Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

Troian Bellisario

Troian Avery Bellisario 1985. október 28-án született, amerikai színésznő, író és producer. Két híres producer, Donald P. Bellisario és Deborah Pratt lánya. A Los Angeles-i születésű Troian először 1988-ban, mindössze három évesen édesapja ’Last Rites’ című filmjében tűnt fel. A későbbiekben is apja alkotásaiban volt látható, többnyire sorozatokban kapott szerepet – felbukkant például a Quantum Leap – Az időutazóban, Az igazság napjában, vagy az NCIS-ben, majd 1998-ban az Olsen-ikrek Anya kerestetik című filmjében.

Bellisario nagy elismerése tett szert 2010-es ’Consent’ című filmjének köszönhetően, melynek hála elnyerte a Vision Fest Awards által átadott Legjobb női fősereplő díjat, és a FirstGlance Philadelphia Aawards Legjobb színésznője díjat. 2009-ben megkapta Spencer Hastings szerepét a Freeform ’Pretty Little Liars’ című sorozatában. Ezen alakításának köszönhetően eddig két Teen Choice díjjal gazdagadott, összesen ötre jelölték. Szintén szerepelt a ’Lauren’ című, 14 epizódból álló sorozatban, mellyel elnyerte a kritikusok elismerését, és a New York Filmfesztivál Legjobb színésznői alakításért járó díját is.

Korai évek

Troian Los Angelesben született. Van egy öccse és összesen öt féltestvére (három lány, két fiú), valamint egy mostohatestvére. Édesapja félig olasz, félig szerb származású, míg édesanyja afro-amerikai.

Egészen óvodás kora óta a Campbell Hall Iskolába járt, majd a 12. osztály elvégzése után itt is érettségizett le. Az osztály legjobb tanulója volt, ő mondta a ballagási búcsúbeszédet is. A University of Southern California egyetemen művészeti diplomát szerzett.

Karrier

Bellisario 1988-ban, három évesen debütált a ’Last Rites’ című filmben. 1990-2007-ig olyan soroztokban szerepelt, mint a Quantum Leap – Az időutazó, Tequila és Bonetti, JAG, First Monday, vagy az NCIS – mely alkotásoknál édesapja, Donald P. Bellisario volt a producer. Az NCIS-ben Sarah McGee-t, Timothy McGee testvérét alakította, akit mostohatestvére, Sean Murray formált meg.

1998-ban Mary-Kate és Ashley Olsen oldalán szerepelt az Anya kerestetik című filmben. 2006-ban több független rövidfilmben is szerepelt, ilyenek voltak az ’Unspoken’, az ’Archer House’, vagy az ’Intersect’. 2009 novemberében választották ki Spencer Hastings szerepére, akit a Freeform ’Pretty Little Liars’ című sorozatában alakít – mely Sara Shepard azonos címet viselő könyvsorozata alapján készült. Troian 2011 októberében bejelentette, hogy saját filmjét írja, 2011. november 16-án pedig kiderült, hogy a Kickstarter fogja finanszírozni az alkotást. A forgatások 2011 decemberében értek véget, a film pedig 2012 augusztusára készült el.

2012 augusztusában Bellisario Jennifer Beals oldalán szerepelt a ’Lauren’ című websorozatban, ami aztán 2013. május 3-án visszatért újabb 12 epizód erejéig. 2015-ben megkapta a főszerepet a francia-kanadai ’Martyrs’ amerikai remake-jében. Szintén 2015-ben Troian és vőlegénye, Patrick J. Adams leforgatták a ’We Are Here’ című rövidfilmet, melyet Troian írt és szerepelt is benne. Troian később szerepelt első életrajzi filmjében, melyet szintén ő írt és rendezett.

Magánélet

Troian összejött a Briliáns elmék sztárjával, Patrick J. Adam-szel, miután 2009-ben találkoztak az ’Equivocation’ című színdarab próbáin. A pár egy rövid időre szakított, de miután Adams 2010-ben vendégszereplőként feltűnt a ’Pretty Little Liars’-ben, újra randizni kezdtek. Az előző két alkotást követően a páros 2012-ben, a ’The Come Up’ című rövidfilmben is együtt szerepelt. 2013. február 28-án megerősítették, hogy Troian és Patrick eljegyezték egymást, majd 2016. december 10-én összeházasodtak.

Troian 2014 januárjában árulta el, hogy a középiskola alatt étkezési és önbántalmazási problémákkal küzdött. „Én voltam a legfiatalabb testvér, a tökéletes kislány” – mondta. – „Az iskola, ahová jártam, egy nagyon intenzív főiskolai előkészítő volt. Azt akartam, hogy a szüleim büszkék legyenek rám, mindenkinek meg akartam felelni.”