Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7x10 vélemény

Szerettem volna én is elsütni azt a remek poént, ami szerint elég fejetlen volt a nyári finálé, de mivel a mai első cikk is ezzel kezdődött, így ezt már nem érzem túl eredetinek. Azt már így előre leszögezném, hogy az előző két rész után nekem ez most végre nagyon tetszett, bár egy-két dologba azért most is bele tudok kötni, de nekem szerencsére nem okozott csalódást a 7x10.

Úgy istenigazából számomra ott indult be a rész, amikor Hanna felhívta Monát, hogy szüksége van a segítségére. Többször említettem már, hogy mennyire kedvelem a karaktert és mennyire hiányolom a mostani részekből, arról nem is beszélve, hogy Janel elvileg főszereplő. Szóval örültem, hogy most láttuk és imádtam az összes jelenetét, kezdve azzal, ahogy megdicsérte Hannát, amiért megtanult hazudni, egészen odáig, hogy Calebbel kávézgattak a Radleyben – ez szerintem az egyik legjobb pillanat volt (és én abszolút nem gondolom gyanúsnak).

Ami a párokat illeti, gondolom nem meglepő, ha azt mondom, hogy Halebnek nagyon örültem és imádtam a jeleneteiket. Viszont, ha nagyon őszinte akarok lenni, picit azért elsietettnek érzem az egészet. Ha Calebet nem hozzák össze Spencerrel (vagy igazából akárkivel), akkor sokkal hitelesebben hatott volna ez az egész, de nem panaszkodom, az eleje óta ők a kedvenceim, a 6x11 óta vártam már erre, és most végre újra együtt vannak, úgyhogy én örülök. :)

Viszont Emily szerelmi életét már lassan nem tudom, és nem is akarom követni. Ott van szerencsétlen Sabrina, akit ő most „jegel”, mert Paige egy jó 24 órája visszatért a városba, és vele sokkal könnyebb, de újabb pár óra elteltével már Alisont csókolja. Az ő kapcsolatai soha nem mozgattak meg igazán, egyedül Mayát szerettem, így nekem nagyjából mindegy, hogy kivel hozzák össze a végére, csak ne kavarják tovább a szálait (bár nyilván fogják).

És akkor itt most szeretném megkérdezni Marlene Kinget, hogy melyik az a harmadik páros, akiknek a rajongói örülnek? Mert Haleben és Emisonon kívül maximum Spencerrel és Marcoval történt pozitív dolog.

A Spoby-búcsú az abszolút kedvenc jelenetem lett ebből a részből, hozzájuk méltóra sikerült, bevallom őszintén, én meg is könnyeztem. Eddig szent meggyőződésem volt, hogy ők teljesen túlléptek a másikon, de ezek után már nem vagyok benne biztos, sőt. Valami olyasmit el tudnék képzelni, hogy a 7B-ben Spencert összehozzák Marcoval, aztán a legvégén lesz egy újabb időugrás, és abban már Toby mellett látjuk. Nekem még tetszene is.

És ami Ariát és Ezrát illeti... Hát megmondom őszintén, ott meglepődtem, nem is kicsit. Aki mindig olvassa a véleményeimet, az tudja, hogy az eleje óta úgy voltam vele, hogy jaj, minek szenvedni még ezzel a szállal is, Nicole úgysincs életben. Amikor Aria mondta Ezrának, hogy mennyire várja haza, akkor ott már sejtettem, hogy valami történni fog, de erre nem számítottam. Ariát meg nagyon sajnáltam, a TV-ből értesülni egy ilyenről, miközben ráadásul pont Ezráért aggódik, mert még nem ért haza... Ha nem tudnám, hogy lesz Ezria esküvő, most nagyon drukkolnék, hogy Aria Jason mellett kössön ki.

Hogy Alison terhes, az engem valahogy nem tudott meglepni. Bár én alapból nem tippeltem volna erre, valaki pont a múltkor írta egy FB-s kommentben, hogy mi van, ha a suliban ezért hányt és akkor én is elgondolkodtam rajta, de nem voltam benne biztos, hogy a készítők meglépik. Egyelőre leginkább csak kérdések vannak bennem – hogy Archertől van-e, vagy majd tényleg előhúzzák az Emily ellopott petéi kártyát; illetve, hogy úgy általánosan ez mennyire befolyásolja majd a cselekményt. A végén, a vakok iskolájában én például végig arra gondoltam, hogy Alison minek ment egyáltalán oda, hát terhes!! Úgyhogy abban biztos vagyok, hogy ez több szempontból is érdekes lesz.

Amikor írták, hogy Sydney visszatér, azt valahogy nem tudtam elképzelni, és a rész közben is csak néztem, hogy hova illene be az ő jelenete, de aztán végül elég stílusosan lett megoldva. Tudom, hogy sokan teljesen feleslegesnek tartjátok, de nekem tetszett, megmondom őszintén. Bár az akkor is érdekes, hogy Jenna hogy, hol és mikor távozott, ha Mona folyamatosan figyelte.

Az utolsó 10 perc nagyon ütött, bár itt több dolog is volt, ami nem tetszett. Az első az, amit ti is rengetegen írtatok, hogy Emily fent hagyta a telefonját. Egyrészt, ha nem világítani akarok vele, akkor egy ilyen helyen azért valószínűleg elő se veszem, másrészt meg, ha már előveszem, akkor nem felejtem ott. De tényleg nem. Véletlenül se. Szóval ez tényleg egy buta húzás volt az írók részéről, akármi mást, hitelesebbet ki lehetett volna találni, de lendüljünk túl rajta.

A látássérültekről általánosan köztudott, hogy minden más érzékük sokkal-sokkal jobb, mint egy átlagembernek, Jenna esetében pedig ez többször is bizonyítva lett. Most mégis többször is elsétált a lányok mellett, akik ráadásul beszéltek – és még csak nem is suttogva tették mindezt. Azon viszont nem csak Brant Daugherty szórakozott nagyon jól, amikor Jenna belerúgott Noel fejébe.

És ha már itt tartunk... Én erről pozitív véleményt még nem olvastam, ezzel együtt biztosan van olyan, akinek tetszett, de szerintem egész egyszerűen nevetséges volt, ahogyan Noel meghalt. Azt hiszem, talán ChArles írta, hogy picit kezd unalmassá válni, hogy mindig a lányok miatt hal meg valaki, és ezzel abszolút egyet kell értenem. Annyira beharangozták azt is, hogy A.D. mennyire halálos lesz, de egyelőre maximum Saráról mondható el, hogy ő ölte meg – és még ezt sem tudjuk biztosan.

Szóval én „leglátványosabbnak halálnak” ezt véletlenül se nevezném. Szokatlannak szokatlan volt, de számomra se látványosra, se hatásosra, se jóra nem sikerült. Aria "it's a head" megszólalása viszont nagyon feldobta az egészet.

A végső nagy leleplezést meg komolyan nem is tudom hova tenni. Ha Marlene nem mondja előtte többször, több interjúban, hogy nem fog kiderülni, kicsoda Mary gyereke, akkor annyit mondok rá, hogy oké, a nézők fele erre számított (bár mondjuk pont ezért lehetett volna talán picit meglepő, hogy szinte már ez is túl egyértelműnek tűnt, mégis így lett). Nem fogok azon se meglepődni, ha a 7B-ben esetleg kiderül, hogy mégsem Spencer az eltitkolt gyerek, de ennek így önmagában tulajdonképpen szerintem akár még lehet is értelme.

Biztosan sokan emlékeztek arra a teóriára, ami szerint Spencer A.D. – ha valaki erről lemaradt, vagy újraolvasná, az ide kattintva megteheti. Ezzel a felével én továbbra sem értek egyet, viszont van egy olyan része, ami azt taglalja, hogy Spencer valójában nem is Hastings – ez már anno is jó elképzelésnek tűnt, most pedig pláne értelmet nyer, szóval talán ezért érdemes lehet beleolvasni a posztba.

Hogy Spencer túléli-e a lövést, az szerintem nem is lehet kérdés, ez talán még egyértelműbb, mint anno Hanna esete volt. Toby már kevésbé volt ennyire jó helyzetben, de Marlene interjúja miatt még ezen se lehet izgulni, hiszen gyakorlatilag kerekperec kimondta, hogy túlságosan szereti a karaktert ahhoz, hogy megölje. Úgyhogy számomra az egyetlen kérdés az, hogy vajon Yvonne is ennyire szerencsés helyzetben van-e, vagy tőle könnyű megválni, mert csak a 6B óta szerepel és a producerek még nem tudták annyira megkedvelni.

A végső kis negatívoskodás (még ha nincs is ilyen szó) ellenére nekem tényleg nagyon tetszett a nyári finálé, és sokkal inkább Marlene Kinggel van problémám, mintsem a sorozattal, vele viszont egyre több. Hogy hogyan is fogom áprilisig kihúzni a PLL nélkül, pláne egy ilyen fél-évadzáró után, azt még nem teljesen látom át, de majd támogatjuk egymást ezekben a nehéz időkben is.

Egyrészt most is kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is; másrészt pedig lenne egy kér(d)ésem. A chatben felmerült, hogy legyenek újra teóriafordítások – én ebben szívesen benne vagyok és úgy tűnik, hogy igény is lenne rá. Viszont nem tudom, hogy ezt hogy csináljuk. Legyen megint egy adott nap (anno a vasárnap volt), és mindig aznap jöjjenek, vagy random akkor, amikor becsúszik?

Illetve mi alapján fordítsak – ti javasoltok párat, én pedig kiválasztok egyet, vagy szavazzuk meg minden héten, hogy a többség melyikre kíváncsi? Bármilyen ötletet szívesen fogadok ezzel kapcsolatban, írjatok bátran! Illetve, ha van olyan teória, amit szívesen olvasnátok magyarul, azt küldjétek el emailben (ashbenzogp@gmail.com), vagy linkeljétek kommentbe, vagy akár a chatbe. Előre is köszönöm! :)

• Legjobb alakítás: Ebben a részben sem találtam senkit kiemelkedőnek, de ezt abszolút nem rossz értelemben írom. :)
• Legjobb jelenet: Spoby búcsú
• Legjobb idézet: „Hogy a néhai férjemet idézzem, ’A karma egy rohadék’.” – Alison
• Legnagyobb válasz/leleplezés: Spencer Mary titkos gyereke
• Legnagyobb kérdés: Tényleg Spencer Mary titkos gyereke? (És miért kell áprilisig várni?)

Ui.: Elnézést kérek, ha kicsit kusza lett ez a vélemény, és még annyira se fogalmaztam választékosan, mint korábban, picit beteg vagyok és ilyenkor sajna az agyam se fog rendesen :)

2016.09.04. 17:00, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték