodása alatt a Modeliste Magazin fotózta Shay-t, és nem csak egy remek sorozatot készítettek róla, de az aktuális címlaplányuk is ő lett. Ennek értelmében természetesen egy interjú is készült a színésznővel – aminek sajnos csak az első felét sikerült lefordítanom mára, de a második része is érkezik legkésőbb csütörtökön.

Egyértelműen stílusikon vagy a mai generáció számára. Mi inspirálja az öltözködésedet?
Azt mondanám, leginkább azokról a helyekről jön az inspiráció, ahová elutazom. Ha Marokkóban, vagy Afrikában vagyok, már az is sokat számít, hogyan öltözködnek az ottani nők. Szóval az általam bejárt helyekről jön az ihlet.

Rengeteget utazol, ráadásul elég különböző helyekre. Mik azok a ruhadarabok, amiknek szerinted mindig ott kell lenniük egy lány bőröndjében?
Ami nálam biztosan mindig van bepakolva, az egy jó farmer. Nem tudod, mikor jöhet jól, még abban az esetben is, ha egy meleg helyre utazol. Rengeteg olyan utam volt, amikor bár melegnek kellett volna lennie, mégis hűvösebb volt az idő. Úgyhogy mindig azt mondom, legyen nálad egy farmer. Ami szintén alapdarab, az egy fekete ruha – ez mind nappal, mind éjszaka megállja a helyét. Repülésnél pedig az a legfontosabb, hogy kényelmesen öltözzünk. Ilyenkor általában laza darabok vannak rajtam és rétegesen öltözködöm, így van megoldás arra is, ha fázom, vagy melegem lesz.

Nemrég összeálltál a Smashbox-szal és közösen kiadtatok hét szemhéjfesték palettát. Mi befolyásolta a paletták színeit?
Összeálltunk a Smashbox-szal, hogy kiadjunk hét különböző szemhéjpalettát, ami miatt nagyon izgatott voltam. Mindig is imádtam az ilyesmit, illetve imádtam különböző sminkeket kreálni. Nagyon jó móka volt részese lenni a paletták megjelenésének is.

Milyen stílus- és szépségtippeket követsz te is, aminek köszönhetően mindig elegáns és kifinomult a megjelenésed?
Amikor utazom, nem szeretem agyonsminkelni magam. Úgy érzem, állandóan ennek ellenkezőjét csinálom, amikor LA-ben vagyok. Mindig sminkesek és fodrászok vesznek körül – amit egyébként imádok. De amikor utazom, alig viszek magammal sminkterméket és törekszem a minimalizmusra. Most nyilván más volt a helyzet, hiszen készítettünk egy szuper fotósorozatot, ezért minden sminkcuccomra szükség volt. Szeretem, amikor a rúzsomat cserélgetjük, vagy más apró változtatásokat csinálunk [a különböző képek érdekében].

Mi az elsőszámú sminktipped?
Az elsőszámú tippem határozottan az, hogy a kevesebb néha több – és ezt komolyan így gondolom. Pláne, amikor valami melegebb helyen vagy... Senki nem akarja, hogy leolvadjon róla az arca. Nagyon fontos a sminkalap használata – én például nagyon szeretem a Smashbox primerét. Mindig benne van a neszeszeremben, úgy gondolom, ennek hála tényleg a helyén marad a smink, még akkor is, ha az afrikai szafarin vagy. Primer és púder, púder, púder.

Mi a három kedvenc sminkterméked?
A három kedvenc sminktermékem... Az első mindenképp egy jó alapozó. A Jouer-nak van egy, amit nagyon szeretek. Színezett hidratáló és fényvédő is van benne. Ennek a kombinációnak hála ennyivel is kevesebb terméket kell magammal hoznom, ráadásul remek fedést ad. A naptej nagyon fontos, minden nap használni kéne, mindegy, merre vagy éppen. A második a szempillaspirál – a Covergirl Lashblast a kedvencem. Ez mindig nálam van. A harmadik pedig a kókuszolaj. Bárhová megyek, biztosan magammal viszem. Használom a hajamra, testápolóként és szájfényként is. Mindenre jó, amit csak el tudsz képzelni.

Kedvenc darabod az öltözködés terén?
Az ékszerek mindig jól jönnek, pláne, amikor utazol. Szeretem az egyszerű összeállításokat, akár a legalapabbakat is – például egy sima fehér póló egy fekete farmerrel. Ezt viszont szívesen dobom fel kiegészítőkkel, mondjuk olyan darabokkal, amik az adott hely kultúrájának is megfelelnek.

Nyilván muszáj beszélnünk a ’Pretty Little Liars’-ről is, melynek hamarosan kezdődik az utolsó évada. Szerinted mitől ilyen sikeres a sorozat?
Szerintem attól, hogy mindegy, a világ melyik pontján vagy, tudsz azonosulni a történettel. A legfontosabb része szerintem mindenképp a lányok közti kapcsolat, illetve a kapcsolatuk a párjukkal és a családjukkal. Ezt hallottam legtöbbször. És persze nem utolsó az sem, hogy tele van drámával, rejtélyekkel és romantikával. Van benne minden. Ettől izgalmas a sorozatunk.

Miben hasonlítasz a sorozatbeli karakteredre?
Leginkább abban hasonlítunk Emilyvel, hogy mindkettőnkben nagy a versenyszellem. Én is sportoltam és táncoltam, amikor fiatalabb voltam. Illetve ő az a barát, akihez a többiek mennek a problémáikkal. Kell nekik valaki, aki meghallgatja őket és akiben bízhatnak, hogy nem fogja továbbadni a titkaikat. A való életben én is ez a barát vagyok.

Mi volt a legjobb a forgatásokban?
A csapat, akiknek hála létrejöhetett a sorozat és akik az évek során a családom lettek. Hét éven keresztül ugyanazokkal az emberekkel dolgoztunk, nagyon jó érzés, hogy együtt élhettük át ezt az egészet. Több időt töltöttem velük, mint a saját családommal. Csodálatos, hogy hét éven keresztül csinálhattunk valamit, ami ennyire sikeres lett, és ahol ennyire jó emberek vettek körül.

Mi fog a legjobban hiányozni?
A legszomorúbb egyértelműen az, hogy nem lehetek minden nap a második családommal. De szerencsére így is tudok beszélni és találkozni mindannyiukkal, így annyira azért nem aggódom.

Elárulnál valamit arról, hogy mire számíthatunk az utolsó 10 epizódban?
Ez a legdurvább és legromantikusabb évadunk. A rajongóknak készült. Megválaszolunk minden kérdést, ami valaha felmerült a nézőkben. Megígérhetem, hogy meg fogjátok tudni, kicsoda ’A’ és tényleg választ kaptok a többi kérdésre is.

Ha lemaradtatok volna a fentebb említett fotósorozatról, az alábbi ikonokra kattintva megnézhetitek azt is. Illetve, ahogy szintén fentebb említettem, az interjú folytatása holnap, vagy csütörtökön érkezik. :)

2017.04.04. 15:50, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.