Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Capricho: a hét insta-posztjai

A brazil Capricho magazin gyakorta említi cikkeiben Benzot, és amikor legutóbb górcső alá vették a hírességek heti Instagram posztjait, Ashley sem maradhatott le listájukról. A továbbiakban olvashatjátok, hogyan vélekedik a brazil internetes magazin kedvencünk posztjairól (a képek kattintásra nőnek).

 

Ashley Benson a héten a "Pretty Little Liars" BTS képeivel árasztotta el Instagram profilját. Nézzétek csak meg az első képet, ő és Shay Mitchell is káprázatosak, és akkor ne feledkezzünk meg a fekete-fehér fotóról sem, amit szintén megosztott velünk. Ashley továbbá megmutatott egy ruhát is, melynek bevételéből (elárverezték - minnie) egy zimbabwe-i iskolát támogatták. Kövessétek őt itt: @itsashbenzo

+ érdekesség: 14-én éjszaka a brazil Benzoholicok elhatározták, hogy megpróbálnak twitter trendet csinálni a "We Will Always Love Benzo" (Mindig szeretni fogjuk Benzot) kifejezésből, ami sikerült is nekik, legalábbis a brazil trendek között szerepelt! :)

2014.02.15. 12:07, minnie

Ash kedvenc testrésze

Nincs is szebb egy magabiztos nőnél, Ashley Benson pedig határozottan tudja, mi az az egy - vagy inkább két testrésze, amire a legbüszkébb. Amikor a Cosmopolitan arra kérte a 'Pretty Little Liars' csillagot, nevezze meg a kedvenc testrészét, Ash nagyon őszinte választ adott: "A melleim."

Ashleyt soha nem lehetett zavarba hozni ilyen jellegű kérdésekkel sem, így nem meglepő, hogy amikor a Wetpaint Entertainment a Viggle LIVE! felhasználóit kérdezte arról, szerintünk milyen választ ad majd a csinos kis hazug erre a kérdésre, ők már akkor sejtették - hiszen egyértelmű volt. Az szavazók 70%-a gondolta úgy, hogy Ash a mellkasát fogja megnevezni, 22% volt, aki gyönyörű, kék szemeire tippelt, és mindössze 8% hitte azt, hogy káprázatos mosolyát említi majd.

Szeretjük, hogy Ashley ennyire jól érzi magát a testében, bár Harmony Korine "Spring Breakers" c. filmje után -ahol a gardróbja mindössze falatnyi, neon színű bikinikből és símaszkokból állt- ez nem is lehetne másként. Ennek ellenére azonban azt gondoljuk, kék szemei és gyöngyház fényű mosolya is elragadóak!

2014.02.15. 07:45, minnie

Madeo étterem

Ashleyt még február 12-én, szerdán kapták lencsevégre a fotósok, amint barátja, Ryan Good társaságában elhagyta a Los Angelesben taláható Madeo éttermet. Benzo, mint ahogyan azt tőle már megszokhattuk, most is az egyszerű eleganciát képviselte összeállításával. A fenti képre kattintva 7 képet nézhettek meg a galériában.

2014.02.14. 15:50, minnie

5. évados infok & 4x19 BTS képek

Kaptunk jónéhány BTS (színfalak mögötti) képet a fekete-fehér "Shadow Play" epizódról, ezeket megtekinthetitek a fenti képre kattintva. Leginkább olyan képek ezek, amiket a színészek/producerek töltöttek fel közösségi oldalakra, de megéri megnézni őket, mert egytől-egyig nagyon jók!

A rajongók amellett, hogy teóriákat gyártanak a jelenlegi történetszállal kapcsolatban, azon gondolkodnak, vajon mit tartogat majd a "Pretty Little Liars" 5. évada, illetve, hogy a készítők meddig tudják még húzni a sorozatot anélkül, hogy teljesen értelmét vesztené. Ám nem csak ők, de Ian Harding (Ezra) is ezen elmélkedett.

Az 5. évadot már 2013-ban, az aktuális, 4. évad kezdete tájékán berendelték, de vajon volt értelme? Ha lehet hinni a spoilereknek, kiderül majd Alison eltűnésének oka. A 4. évad fináléjában valaki meghal (mint ahogyan azt már megszokhattuk - minnie), de egyelőre senki nem tudja, ki lesz az. Az utolsó epizód március 18-án érkezik, és egyik rajongónak sem szabad majd kihagynia! Ian Harding elmondása alapján nagyon sokkoló rész lesz, a történtek után pedig Rosewoodban semmi sem lesz már a régi.

Ha minden igaz, az 5. évadban sokkal többet tudhatunk meg a lányokról, illetve az 'A'-Teamről is.

2014.02.14. 08:56, minnie

Hírmorzsák

Ashleyt jelölték a Maxim "Hot 100 Girls & Celebrities - Hottest Woman of 2014" (2014 legszexibb nője) listáján. Benzo tavaly ugyanezen a szavazáson a 82. helyen végzett, ami, lássuk be, igazságtalan, hiszen Ashley gyönyörű, ahogy ezt többek között éppen a Maxim által készített fotósorozat (fenti kép) is igazolja. Tornázzuk fel őt az első helyre! Nincs más dolgod, mint meglátogatni az alábbi oldalt, megkeresni Ash nevét (4. sor, utolsó) és a "VOTE" gombra kattintani.

SZAVAZOK

A PLL idei évad fináléjának címe "'A' Is For Answers" - ez pedig nem véletlen, hiszen a beígértek alapján több kérdésre is választ kapunk majd a március 18-án adásba kerülő szezonfináléban.

Az "'A' Is For Answers" többek között egy olyan kérdésre is választ ad, ami a leginkább foglalkoztatja a rajongókat - mi történt valójában Alisonnal azon az éjszakán, amikor eltűnt.

2014.02.13. 17:19, minnie

Galéria + tartalmi friss

Kicsit nehézkesen ugyan, de megkérkezett a megerősítő emailem a So Sugary-től, így végre el tudtam kezdeni a galériát. Feltöltöttem jónéhány képet, csak a legfontosabbakat linkelem most, de a paparazzi képek között az összes februári fotó megtekinthető, valamint az összes 4. évados PLL kép, illetve az eddigi összes februári IG-re és Twitterre feltöltött fotó is. Ha valaki szeretné, lesse meg őket :) Összesen 142 képet töltöttem fel. És természetesen már a fejlécről is elérhető a galéria.

• Photoshoots - Byrdie
• Photoshoots - Cosmopolitan
• PLL - 4. évad - Stills - 4x20 Free Fall
• Magazine Scans - Atrevida

És ha már Cosmopolitan, akkor lefordítottam egy múlt heti, twitteren folytatott interjút, amit a Cosmo készített Ashleyvel február 5-én este, a PLL után. Ide kattintva elolvashatjátok :) Illetve a csajok szerepelnek egy brazil magazin címlapján, a fenti linkek között ezt is megtaláljátok.

• Ashley tetoválásai - a modul eddig is fent volt az oldalon, most viszont egy sokkal összeszedettebb, és pontos leírást készítettem nektek. Szerintem érdemes elolvasni, pláne a tetoválások kedvelőinek.
• 'A' üzenetei - ez a menüpont kibővült a 4. évados sms-ekkel. Érdekességként megjegyezném, hogy összességében Hanna kapta a legtöbb üzenetet 'A'-től, ez viszont a negyedik évadban egyáltalán nem mutatkozik meg.

2014.02.13. 06:22, minnie

Shadow Play letöltés + felirat

FRISSÍTVE (19:15): elkészült a magyar felirat, köszönet érte a Liars Online csapatának!!! :)
FRISSÍTVE (13:05): az angol felirat már elérhető :)
Ma hajnalban adásba került a Pretty Little Liars 4. évadjának 19. része, a "Shadow Play", a híres fekete-fehér epizód, ami egyébként Ashley egyik kedvence volt, elmondása szerint nagyon élvezte a forgatásokat. A dolgok régi menete szerint elhoztam a torrentes letöltési linket, amint elkészülnek a feliratok, linkelem azokat is! Jó szórakozást és kellemes napot mindenkinek! :)

[ torrent | angol felirat | magyar felirat ]

2014.02.12. 06:35, minnie

Restart 500+1

Címkék: oldal abh design

Huh, hát mivel is kezdjem...
Noémivel volt egy megállapodásunk, aminek egyik részét az képezte, hogy én ismét kinyitom az Ashley Benson Hungaryt. Nem mintha ez olyan nehezemre esett volna egyébként, rengeteget gondolkodtam rajta, nagyjából azóta, hogy bezártam. Tudom, hogy nagyon gáz, amit csinálok, megszámolni sem tudom (és nem is akarom), hogy ez már hányadik nekifutás, de az oldalnál csak magát Ashleyt szeretem jobban, ezért érzem úgy, hogy szeretném még egyszer megpróbálni. Tavaly februárban nyitott ki az ASHBENZO egy hosszabb szünet után, és hosszú hónapokon keresztül megállás nélkül működött, úgyhogy azt gondolom, ez akár egy jó ómen is lehet :))
Még egyszer visszatérnék Noémire, akinek szeretném megköszönni a sok kedves szavát és bíztatását, ha vele nem kezdünk el erről beszélgetni egyik este, akkor most nem biztos, hogy írom ezeket a sorokat, és az az igazság, hogy jobban érzem magam így, ahogy újra beindítom a lapot :) És ha már Noémi, akkor annyit még szeretnék elmondani, hogy már egy ideje társszerkesztője lettem az Ultimate Ashley-n (még ha eddig nem is voltam kifejezetten aktív), mindenképp nézzetek be hozzá/hozzánk! :)

A designról annyit szeretnék mondani, hogy tökéletesnek ugyan messze nem mondható, viszont ritka pillanatok egyike, hogy most én is meg vagyok elégedve a saját munkámmal (ami felett hosszú-hosszú és még hosszabb órákat ültem), épp ezért nagyon kíváncsi vagyok, nektek hogy tetszik!

Úgy gondolom, hogy ennyi bőven elég is volt elsőre. Azt talán írtam már decemberben is, hogy a galéria elveszett (mind a 800 millió képpel együtt, ami fel volt töltve ^^), most éppen próbálok a sosugarynél igényelni egyet, ha ez megvan, akkor a 2014-es -, illetve a 4. évados PLL képek biztosan felkerülnek, a többi még a jövő zenéje.

No, tényleg zárom a hosszú sorokat, remélem, a többség azért örül, hogy megint itt vagyok :)

2014.02.11. 10:27, minnie