Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Sokáig tartott, de véget ért a Pretty Little Liars. 7 évad és 160 epizód után a sorozat legnagyobb gonosza lelepleződött, a rajongók pedig azóta sem akarnak hinni a szemüknek. Troian Bellisario a legeleje óta részese volt gyilkossági rejtélynek. Ennyi év után is képes volt arra, hogy fejlessze karakterét, hiszen annyira mélyen elkötelezte magát a sorozat egyik főszereplője, Spencer Hastings mellett. Hiába keserédes a helyzet, Troian nem tétlenkedik. Szeretett sorozatának vége lehetőséget adott neki arra, hogy a következő nagy projektjével foglalkozzon.

Bár legtöbben a PLL-beli szerepének köszönhetően ismerik, Troian igazi hollywoodi veterán. Két híres producer lányaként már 3 éves korában debütált színésznőként. Vendégszereplőként tűnt fel sorozatokban – leginkább olyanokban, melyeknek édesapja volt a producere. Függetlenül attól, hogyan jutott hozzá az ominózus szerepekhez, Troian tehetsége megkérdőjelezhetetlen volt. A fény és a csillogás mindig is része volt életének, de soha nem vakította el. Fiatal korában rájött a titokra: igazi üzletként kell tekinteni a dologra, ha hosszú távú karriert akarsz a szakmában. Mivel ebben a világban nőtt fel, Troian jött, látott és kipróbált mindent.

A reflektorfényben élni viszont nem mindig volt kellemes. Középiskolás évei alatt Troian nyomás alatt volt, illetve személyes problémákkal küzdött, amik étkezési zavarához vezettek. Ennek köszönhetően megtanulta, mennyire fontos megbecsülnie magát, az egészségét, és idővel a boldogságát is. Ennek hatására írta meg forgatókönyvét a „fél-életrajzi” filmjének, a Feed-nek, amit idén nyáron mutatnak be és ami arról szól, hogyan lehet megbirkózni a betegséggel. A színésznő sötétebb oldalát mutatja be, miközben rávilágít arra, mennyire tehetséges az írói szerepben is.

Troian éppen csak lezárta élete PLL-es fejezetét, most pedig az ismeretlennel néz szembe – de nincs egyedül. Nemrég ment hozzá párjához, akivel már régóta együtt vannak, a Suits (Briliáns elmék) színészéhez, Patrick J. Adamshez. Mindent megkoronázva fontos megemlíteni azt is, hogy Troian neve immár rendezőként is kapcsolható a PLL-hez – még egy siker, amit hozzácsaphat a többihez. Nem kérdés, hogy izgalmas időszak ez Troian Bellisario számára, hiszen az egész világot a kezében tartja most. Ez pedig nem egy csinos kis hazugság.

A szüleid mindketten elég nagy névnek számítanak a szórakoztatóiparban. Milyen volt számodra felnőni ebben a világban és milyen hatással volt arra, hogy milyen ember vagy ma?
Azt hiszem, az egyszerűbb kérdés az, hogy milyen hatással nem volt rám. Hála a szüleimnek, forgatásokon nőttem fel, ismertem a termelési irodákat és az eldugott forgatási helyszíneket is. Elképesztően szerencsés vagyok, hogy mindennek már nagyon fiatalon részese lehetettem – ami természetesen nagyon hasznos volt, amikor arra eszmélten, hogy a szüleimmel dolgozom. Mindig is mesterei voltak annak, hogyan kell jól elmesélni egy történetet, rengeteget tanultam tőlük a szórakoztatóiparról és arról is, hogyan lehet jól átadni az adott sztorit. Akár éppen epizódot rendeztek; akár rizottó készítés közben, vagy estimese gyanánt dolgoztak ki egy újabb cselekményszálat, mindig megosztották velem, hol tart éppen a munkájuk. Megtanították, hogy nem valami nehezen megfogható mágiáról van szó, és nem is néhai múzsára van szükség; hanem az írás, a rendezés és a teremtés olyan melók, amik elkötelezettséget és kemény munkát igényelnek.

Bár mindig egyértelmű volt számodra, hogy ebben az iparban szeretnél dolgozni, ha választhatnál magadnak valami másik karriert, mi lenne az?
Azt hiszem, Sam Shepard mondta, hogy erre mindenki a rocksztárt vágja rá, de aztán ki kell találnunk, mit akarunk csinálni, ha ez nem jön össze. Na most vagy tényleg mondott ilyet, vagy ezzel elindítok egy pletykát Sam Shepardról. Abban mindenesetre biztos vagyok, hogy egyetértene velem. Nagyon szerencsés vagyok, mivel mindig is színészként akartam dolgozni és eddig elég jól bejött. És mivel a rocksztár sem játszik (nem vagyok elég tehetséges a zenélésben), bevallom, hogy mindig is a tudomány szerelmese voltam. Régen igazságügyi orvosszakértő, vagy tengerbiológus akartam lenni.

A legtöbben a Freeform sikersorozatának, a Pretty Little Liars-nek köszönhetően ismertünk meg, ahol Spencer Hastingset alakítottad. Milyen érzés lezárni életed ezen hatalmas fejezetét? Az utolsó rész forgatása biztosan nagyon megható volt mindannyiótok számára.
Még mindig sokkban vagyok. Hullámokban tör rám. A lányokkal mind nagyon szomorúak vagyunk, hogy vége, hogy életünk ezen fejezetét már nem írják tovább; ugyanakkor úgy gondoljuk, egyszer minden jónak véget kell érnie. Bármennyire szívszaggató is búcsút venni Spencertől, úgy érzem, itt az ideje továbblépni. A rajongóink elképesztően támogatóak voltak, de az évek alatt ők is felnőttek, én pedig azt szeretném, ha valami különlegesként és szépként tekintenének vissza a sorozatra, nem pedig valamire, amit meguntak.

De igen, az utolsó rész forgatása hihetetlenül keserédes volt, soha nem tapasztaltam még ilyet. Olyan, mint amikor szerelmes vagy valakibe, de tudod, hogy szakítanod kell az illetővel, hogy egy másik életet élhess. A búcsúnak köszönhetően pedig rájössz, mennyire szereted valójában. A forgatás utolsó két hetében olyan volt, mintha minden lelassult volna. Több volt a szórakozás, több emberrel nevettem, többet sírtam, és valószínűleg még meg is szagolgattam mindent, hiszen tudtam, hogy pereg a homokóra. Szeretnél magaddal vinni minden apró részletet, de ez lehetetlen. Már el is tűnt az egész.

Hét évadon át alakítottad Spencert, hogyan tudtál vele nőni és fejleszteni a karaktert, ahogy kibontakozott a történet?
A sorozat írói csodálatosak voltak. Mindegyikük segített abban, hogy rajtam keresztül Spencer kislányból nővé érjen. Azt mind tudtuk, hogy egy intelligens és vicces karakterről van szó, de a sebezhetőségét, a hibáit, a hűségét, és mindenek felett azt a tulajdonságát, hogy bár ő is elgyengül, de sose törik meg, azt együtt építettük fel a részeken keresztül.

Szerintem mind egyfajta szabadságot éreztünk vele kapcsolatban az évek múlása alatt. Egyre nagyobb és nagyobb kockázatokat vállaltunk be, ez pedig engem is formált színésznőként. Együtt hoztuk meg a döntéseket, melyek szerint Spencer a Radleyben köt ki; függő lesz; kiderül, hogy örökbe fogadták, ami pedig lassan elvezet Alexhez... Színészként minden egyes feladathoz fel kellett nőnöm. Spencer segített, hogy erősítsem és változatosabbá tegyem a képességeimet.

Szeretnénk tudni az összes titkodat. Miután ennyi éven keresztül dolgoztál egy fantasztikus csapattal, kérlek, oszd meg velünk az egyik kedvenc színfalak mögötti emlékedet.
Tudom, hogy van, akinek ez nem lesz titok, de nekem mindig ez volt a kedvencem. A lányok hálószobái össze voltak kapcsolva. Imádtam úgy nézni a sorozatot, hogy tudtam, amikor valaki balról tűnt fel Emily szobájában, akkor valójában éppen Spencer szobájából lépett át. És, ha még két lépést tettek volna, elérték volna Hanna szobáját, onnan pedig Ariáét. Ezt a hasznunkra is fordítottuk, amikor a Babaházban a „szobáink” tényleg egymás mellett voltak.

Nemrég fejezted be egy sci-fi film, a Clara forgatását. Nem csak, hogy eltérő ez az előző nagy szerepedtől, de most a férjed, Patrick J. Adams oldalán játszottál. Milyen élmény volt?
Nagyon jó. Öröm olyannal dolgozni, aki ennyire közelről ismer. Könnyebb előhozni az érzelmeket, ráadásul teljesen kényelmesen érzed magad minden jelenetben. Ugyanakkor kihívás is volt a lehető legjobb értelemben, mert Patrick elképesztően tehetséges. Mindig jobb leszek, miután vele dolgozom, mert akkor kénytelen vagyok a legjobbat kihozni magamból, kevesebbel nem éri be.

Ahogyan tegnap is írtam, az interjú másik fele holnap (délután) érkezik. :)

2017.07.13. 15:30, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)