Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

A valaha volt egyik legelkötelezettebb rajongótábort Marlene Kingnek köszönhetjük. 2010-es premierje óta a ’Pretty Little Liars’ igazi kultusszá vált, melynek őt főszereplő Hazugját mindenki imádta. A Szex és New Yorkhoz hasonlóan itt sem volt meglepő, hogy a nézők kiválasztották kedvencünket a főbb karakterek közül.

Hét évnyi gyilkosság, halál, cselszövés és kínzás után a lányok végre megkapták szabadságukat a június 27-én bemutatott fináléban. Mindegy, hogy Aria, Emily, Hanna, Spencer, vagy Alison volt a kedvenced, a sorozat legutolsó része után valószínűleg benned is megannyi kérdés merült fel. (Legyen szó Spencer ikertestvéréről, Addisonról, vagy arról, hogyan jutottak ki az anyukák a pincéből.)

Hogy enyhítsenek a kíváncsiságon, az Observer Marlene Kinggel készített interjút, aki mesélt A.D-ről, a nézők kijátszásáról és az elvarratlan szálak lezárásáról is...

Mikor kezdtetek el a „Spencernek ikertestvére lesz” ötlettel foglalkozni? Már az eleje óta tudtátok?
Nem terveztük a sorozat legeleje óta, az ötletet pedig az inspirálta, hogy sok rajongó annak örült volna, ha A.D. valamelyik Hazug lesz. Tudtuk, hogy annak nem sok értelme lenne, hiszen magukat nem kínoznák. A praktikusság miatt azonban azzal is tisztában voltunk, hogy főszereplőt kell választanunk, így nem fogunk olyan problémába ütközni, hogy az adott színész, vagy színésznő nem elérhető, amikor mi a finálét forgatnánk. Amikor elkezdtünk A.D. kilétéről gondolkodni, úgy voltunk vele, hogy ha Hazug nem lehet az, akkor legyen valamelyikük ikertestvére. Sara Shepard könyveiben is több ikerpár szerepelt, így ezzel mi tulajdonképpen a tiszteletünket is kifejeztük az ő munkája irányába. A korábbi évadok alatt is tettünk utalást ikrekre, eljátszadoztunk ezekkel a teóriákkal, így ez tűnt a legegyértelműbb választásnak, amikor döntenünk kellett.

Mi történt az anyukákkal a pincében? Nagyon tetszett, hogy a fináléban újra felhoztátok ezt is.
Senki sem tudja, hogyan szabadultak ki, közülük pedig mindenkinek más elképzelése van erről. Szerintem lehetne egy-két nagyon jó fanfictiont írni a kijutásuk történetéről. Az én kedvencem az az ötlet, ami szerint bármi is történt, Pam ennek köszönhetően egy évig nem ivott.

A nézőknek azt kellett hinniük, hogy Emily anyukája haldoklik? Úgy tűnt, mintha a tragédia bármelyik percben bekövetkezhetne.
Igen. Szándékos félrevezetés volt, hogy a közönség egy darabig találgasson, vajon mit rejteget Alison; illetve arra is használtuk, hogy Emily addig-addig követeljen válaszokat, míg Ali spontán, az éjszaka közepén, a mopszos pulcsiban kéri meg a kezét.

Szerintem érdekes, hogy Mona (néhány másik karakterrel együtt) valójában mindig a gonosz oldalon maradt. Mit szűrhetünk le a sorozat végéből?
Számomra az tette különlegessé a PLL-t, és erre is akartunk leginkább rámenni, hogy milyen mély szeretetet és a hűséget éreznek a Hazugok egymás iránt az egész sorozat alatt. A gonosz lányok és az online zaklatás világában szerettem volna egy olyan sorozatot alkotni, amiben a főszereplők a barátságukat helyezik előtérbe és ezzel megmutatják, hogy nem csak az a gonoszkodás létezik, amit gyakran tapasztalunk a tinédzserek körében. Számomra ez arról szólt, hogy megmutassuk a szeretet fontosságát. Igen, néha rosszul ítéltek meg néhány dolgot (végtére is, szerepel a „hazug” szó a show címében), de pontosan ettől leszünk emberek.

Mi történt Aria öccsével, Mike-kal? Egy darabig ő is gyanúsnak tűnt.
Szerettük volna, ha Cody vissza tud jönni a fináléra, de sajnos egy másik sorozatot forgatott, így nem fért bele az idejébe.

Hogyan látod a PLL jövőjét? Készül esetleg film belőle? Vagy ez tényleg a vége?
Bármi lehetséges. Azt mondjuk, ez a fejezet Rosewoodban most lezárult, de ez nem jelenti azt, hogy örökre vége az egésznek.

Úgy érzem, Lucas története kicsit befejezetlen maradt. Szerinted vele mi lett?
Lucas története Hannával ért véget a 7x16-ban. Megtudtuk, hogy elvesztett mindent, amikor támogatni akarta Hanna divatcégét, de számára mégis megérte, mert ennyire fontos neki a lány. Megmutatkozott, hogy milyen szoros a barátságuk, amikor búcsút vettek egymástól. Alex Drake és Mona mellett valószínűleg Lucas a legokosabb személy Rosewoodban, így biztosan befektetett egy új vállalkozásba, ami elegendő profitot termel számára. Boldog, és Rosewoodon kívül keresi a szerelmet.

Jenna lesz a megváltó, amikor felmerül a kérdés, hogy Spencer tényleg Spencer-e. A végére ő is jó lett?
Az egy éves időugrás után láttuk, hogy Jenna a rosewoodi gimiben dolgozik és fogyatékkal élő tanulóknak segít. Szeretne visszaadni valamit a közösségnek abból, amit ő kapott, próbál jó ember lenni. A vakok iskolájából Alex mentette meg – ami azért fontos, mert így a Hastings & Hastings ügyvédi iroda előtt fel tudta ismerni Alex illatát. Szerintem azért hívta fel Tobyt, mert szeretne kibékülni vele és visszanyerni a bizalmát.

Szerinted Mary Drake Alexet, vagy Spencert próbálta védeni a végén?
Mary Drake mindkét gyermekét szerette volna megvédeni, a fináléban azonban kész volt kockáztatni az életét, hogy megmentse Spencert a baltával hadonászó Alextől.

Voltak alternatív ötletek a fináléra? Elgondolkodtál rajta valaha, hogy a lányok nem boldog befejezést kapnak?
Sok ötletet beszéltünk át az írói szobában, majdnem mindenkinek volt saját elképzelése. Volt néhány, ami sokkal sötétebb lett volna, még olyanról is beszéltünk, amit A bárányok hallgatnak c. film inspirált. Alex megúszik mindent, majd felhívja Spencert, Spencer megjelenik mögötte, majd lelövi. De romantikus alkat vagyok, és úgy gondoltam, az a tökéletes befejezés, ha végül Mona nyeri meg a játékot, a lányok pedig boldogan élnek.

Amikor a korábbi évadokban Spencer nem volt önmaga és azt hitte, ő ölte meg Alisont, az tényleg ő volt, vagy ott is Alexet láttuk? Ha jól értelmeztem, akkor ő csak később jött.
Alexet a hetedik évadban láttuk először, de gyakorlatilag már a 6B-ben is jelen volt, mint A.D.

El tudod árulni a nyomokat az ikres teóriával kapcsolatban? Azt tudom, hogy volt egy „A” Spencer Babaházas szobájában.
Amikor a hetedik évad premierjében Hanna azt hiszi, hogy álmodik és Spencer megjelenik előtte, az valójában Alex Drake volt. Ő tartotta fogva és ő kínozta, mert ki akarta deríteni, hogy Hanna tudja-e, valójában ki ölte meg Charlotte-ot. Aztán volt az, amikor a Hastings nappaliban ült és a fotóalbumot nézegette. Aztán ott volt a repteres jelenet Wrennel és Ezrával, vagy, amikor búcsúcsókot kért Tobytól, mielőtt Yvonne-al útnak indultak volna. Illetve mindkét alkalommal ő feküdt le Tobyval – akkor is, amikor Toby visszatért a szakállával és a fináléban is. Ezekben a jelenetekben láttuk Alex Drake-et.

Mi vár most rád? A ’Famous in Love’ második évada?
Jelenleg abban reménykedünk, hogy berendelik a ’Famous in Love’ második évadát, illetve dolgozunk még néhány projekten a Long Lake Médiával, amikről remélhetőleg hamarosan többet is mondhatok.

Úgy érzem, Addisonban sok minden van még. Lehet ő az út a PLL következő generációjához?
Hogy Alison híres idézetével éljek, „Csak várd ki a végét...”

2017.07.19. 16:25, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!