Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Hogy állsz neki hét évnyi csavar, titok és rejtély lezárásának? Ha te vagy a ’Pretty Little Liars’ producere, akkor beleadsz mindent és reménykedsz a legjobban – mert tudod, hogy olyat nem lehet alkotni, ami mindenkinek tetszik.

„A finálé után néhány napig kerülnöm kellett a közösségi oldalakat, mert azok, akiknek valami nem tetszik, mindig sokkal hangosabbak, mint azok, akik meg vannak elégedve” – mondta Marlene King a TVLine-nak.

„Igyekeztünk a legjobbat kihozni magunkból, szerintem jól látszik, mennyi figyelmet, törődést, szeretet és kemény munkát fektettünk abba az epizódba. Mindenki hülyére dolgozta magát, mindezt pedig hatalmas szeretettel tettük. Idővel remélhetőleg mindenki megemészti majd, esetleg meg is nézi még egyszer.

Lentebb King megválaszolja a TVLine égető kérdéseit a sorozat utolsó két órájával kapcsolatban – például, hogy hogyan halt meg Wren, Ariának miért nem lehet babája, és hogyan jutottak ki az anyukák a pincéből.

Tudom, hogy nagy a szomorúság a sorozat vége miatt, de azért biztosan jelent egyfajta megkönnyebbülést is.
Ahogyan korábban tweeteltem, boldog és szomorú is egyben. Nagyon furcsa ilyen vegyes érzelmeket táplálni, de valószínűleg tényleg a megkönnyebbülés a legjobb kifejezés. Állandóan a PLL mitológiája járt a fejemben, amit most elengedhetek.

De előbb még feltűntél a finálé végén!
[Nevet.] Még mindig nem tudom eldönteni, hogyan érzek ezzel kapcsolatban. Nem én írtam, nem az én ötletem volt, más javasolta. Napokig mondtam, hogy nem, de aztán meggondoltam magam, úgy voltam vele, jó móka lesz.

Mielőtt még belevágnánk a nehéz kérdésekbe, nagyon tetszett, hogy a fináléban említésre került az anyukák pincéből való kijutása. Van konkrét válasz arra, hogyan sikerült kiszabadulniuk?
Nincs. Mindegyiküknek megvan a maga teóriája, mindegyik jó. Jó kis fanfictionöket lehetne írni ezzel kapcsolatban... Én pedig nagyon szerettem azt az idézetet, ami szerint Pam utána egy évig nem ivott. Bármi is történt, nem volt egyszerű.

Váltsunk témát – én örülök neki, hogy mi, nézők megtudtuk, ki az apja Alison és Emily ikreinek, de ők rá fognak jönni valahova?
Szerintem már tudják. Az én elképzelésem szerint legalábbis mindenképp. Valahogy eljutott hozzájuk az információ. Spencer tudja, így gondolhatjuk, hogy ő mondta el nekik.

Spencer tudja?!
Erre igent fogok mondani. Nem láttuk konkrétan, ahogy el lett mondva neki, mégis azt mondom, igen, tudja.

Nem hiszem, hogy hallottad azt a teóriát, ami szerint Charlotte volt az apa. Durva volt.
[Nevet.] Nem, ezt tényleg nem hallottam... De majd beküldjük a ’Strawberry Patch Lane’-be, ami a kitalált sorozatunk – mindig azt mondtuk, hogy néhány dolog, ami a PLL-ben nem, az itt történt meg.

Van jelentősége annak, hogy az ikreket Lilynek és Grace-nek hívják?
Nincs, csak szép, kedves neveket szerettünk volna. Olyan igazi csajosakat. Nincs különösebb jelentősége, ezek tetszettek.

A finálé tele volt babákkal és terhességgel, miért döntöttek úgy, hogy Ariának nem lehet gyermeke?
Kellett valami indok, ami miatt konfliktushelyzetbe kerül a részben. Valami, ami miatt úgy érzi, nem mehet hozzá Ezrához, de nem olyasmi, ami miatt Ezra aztán tényleg ott hagyná az oltárnál. Viszont volt olyan súlyos a titok, hogy Aria elhiggye, Ezra ezért nem jelent meg az esküvőn.

A lányok még csak a húszas éveik elején/közepén járnak, de máris babalázban égnek. Ha a helyükben lennék, én nem akarnék szülni abba az őrült világba.
Igen, tényleg mind gyereket akarnak... Talán csak szeretnék, hogy legalább egy jó dolog is történjen velük.

Térjünk vissza Wrenre – ez talán morbidnak hangzik, de tudjuk, hogyan ölték meg?
Szerettük volna megmutatni ezt a jelenetet, de aztán elvesztettük az őt alakító Julian Morrist, mert csak egy napig ért rá. Ezért nem is tudjuk, konkrétan hogyan halt meg, de azt gondoljuk, nem értékelte a dolgot és nagy meglepetésként érte. Alex nem tudta elviselni, hogy Wren nem Spencert látta benne – mert ő tényleg Spencer akart lenni. „Gyémántot csinálok belőle, és akkor örökre velem lesz – én pedig Spencer leszek!”

Mindenki jól jár vele.
Legalábbis Alex Drake.

Ez egyelőre nem a teljes interjú, de a másik felére sajnos nincs időm ma, holnap hozom – holnap délután pedig végre érkezik a fináléról szóló véleményem is. :)

2017.07.23. 15:30, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto