Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Ahogyan tegnap ígértem, elhoztam a The Laterals interjújának második felét, ami jóval komolyabb, mint az első rész volt. Troian hosszan beszél arról, miért írta meg a ’Feed’ forgatókönyvét – aminek alapjául, mint tudjátok, egykori mentális betegsége szolgált. (A beszélgetés első fele ezen a linken érhető el.)

A legutóbbi projekted elég személyes, hiszen te írtad a forgatókönyvet és a főszereplő is te vagy. Mesélj a hamarosan bemutatásra kerülő filmedről, a ’Feed’-ről.
Az anorexiából való gyógyulásom harmadik événél tartottam, de még mindig nem tudtam rendesen elmagyarázni az embereknek, hogy amikor valaki étkezési zavarral küzd, az nem merül ki annyiban, hogy az illető nem akar enni. A mentális betegség nagyon komplikált és sok esetben láthatatlan dolog. Amikor valaki fizikailag beteg, annak általában a velejárói is látszanak az emberen, és ilyenkor könnyebb enyhíteni a fájdalmat, vagy helyreállítani az egészséget. Eltört a lábad? Itt a gipsz, ami segít összeforrasztani a csontokat. Lázas vagy? Maradj ágyban, igyál sok folyadékot, és így tovább.

De a mentális betegség? Nem lehet felvételt készíteni az agyról, hogy meghatározzuk az étkezési zavart, mégis ez a leghalálosabb mentális betegség, a felépülés elképesztően nehéz, a halálos kimenetel pedig túl gyakori. Ez is egy olyan betegség, ami fájdalmas és életveszélyes, kívülről sokszor mégsem látszik. Az étkezési zavarral küzdő emberek néha olyan szintű súlyveszteségen esnek át, hogy egyértelmű lesz, hogy itt bizony segítségre van szükség; máskor viszont az illető kivülről teljesen „egészségesnek” tűnik, miközben belül hatalmas harcot vív magával. Borzasztó ez az egész, ráadásul sokan csúnyán félreértik és nem is beszélünk róla eleget.

Miután kórházba kerültem és számtalan étkezési zavarral küzdő embert - férfit, nőt, fiatalt és időset láttam, akik a saját élményükkel és a gyógyulásukkal próbáltak megbirkózni, rájöttem, hogy mindannyiuk történetét nem tudném elmesélni. (Annyira jó író nem vagyok.) Mégis akartam beszélni a betegségről. Meg akartam találni a módját, hogy legalább másfél órára egy olyan ember is együtt tudjon érezni ezzel a problémával, aki soha nem is gondolt az étkezési zavarokra. Aki csendben, magában szenved, azt bátorítani akartam, hogy beszéljen a barátaival, vagy a családjával és kérjen segítséget. Azt akartam, hogy mindenki tudja, ez a betegség nem csak arról szól, hogy valaki vékony akar lenni. Minden ember átélheti, nemtől, származástól, társadalmi háttértől és vallástól függetlenül. Mert ez egy komoly betegség, nem egy diéta, vagy egy döntés.

Aztán arra gondoltam, az lenne a legjobb, ha film készülne róla. Egy filmet elmesélhetsz úgy, hogy elérd, a közönség hirtelen a karakter fejével kezd gondolkodni. Ha erre képes vagyok, akkor talán azt is el tudom érni, hogy a nézők együttérezzenek azokkal, akik tényleg ezzel küzdenek; illetve többen tisztában lesznek a betegséggel és annak tüneteivel. Ezért megírtam a Feed-et. Tudom, tudom, elég törekvőnek tűnhetek, és első film esetében talán soknak is hat ez, de büszke vagyok rá. Egyáltalán nem tökéletes, de remélem, az emberek elkezdenek beszélni róla, akik pedig étkezési zavarral küzdenek, azok mernek majd segítséget kérni.

A film mélyen beleássa magát az anorexia pszichológiai és fizikai vonatkozásaiba. Te korábban már nyíltan beszéltél a saját tapasztalataidról a betegséggel kapcsolatban. Milyen érzés volt felkészülni erre a szerepre, majd elmerülni benne?
Nehéz volt. Őszintén szólva féltem, mert átélni ezt a szerepet azt jelentette, hogy átéltem egy beteg személy helyzetét. Hosszú évekig dolgoztam a gyógyulásomon, és őszinte leszek, nem volt egyszerű, ráadásul az út még mindig nem ért véget. A gyógyulás nem olyasvalami, amit egyszer elérsz, aztán onnantól kezdve vissza sem kell nézned; ez egy állandó döntés. Így aztán tisztában voltam vele, mekkora kihívás és mekkora kockázat újra tárt karokkal fogadni a kényszer és a korlátozás érzetét, valamint az ezekkel járó hangokat. Szerencsére azonban elképesztően támogató és szeretetteljes családdal vagyok megáldva, akik végig mellettem voltak.

Állandó kapcsolatban álltam egy táplálkozási tanácsadóval, aki először segített fogyni, majd, ami ennél is fontosabb volt, segített ezt visszahízni – ezt már egy orvosi szakértő felügyelete alatt. Mindezek felett pedig azon dolgoztam, hogy biztosra menjek, a jó cél érdekében csinálom ezt a filmet. A rendező, aki egyben a legjobb barátom is, Tommy Bertelsen csodálatos volt. Tudtam, hogy abszolút mellettem áll. Azt mondta, „Menj annyira messzire, amennyire szükségesnek érzed, de tudd, hogy sem a mentális, sem a fizikai egészségedet nem fogom kockáztatni ezért. Elsétálok veled a szakadék széléig, de nem fogom hagyni, hogy onnan tovább menj.

Milyen tapasztalatokkal gazdagodtál, mire befejeztétek a projektet?
Rengeteget tanultam a történet elmesélésének folyamatáról. Hogyan szövögessük az elbeszélést; mik azok, amikkel megfogod a közönséget és mik azok, amikkel elveszíted a figyelmüket. Megtanultam, hogy nem mindig van pénz, vagy idő arra, hogy mindent úgy csinálj, ahogy azt a fejedben elképzelted. Áldozatokat kell hozni. Kemény leckék voltak, de ezzel jár egy első film. Át kell élned az ilyen kudarcokat, mert ezt viszed magaddal a következő alkotásodra. Így tudsz fejlődni művészként... Legalábbis remélem!

Ha beszélhetnél valakivel, aki étkezési zavarban szenved, mit mondanál neki?
Ha úgy érzed, szenvedsz valamitől, vagy küzdesz valamivel, kérlek, kérj segítséget. A NEDA (National Eating Disorders Association – Az Étkezési Zavarosok Nemzeti Egyesülete) honlapján jobbnál jobb eszközök vannak, amik a megfelelő kezelés és segítség irányába terelnek. Nem kell csendben szenvedned, a mentális betegség komoly probléma, ami kezelést kíván.

Világszerte rengeteg fiatal lánynak és fiúnak lettél példaképe. Milyen érzés ilyen elképesztő rajongótáborral rendelkezni?
Fantasztikus, de sokat szenvedek azzal a kérdéssel, hogy elég vagyok-e. Eleget teszek azért, hogy kifejezzem a hálámat? Elég támogatást nyújtok azoknak a nőknek és férfiaknak, akik felnéznek rám és pozitív, őszinte üzenetekkel támogatnak? Szeretnék én is olyan örömet okozni nekik, amilyet ők okoznak nekem – ennek hála pedig aktívan kommunikálok velük és mind a képernyőn, mind a magánéletben folyamatosan fejlődöm.

A PLL legnagyobb „bűnös élvezetünk.” (Ami őszintén szólva egyáltalán nem is bűnös.) Mi a tiéd?
Ugye?! Én is mindig bajban vagyok ezzel a kifejezéssel. A „bűnös élvezet” olyan érzetet kelt, hogy szégyenkezünk valami miatt, de én nem szeretném, ha bárki szégyellné magát azért, mert szeret csinálni, vagy nézni valamit. Amikor találkozom valakivel, aki azt mondja, „a sorozatod a bűnös élvezetem”, azt kérdezem, „Miért, titkos viszont folytatunk?” Ha szereted a show-t, királyság! Ha nem, az is rendben van! De én büszke vagyok az összes sorozatra, amit nézek. Különösen az olyan szenzációkra, mint például a Trónok harca. A barátaimmal összejövünk pizzát enni és így együtt nézzük.

Mondj két igazságot és egy hazugságot!

» Amikor Alex Drake akcentusán dolgoztam, a TOWIE-t néztem („The Only Way is Essex” – brit valóságshow). Az elmúlt 10 évben ez volt az első és egyetlen reality show, amibe belenéztem.

Igaz – azt akartam, hogy Alexnek kifejezetten essexi akcentusa legyen, ennek a sorozatnak hála pedig ez órákon át csengett a fülemben. Utálom a valóságshowt, soha nem nézek ilyesmit, erre viszont rákattantam.

» Nemrég kiszámoltam, hány órát töltöttem a PLL forgatásán, az eredmény pedig közel 7000 óra lett.

Hamis – Igazából valahol 9500 és 10.000 között volt a szám... Őrület, igaz?

» Ezt az interjút 35.000 láb magasból írom.

Igaz – Jelen pillanatban Denver, Colorado felé repülök.

2017.07.14. 15:35, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)