Facebook
 
A PLL következő részében

7x13 HOLD YOUR PIECE (05.02.)

Hanna kénytelen Caleb segítségét kérni, hogy felgyorsíthassa az eseményeket...

képek promo jelenet #1 jelenet #2 infok
 
A PLL előző részében

7x12 THESE BOOTS WERE MADE FOR STALKING (04.25.)

Emily összetűzésbe keveredik Addisonnal, akinek lehet, hogy köze van egy jól ismert ellenséghez...

letöltés hun sub videa vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 2 - 'Odd Birds' megjelenés
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: pll 7 évad gma interjú

Ahogyan tegnap már írtam, április 19-én, szerdán a lányok a Good Morning America vendégei voltak – most ezzel az interjúval készültem nektek. A poszt legalján megnézhetitek magát a videó is, 3:23-nál érdemes figyelni Lucy, Ashley és Troian arcát, amikor azt hiszik, hogy Sasha valami nagy spoilert árult el, nagyon viccesek.

Milyen érzés, hogy a sorozat a végéhez közeledik, Lucy?
Lucy: Elég bizarr. Októberben fejeztük be a forgatásokat, de már akkor is tudtuk, hogy még lesz egy utolsó hetünk, amikor promózni fogjuk az évadot. Egy darabig most ez az utolsó alkalom, hogy így együtt vagyunk, úgyhogy nagyon furcsa érzés. Most jönne az, hogy visszamegyünk forgatni, szóval normál esetben eddig csak szüneten lettünk volna. Furcsa.

Tudnátok jellemezni három szóval a finálét?
Troian: Én csalok egy kicsit. Mindent megváltoztató.
Sasha: Romantikus.
Ashley: Sokkoló.
Shay: Ez most tényleg a rajongóknak szól.
Troian: Így van, hiszen annyira jók voltatok hozzánk.

2017.04.23. 12:10, minnie

Címkék: pll 7 évad 7x12

A Freeform tegnap este újabb jelenetet adott ki a ’Pretty Little Liars’ soron következő, 12. epizódjából, mely a „These Boots Were Made for Stalking” címet viseli. A rövid videóban Spencert és Marcot láthatjuk, akik beszélgetését hirtelen Jenna zavarja meg.

A jelenethez most is elkészítettem a magyar feliratot, jó szórakozást hozzá!

2017.04.23. 07:30, minnie

Címkék: pll 7 évad interjú

A.D. végjátéka elkezdődött és egyik Hazug sincs biztonságban. Spencer gyakorlatilag kinyitotta Pandora szelencéjét, amikor úgy döntött, belekezd a félelmetes társasba – amit a lányok A.D-től kaptak a ’Pretty Little Liars’ tavaszi premierjében. A karakterek nehéz út előtt állnak, a hátralévő kilenc részben folyamatos kihívásokra és leleplezésekre számíthatunk.

A sorozat producere, Marlene King elmondása szerint a társasjáték azért lett megalkotva, hogy legyőzze a Hazugokat. De vajon melyiküknek van a legtöbb félnivalója? A csapat szerdán, a Freeform Upfronton mesélt a TVGuide.com-nak, ahol elárulták többek között azt is, hogy egyikük sem fogja élvezni a játékot – aminek a végére bizony mindannyian érezni fogják A.D. haragját.

„Szerintem a játéknak az a lényege, hogy véletlenül se legyen egyszerű” – kezdte Lucy. – „Hihetetlenül kellemetlen helyzetekbe hozza a lányokat, és az is biztos, hogy Aria ennyire kényelmetlen szituációban még soha nem találta magát. Sötét lesz.” – Lucytől Marlene vette át a szót, aki azt mondta, „Minden lány számára nehéz lesz, A.D. nem szórakozik. A játéknak az a lényege, hogy legyőzze és szétszakítsa a lányokat, illetve, hogy egymás ellen fordítsa őket. Sötét helyekre jutnak el.”

„Spencer számára az lesz a legfontosabb, hogy felelősséget vállaljon – és azt hiszem, meg is fogja tenni” – folytatta Troian, majd Sasha következett: „Az biztos, hogy mindannyian halálra vannak rémülve, hiszen a játék is olyan kiszámíthatatlan, mint maga A.D. Ez az új ’A’ más, mint az eddigiek, ő tényleg játszik velük.” – A beszélgetést végül Shay zárta: „Mindenkinek lesznek jobb és rosszabb pillanatai, de már eddig is egymás támogatásának köszönhetően jutottak el, ezt is át fogják vészelni.”

2017.04.22. 16:45, minnie

Címkék: pll 7 évad 7x14

A napokban megkaptuk a 7. évad 14. részének, vagyis a „Power Play”-nek a leírását – ami így elsőre egyébként elég eseménydúsnak tűnik. Az epizód szűk három hét múlva, május 9-én kerül majd adásba Amerikában.

A játékban Ali következik, ennek keretében pedig óriási döntést kell meghoznia – ami csak még nehezebb lesz, amikor A.D-nek hála kénytelen visszaemlékezni egy rég elfeledett traumára. Spencernek végre lehetősége nyílik beszélni apjával, akivel megvitatják a múltbéli hibákat, illetve Mr. Hastings eddigi hollétéről is szó esik. Emily próbál ellenni munkahelyén Ali és Paige társaságában; pláne, amikor Ali baljós információkat tud meg terhességéről, Paige pedig nagy döntést hoz. Aria továbbra sem tudja, mi lesz Ezrával való kapcsolatával, ráadásul teljesen kiborul A.D. akcióitól. Mary Drake keresése közben pedig Hanna és Spencer régi ismerőssel találkoznak, aki sokkoló titkot oszt meg velük.

2017.04.22. 13:05, minnie

Címkék: cast megjelenések

A héten lezajlott a ’Pretty Little Liars’ utolsó promóciós hete, a csapatnak pedig ezáltal számtalan megjelenése volt. Április 18-án, kedden például többek között a Good Morning America vendégei voltak, ahol Ashley, Lucy, Sasha, Shay és Troian képviselték a sorozatot, illetve a háttérben ott volt velük Marlene King.

Még a hétvégén elhozom nektek az itt készült beszélgetést is, előtte azonban itt vannak a képek – érdemes megnézni őket, kedvenceink mind nagyon csinosak voltak. A galéria ezúttal 10 új fotóval bővült.

2017.04.22. 08:05, minnie

A héten visszatért a képernyőkre a ’Pretty Little Liars’, vagyis hivatalosan is elérkeztünk a vég kezdetéhez. Az utolsó epizódok azonban nem az érzelmes búcsúról fognak szólni – kezdetben legalábbis biztosan nem. A sorozat producere, Marlene King jó pár érdekességet árult el a Mashable-nek a ránk és a karaktere váró nehézségekről, csavarokról és fordulatokról. Lássuk.

A premierben A.D. olyan ajándékot küld a Hazugoknak, amivel „mindent egy új szintre emel.” Hogy lehet még ennél is durvább bármi?
Ez egy jó kérdés. Ezek az utolsó részek kicsit arra az időszakra emlékeztetnek, amikor Mona volt ’A’, hiszen A.D. is arra vágyik, hogy legyőzze a lányokat – ráadásul tudja, mivel fordíthatja őket egymás ellen és ezt bizony brutális lesz nézni.

A.D. kilétén kívül szerinted mi a legnagyobb, megoldásra váró rejtély?
Talán, hogy hogyan jutottak ki az anyukák a pincéből? [Nevet] De, hogy komolyan válaszoljak a kérdésedre, a 7B elején behozunk néhány újabb, elég nagy rejtélyt, amikre valószínűleg mindenki szeretne majd választ kapni, még mielőtt véget ér a sorozat. És meg is lesznek ezek a válaszok.

Tehát új dolgokra is számíthatunk? Nem csak lezártok mindent, ami eddig történt?
Az előző évadban felmerült néhány dolog, én ezeket csak „gyors lefolyású rejtélyeknek” hívom.

2017.04.21. 15:45, minnie

Címkék: pll 7 évad 7x12

A tegnapi nap folyamán a Freeform egyből két jelenetet is kiadott a jövő héten adásba kerülő 12. epizódból, mely a „These Boots Were Made for Stalking” címet viseli. Ahogyan lentebb is láthatjátok, ezek közül az egyikben az új karakter, Addison Derringer is szerepel, aki úgy tűnik, első perctől kezdve megnehezíti a lányok életét.

A videókat most is lefordítottam nektek, így már magyar felirattal is megnézhetitek őket.

2017.04.21. 09:00, minnie

Nemrég már hoztam nektek egyetlen egy epizódképet a PLL jövő heti, „These Boots Were Made for Stalking” című részéből, tegnap azonban megkaptuk a többit is, így most ezeket is feltöltöttem a galéria – a lenti ikonokra kattintva eléritek őket.

Illetve, a premier után természetesen egyből megjelent a 7x12 előzetese, amihez még tegnap reggel elkészítettem a magyar feliratot, a szemfülesebbek az oldal YouTube csatornáján már láthatták; de gondoltam, kirakom most ide is a fentebb említett képekkel együtt. Jenna tehát visszatér, a lányok pedig tovább játsszák a játékot... :)

2017.04.20. 07:45, minnie