Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll marlene king

Vitathatatlan, hogy az elmúlt évek során Marlene King bőven kapott hideget és meleget is, amikor a rajongók kifejtették véleményüket a PLL bizonyos epizódjairól. Ennek következtében nem egyszer előfordult az is, hogy az írónő napokig nem nézett fel egyik közösségi oldalra sem, mostanra azonban úgy tűnik, sikerült megemésztenie a sérelmeket és csak a jóra emlékszik.

Marlene a Marie Claire-n keresztül tett közzé egy egyfajta esszét, amiben a Pilottól kezdve a fináléig elmeséli, hogyan volt ő is az online zaklatás áldozata. A következő bekezdéstől kezdve tehát az ő szavait olvashatjátok.

A ’Pretty Little Liars’ rajongóinak -akiket #PLLArmy, vagy #PLLFandom néven emlegetünk- szenvedélye az oka annak, hogy a sorozat hét évadon és 160 epizódon keresztül életben maradt. Még mielőtt adásba került volna a show, már akkor tanúja voltam az erejüknek, mivel a premier napján a #PrettyLittleLiars hashtag végig világtrend volt. Amikor pedig bemutattuk a Pilotot, máris kapcsolatba kerültem velük, amint reagáltak az epizódra. A visszajelzésük elképesztően pozitív volt, és ahogyan ők, úgy én is függő lettem. Nem csak a sorozat függője, hanem függője annak a kapcsolatnak is, ami a közösségi oldalakon alakult ki köztünk és a követőink között.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy amikor a ’Pretty Little Liars’ először adásba került, a Twitter is nagyon új volt még, Instagram és Snapchat pedig nem is létezett. A PLL színészei ismertették meg velem a Twittert, amikor Vancouverben forgattuk a Pilotot. Kiderült, hogy a könyvek rajongói tudták, hogy jön a sorozat és arról is megvolt a véleményük, hogyan kellene megvalósítanom ezt az adaptációt. A beszélgetésünk nehézkesen indult, eleinte bizalmatlanok voltunk, hiszen nem ismertek engem, és nem szerették volna, hogy elcsesszem a kedvenc világuk és karaktereik életre keltését. Én pedig nem akartam csalódást okozni nekik, így odafigyeltem arra, amiket javasolnak.

Megígértem a rajongóknak, hogy tiszteletben fogom tartani a kérésüket, mely szerint a karakterek személyisége hű marad a könyvekből megismertekhez, és miután kifogytunk a „könyves történetekből”, igyekeztem továbbra is megtartani az eredeti szándékokat és a becsületességüket. A PLL csavarjain, fordulatain és viszontagságain keresztül is hű maradtam ehhez az ígérethez. Azt hiszem, ez volt az oka annak, hogy a nézők akkor is hűségesek maradtak hozzánk, amikor valami olyan fordulat következett be, ami nem feltétlenül tetszett nekik. Mindig visszajöttek a következő részre is.

A közösségi médián folytatott beszélgetésnek azonban mindig két oldala van – még a producer és a rajongók között is. Nincs jó rossz nélkül. Én nem tapasztaltam meg az igazi hurrikánt egészen a 2x09-ig („Picture This”), amit sokan „a Jaria-epizódként” emlegetnek. Lucy Hale-el forgattunk aznap este, amikor ez a rész adásba került, a dráma pedig egyből beütött. Tudtam, hogy az Ezria fanok nem fognak örülni, amikor azt látják, hogy Aria megcsókolja Jasont, de arra nem számítottam, hogy szinte rám szabadíjták a poklot. Lucy is kapott egy keveset, de az üzenetek túlnyomó többségét nekem címezték. Többezer bántó tweet érkezett – volt, aki a történet miatt támadott, a legtöbben azonban a magánéletemmel jöttek. Sokkal inkább voltam meglepett, mintsem zaklatott, de amikor a sértegetések fenyegetésekbe fordultak át, éreztem, hogy szünetet kell tartanom. Nem válaszoltam az utálkozóknak, át kellett gondolnom a közösségi oldalakon való jelenlétemet. Megéri? A rajongókkal kialakult személyes kapcsolatom feljogosítja őket arra, hogy a magánéletem kapcsán támadjanak?

Több napig kerültem a közösségi médiát, míg fel nem hívták rá a figyelmemet, hogy világtrend a #SzeretjükMarlene-t hashtag. Miután megemésztették a Jaria csókot, a rajongók beszélgetésbe kezdtek, majd összefogtak, hogy visszacsalogassanak. Szerettek volna választ kapni a kérdéseikre, és szerették volna, ha tudom, hogy sajnálják a történteket. Továbbra is dühösek voltak a csók miatt, ugyanakkor izgatottak is voltak a további epizódok miatt. Ez volt az a pillanat, amikor a #PLLArmy a #PLLCsaládom lett. Tudtam, hogy lesznek még viharok – néhányat könnyebb lesz átvészelni, néhány pedig ismét megkívánja majd, hogy szüneteltessem a rajongókkal folytatott beszélgetést, amit egyébként nagyon szeretek. Az ilyen szünetek alatt igyekeztettem emlékeztetni magam, hogy bár nagyon nehéz a kritikák középpontjában állni, szerencsés vagyok, hogy olyan rajongóink vannak, akik annyira törődtek ezzel az egésszel, hogy képesek voltak haragudni ezekre a kitalált karakterekre is.

Aztán eljött a sorozat legutolsó epizódja. Megígértem magamnak, hogy utána néhány napig nem megyek fel egyik közösségi oldalra sem, mert nem akartam, hogy a rajongók véleménye megváltoztassa azt, ahogyan én érzek a fináléval, vagy az abba fektetett nagyon kemény munkával kapcsolatban. A színészekkel és az írókkal együtt néztük, és amikor Toby meg tudta különböztetni Spencert és Alex Drake-et, mind elaléltunk. Számunkra ez egy nagyon komoly és romantikus pillanat volt és azt gondoltam, a Spoby rajongók is így fognak érezni ezzel kapcsolatban. A következő napig nem is szembesültem azzal, hogy a nézők mennyire utálnak, amiért Spencer és Toby között nem csattant el egy valódi, utolsó csók. Utólag mindig okosabb az ember – bele tudtam volna írni egy Spoby csókot a forgatókönyvbe? Hát persze, de okos gondolat lett volna ez figyelembe véve a körülményeket? Nem hiszem – de ettől függetlenül nem baj, hogy a Spoby rajongók nem értenek velem egyet. Továbbra is hálás vagyok a szenvedélyük miatt és úgy gondolom, szabad más véleményen lennünk. Végtére is, egy család vagyunk. És ahogyan a Hazugok feltétlenül szeretik egymást, én is mindig így fogok érezni a rajongóinkkal kapcsolatban. #PLLCsaládÖrökké

– I. Marlene King

2017.07.18. 15:40, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!