Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Kedden elhoztam nektek azon interjú első felét, amit a Modeliste Magazin készített Shay-el afrikai tartózkodása alatt – és ahogyan már akkor is ígértem, most megérkeztem a folytatással. Ebben a részben kedvencünk beszél közelgő valóságshow-járól; a filmről, amit a PLL után forgatott; a közösségi oldalakról és arról is, milyen volt a Modeliste-el dolgozni.

Nemrég jelentetted be, hogy saját valóságshow-d lesz, mely a ’Shades of Shay’ címet kapta. Életed mely részeit fogja bemutatni a sorozat?
A Full Screennel dolgozunk rajta, nagyon jó kis sorozat lesz. Olyan lesz, mintha a kulisszák kulisszái mögé is betekintést nyernétek. A legtermészetesebb oldalamat is megismeritek. Ha elvesszük az előnyös fényeket, illetve a megcsinált sminket és frizurát, akkor eltűnik minden, amiről korábban beszélni sem mertem volna. Mindig is azt akartam, hogy a rajongók, illetve azok, akik ismernek a lehető leghitelesebb képet kapják rólam. A közösségi oldalakon sok oldalamat megmutattam már. Ez most más lesz.

Mi a legtöbbet használd emojid?
Valószínűleg a kacsintós-nyelvnyújtogatós.

Mi lenne az életed főcímdala?
Az életem főcímdala? Nem is tudom. Talán egy mix a ’Girls Just Want To Have Fun’-ból és Beyoncé ’I Was Here’-éből. És... Nem tudom. Annyi különböző szám jut most eszembe. Egy jó kis lejátszási listát biztosan össze tudnék állítani.

Rengeteget utazol. Van olyan hely, ahová még nem sikerült eljutnod, de szeretnél?
Rengeteg ilyen van a listámon. Nagyon szeretnék ellátogatni Vietnámba... De nem voltam még Horvátországban és Prágában sem. És tudnék még mondani néhány ilyen helyet.

Van olyan közelgő projekted, amiről beszélhetsz egy kicsit?
Nagyon izgatott vagyok, hogy a közönség lássa azt a filmet, amin közvetlenül a PLL után dolgoztam. ’Cadaver’ a címe. Még idén bemutatják. Egy horrofilmről van szó, ami egy hullaházban játszódik. Egy néhai zsarut/gyógyulófélben lévő függőt alakítok. Nagyon-nagyon jó lett. Alig várom, hogy a nézők más szerepben is lássanak, pláne, hogy erre egy ilyen ijesztő filmben kerül majd sor.

Meséld el, milyen számodra egy tipikus szabadnap és mit szeretsz csinálni.
Egy tipikus szabadnap... Eseményekkel teli. Ha nem dolgozom, akkor is szeretem a pörgést. Szeretek elfoglalt lenni, emberek között lenni. Azt hiszem, részben pont ezért kezdett érdekelni az, amit most csinálok. Ha nem edzek, akkor a kutyámmal sétálok. LA-ben élek, így az idő többnyire gyönyörű. Szeretek biciklizni, túrázni, ilyesmi; vagy éppen egész nap ágyban maradni és a Netflix-et bámulni. Vagy ez, vagy az.

Nemrég lett meg a 15 millió követőd Instagramon. Gratulálunk! Mit javasolnál azoknak, akik érdekes, megnyerő profilt szeretnének?
Az Instagram számomra kicsit olyan, mint egy művészeti galéria. Néhány percet biztosan eltöltök azzal, hogy kiválasszam, melyik lesz a következő feltöltött fotó és azon milyen filtert fogok használni. Elég válogatós vagyok, amikor erről van szó. Számomra ez egy fontos dolog, nem is bíznám másra a képek posztolását. Élvezem a megosztásukat, és azt is, hogy így az élményeimet is megoszthatom másokkal.

Milyen tanácsot adnál a 15 éves énednek?
Azt tanácsolnám neki, hogy élje meg jobban a pillanatokat, és ne foglalkozzon annyit azzal, hogy mit tartogat a jövő, vagy éppen azzal, ami már meg is történt. Egyiken sem tudsz változtatni, így számomra az lenne a legfontosabb, hogy a korábbi énem jobban tudjon a jelennek élni. Bár még mindig aktuális a dolog. Folyton emlékeztetnem kell rá magam. Néha nagyon be tud szippantani a jövő tervezgetése, pedig csak élvezned kéne a jelenlegi helyzetedet.

Mi a legcikibb vörös szőnyeges élményed?
Valószínűleg azok az alkalmak, amikor kivillan a mellbimbóm. Vagy amikor leesek a lépcsőn, vagy van valami a fogaim között. Nem tudom, olyan sok volt már. De az ilyenektől lesz vicces. Ki akarná, hogy minden vörös szőnyeges esemény zökkenőmentes legyen? Ha kivillan a mellbimbód, akkor kivillan a mellbimbód, ez van.

Mesélj a Songa Designs Internationallel való közreműködésedről.
A Songa alapítójától, Sarah Sternbergtől kaptam egy karkötőt, amit egyszerűen imádok. Pont ma fogunk találkozni a hölggyel, aki ezeket a csodákat készíti. Nagyon izgatott vagyok, hogy felvehessem, amikor visszajövök. A Songa egy csodálatos szervezet, hiszen helyet biztosítanak ezeknek a nőknek, hogy közösséget építhessenek ki és elkészíthessék ezeket a gyönyörűségeket, amiket a világon bárki viselhet. A Songa óriási hatással van erre a közösségre. A nők tudják, hogy van, akivel támogatják egymást és van, aki támogatja a családjukat. Szerintem már önmagában ez is hatalmas dolog.

Mi volt a kedvenced a Rwandában töltött idődből?
A kedvencem erről az útról? Nem tudom. Komolyan mondom, minden. Még az is izgalmas, ha valami nem úgy lesz, ahogy eltervezted. Ettől válik igazán különlegessé. Szeretem a repülőutat is, mert ki tudom pihenni magam, nincs, ami elterelje a figyelmem az alvásról. Imádom Rwandát, most vagyok itt másodjára, és ez az egyik legszebb ország, amit valaha láttam. Imádom az embereket, a kultúrát, a kaját, mindent. Fantasztikus, hogy együttműködhettem ezekkel a tehetséges emberekkel a képek elkészítésében, amiknek hála megmaradnak ezek a csodás emlékek; illetve amiknek hála az olvasók is megláthatják, mennyire szép hely Rwanda.

Miért szereted a Modeliste-et?
Mert tökéletesen tisztában vagytok az aktuális trendekkel. Nagyon jó hangulatban telnek a fotózások. És hát ki más hozott volna el erre a gyönyörű helyre, csak, hogy fotózhassanak? Amikor felhívtatok, hogy lenne ez a munka és Rwanda lenne a helyszín, majd megkérdeztétek, érdekel-e a dolog, gondolkodnom sem kellett a válaszon. Kérlek, hívjatok bármikor, amikor fotósorozatot akartok csinálni! Szívesen lennék az állandó címlaplányotok.

Mit mondanál a rajongóidnak?
Srácok, nagyon szépen köszönöm, hogy támogattok engem, minket, a sorozatot és mindent, amit csinálunk. Nélkületek nem tartanék itt. Köszönöm, hogy a ti segítségetekkel megvalósíthatom az álmaimat.

2017.04.06. 15:45, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.