Facebook
 
Szavazás
Tetszett a finálé?
Igen
Nem
Poll Maker
 
A PLL előző részében

7x20 TIL DEATH DO US PART - SOROZATFINÁLÉ (06.27.)

Hét évadnyi titok – amiből most minden kiderül a ’Pretty Little Liars’ kétórás fináléjában...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Partnerek 
Közelgő események

» Május 22 - Marlene King születésnap
» Május 23 - Troian (PLL-es) rendezői debüt
» Június 8 - Torrey DeVitto születésnap
» Június 14 - Lucy születésnap
» Június 24 - Vanessa Ray születésnap
» Június 27 - sorozatfinálé

» Július 18 - 'Feed' megjelenés (Troian)
» Július 21 - 'Feed' itthoni megjelenés
» Július 22 - Keegan születésnap
» Július 24 - Laura Leighton születésnap
» Augusztus 13 - Teen Choice Awards
» Augusztus 18 - Tyler kislemez

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7x10 7 évad

Több, mint hét hónap telt el a ’Pretty Little Liars’ nyári fináléja óta, így valószínűleg nem egyedi eset, ha valaki elfelejtette, mi történt az előző részekben. A finálé részleteire különösen nehéz lehet emlékezni, hiszen a legtöbben vélhetően Noel Kahn lépcsőn leguruló fejére koncentráltak – és ez talán élénkebben él mindenki szemei előtt, mint az a jelenet, amiben Paige éppen féltékeny lett.

Mivel már tényleg nyakunkon a tavaszi premier, a Cosmopolitan összeállított egy cikket, ami segít felidézni a (közel)múlt eseményeit.

Spencer

A Hazugok közül valószínűleg Spencernek volt a legeseménydúsabb fél-évada. Calebbel szakítottak, Marcoval elindult köztük valami, mindezek mellett viszont úgy tűnik, még mindig érez valamit Toby iránt is – aki viszont talán továbblépett Yvonne-al. A finálé nagy harca közben Spencert meglőtték, állapota pedig elég súlyosnak tűnik. A 7x10-ben olyan volt, mintha Jenna pisztolya találta volna el, de vélhetően nem ő volt az egyetlen gonosz a vakok iskolájában, így könnyen lehetett valaki más is.

A legfontosabb viszont, ami Spencerrel történt, hogy kiderült, Mary Drake az édesanyja. Ha mindez igaz, akkor Spencer minimum is féltestvére Charlotte-nak, vagyis CeCe Drake-nek. A Hazugok tudják, hogy Marynek Radleyben töltött évei alatt született még egy gyermeke, aki nagyjából velük egyidős kell, hogy legyen; de Mary nem feltétlenül tartozik a legmegbízhatóbb karakterek közé, így ez a rejtély egyelőre megoldásra vár.

Aria

Aria majdnem megszökött Ezrával, de aztán úgy döntöttek, várnak, így Ezra például Kolumbiába is el tudott menni, hogy megtudja, exe, Nicole életben van-e. Egyelőre elég ködösnek tűnik, hogy mi is lesz velük, hiszen a fináléban Ezra nem tért vissza Rosewoodba, Aria pedig a TV-ben látta, hogy Ezra megcsókolta Nicole-t.

Hanna

Miután Hanna az évad során szakított vőlegényével, Jordannel, a fináléban újra összejöttek Calebbel, aki egy meglehetősen szép beszédben foglalta össze, hogy Hanna az egyetlen nő, akivel el tudja képzelni hátralévő életét.

Hanna életének egyéb szegmensei azonban nem alakulnak ilyen szépen sajnos. Elrabolta és kicsit kínozgatta is Noel Kahnt, hogy be tudja bizonyítani, ő volt az, aki elkövette azt a kb. 4324 dolgot, amit ’A’ tett; illetve még a DNS-ét is megvizsgáltatta, hogy megtudja, van-e köze Mary Drake-hez. Mona aztán Hanna segítségére sietett és elmondta neki, hogy már elég bizonyítékuk van Noel ellen, de aztán 1.) a DNS teszt eredménye negatív lett, 2.) Noel elvesztette a fejét...

Emily

Talán emlékeztek Emilyre, akinek sikerült fent hagynia telefonját a gyilkos iskola emeletén, ez pedig ahhoz vezetett, hogy a Hazugoknak külön kellett válniuk. Szép munka, Emily. Eltekintve attól, hogy Über ’A’ őt is szemmel tartja, az ő helyzete egyelőre egész jó. Volt barátnője, Paige visszatért a városba, és próbálja visszanyerni a szívét is – amit vélhetően fel kell majd adnia, hiszen van nekünk egy Emisonunk is...

Alison

Alison szenvedései valahogy nem akarnak véget érni. Mostanra már halott férjéről, Elliott Rollinsról kiderült, hogy valójában Archer Dunhillnek hívják – aki egyébként gyakorlatilag fogolyként tartotta a Welbyben; ill. összedolgozott nagynénjével, akivel elérték, hogy Ali azt higgye, megőrült. Ali most még gyermeket is vár tőle, ami időben valahogy nem tűnik logikusnak, de ettől tekintsünk el. Miután mindezt megosztotta Emilyvel, Alison megcsókolta a lányt, így ismét felmerül a kérdés, hogy vajon ők is együtt lesznek-e a sorozat végére.

Egyéb rejtélyek

Ki kínozta Hannát? A lány azt gondolta, Noel volt az (aki segített CeCe-nek a lányok kínázásban a Babaházban töltött idő alatt), ezt azonban nem tudta bizonyítani. Vajon A.D. volt, vagy valaki más? És hány olyan embert ismer Hanna, akinek lenne oka ara, hogy így bántsa őt?

Tényleg Mary Spencer édesanyja? Az biztos, hogy Charlotte után Marynek született még egy gyermeke, de hogy ez tényleg Spencer lenne, azt egyelőre csak a nő szava bizonyítja. Születési anyakönyvi kivonat, vagy meg sem történt.

Ha nem Spencer, akkor ki Mary másik gyermeke? Nem Noel, de akkor ki? Vagy mi van, ha Spencer tényleg Mary lánya, de másodjára ikrek születtek, és Rosewoodban rohangál még egy Spencer?

Ki ölte meg Charlotte DiLaurentist? Elvileg az ő halála az oka annak, hogy Über ’A’ piszkálja a lányokat, és még mindig nem tudjuk, hogy ki az igazi tettes. A Hazugok először azt hitték, Ali volt, de tévedtek. A.D. azt hiszi, a lányok tudják, de ő is téved. De akkor ki tudja?

Hol van Jenna? Úgy tűnt, Jenna Über ’A’-nek dolgozik, de aztán a nyári finálé végén Über ’A’ elrabolta. Jenna azt mondta, amit a közelmúltban tett, az mind Charlotte miatt volt, mert barátnők voltak – ez alapján pedig úgy tűnik, A.D-vel ugyanazon az oldalon állnak. Akkor most mi a baj és hová lett a lány?

Kicsoda A.D./Über ’A’? A legnagyobb rejtély, amire csak a legutolsó részből derül majd fény.

2017.04.09. 15:45, minnie Vissza a bloghoz
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 

Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték