Facebook
 
A PLL következő részében

7x11 PLAYTIME - TAVASZI PREMIER (04.18.)

A 'Pretty Little Liars' 2017. áprilisában tér vissza a 11. epizóddal, melynek leírása egyelőre nem ismert.

képek promo jelenet infok
 
A PLL előző részében

7x10 THE DARKEST KNIGHT - NYÁRI FINÁLÉ (08.30.)

A lányok kaotikus harcba keverednek ellenségeikkel, ami halálos véget ér...

letöltés hun sub inda vidto
 
Testvéroldal

 
Chatbox

• Kérlek, ne reklámozz
• Spoilergyanús téma esetén: SPOILERCHAT
• Felirattal kapcsolatos kérdések: GYIK
• Az oldalon egy szerkesztő van, minnie

 
Partnerek 
Közelgő események

» Január 6 - 'Coin Heist' premier (Sasha)
» Január 10 - ABC Winter TCA
» Január 13 - Julian Morris születésnap
» Január 15 - Chad Lowe születésnap
» Január 18 - People's Choice Awards
» Február 9 - Million Miles Away megjelenés
» Február 11 - Három éves az oldal
» Február 17 - Sasha születésnap
» Február 28 - Brendan Robinson születésnap
» Március 25 - PaleyFest
» Április 2 - Drew Van Acker születésnap
» Április 10 - Shay születésnap
» Április 15 - Cody Christian születésnap
» Április 18 - 7B PREMIER
» Május 10 - Lindsey Shaw születésnap
» Május 27 - Sasha & Hudson esküvő

 
Az oldalról

• Szerkesztő és kinézet: minnie
• Verzió: 19 ~ 3 YRS
• Téma: Pretty Little Liars
• Nyitás: 2012. május 26. (ash-benzo.gp)
• Költözés: 2013. szeptember 1.
• Újranyitás: 2014. február 11.
• Ajánlott felbontás: 1280x1024 ~ mozilla!
• Tárhely: G-Portal & SoSugary
• Köszönet: Creative Colors & Glamour Factory
• Kapcsolat: ashbenzogp@gmail.com
• Források: x x x
• Online:

I am not affiliated neither with the PLL cast, nor their management and I don't know anyone who is. This is only a Hungarian fansite which provides the latest news and pictures of PLL & its actors. If you send an email to the address above, you message me, not any of the cast members or their team.

© 2014-2017 Pretty Little Liars Hungary

 

 

NEWS

Címkék: ian thin ice

Nemrég számoltam be róla, hogy Lucy új sorozatban kapott főszerepet, és most ugyanilyen jó hírt hoztam Ian Hardingról is. A színész idén végleg lezárja Ezra Fitz történetét a Freeform drámájában, de máris új főszerepet kapott. A TVLine-nak hála kiderült, hogy Ian Harding hamarosan a Fox ’Thin Ice’ című vígjáték-sorozatában lesz látható.

A félórás komédia írói között szerepel a ’New Girl’ kreátora, Liz Meriwether is. A történet középpontjában Lou (Bridgit Mendler), a recepciós lány áll, akinek hatalmas álmai vannak. Új munkája miatt Antarktikára költözik, hogy igazi szerelmének, a tudománynak hódolhasson.

Ian egy Andrew nevű srácot fog alakítani, aki egy antarktikai kutatócsoport állomásvezetője. Minden erejével azon van, hogy hozzászokjon ehhez az új környezethez, miután Wall Street-i munkájában kudarcot vallott.

A szereplőgárda tagja még a ’The Wire’-ből ismert Isiah Whitlock Jr. is, aki Billt, a kutatócsoport megfélemlítő geológusát fogja alakítani, akinek „nincs türelme az idiótákhoz.” Az első részt James Ponsoldt rendezi, arról viszont egyelőre nincs információ, hogy a premierre mikor kerül sor.

(Tudom, hogy mára a tegnapi cikk folytatását ígértem, de hírérték szempontjából ezt fontosabbnak tartottam. Holnap jön a maradék nyolc „miniteória” is. :))

2017.02.15. 16:00, minnie

Címkék: tyler fotósorozat

Az alábbi képeket Claire Leahy profi fotós/színésznő készítette Tylerről még a tavalyi év folyamán, azonban csak durván két hete, január végén kaptuk meg őket. Néhány fotó minősége nem a legjobb, ennek ellenére viszont érdemes megnézni őket, egyértelműen jól sikerült sorozatról beszélünk és sajnos egyébként is ritka, hogy a srácokról ilyen jellegű újdonságokat kapunk.

A galéria 7 új képpel bővült.

 

2017.02.15. 10:00, minnie

Címkék: pll 7 évad

Ahogyan lélekben készülünk a ’Pretty Little Liars’ végére, ideje elkezdeni azon is gondolkodni, hogyan alakul majd a történet kimenetele. Ha a nagyon lelkes rajongók közé tartozol, biztosan megvan a saját elképzelésed arról, kicsoda A.D, vagy éppen, hogy ki ölte meg Jessica DiLaurentist, Charlotte-ot és Sara Harvey-t. Lássuk, a Wetpaint listája szerint mivel álltak elő más fanok.

• Aria A.D.

A nézők egy része a sorozat legeleje óta úgy gondolja, hogy valamelyik Hazug ’A’, a legtöbb teória pedig általában Ariát hozza ki „győztesnek.” Vannak olyan apróságok, amiknek még értelme is lenne, de lehetetlenség lenne mindezeket felsorolni most. A teljesség igénye nélkül íme néhány: Aria aktája hiányzott a bunkerből; Eddie Lamb felismerte; az apja mentális betegséggel kapcsolatos múltja; és még az egész Babaházasdi előtt rákeresett arra, hogyan kell kerítést építeni.

2017.02.14. 15:45, minnie

Shay néhány nappal ezelőtt New Yorkba utazott, hogy aztán február 13-án, vagyis a tegnapi nap folyamán részt vehessen a New York Fashion Week-en. A színésznő első sorból, Kiersey Clemons, Olivia Culpo, Ashely Hart, Jessica Hart és Arielle Noa Charnas társaságában nézte végig a Zimmermann bemutatóját.

Shay frizuráját Justine Marjan, sminkjét pedig Patrick Ta készítette. Kedvencünk természetesen Zimmermann ruhát viselt, amihez egy Linea Pelle övet és egy pár Oscar Tiye csizmát párosított. A galéria 6 új képpel bővült.

2017.02.14. 09:10, minnie

Címkék: pll

Mivel a ’Pretty Little Liars’ néhány hónapon belül véget ér, itt az ideje azon gondolkodni, mi jöjjön legközelebb. Az utolsó rész mindenképp keserédes lesz a rajongók számára – egyrészt (remélhetőleg) megtudjuk, ki kínozta a lányokat, másrészt viszont búcsút kell vennünk a sorozattól és a karakterektől, akiket már hét éve követünk és szeretünk.

Jó hír, hogy a PLL kreátora, Marlene King azt mondta, nem kizárt, hogy valamilyen formában lesz majd folytatás, bár abban nem biztos, hogy erre pontosan mikor kerül majd sor. Nem mostanában, ez tuti, de valamikor, valamilyen formában még viszontlátjuk kedvenc szereplőinket. Jó ezt hallani, hiszen a show rajongói kétségtelenül nagyon elhivatottak, még mindig sorra döntik meg a közösségi médiás rekordokat. A kérdés már csak az, hogy ha/amikor a PLL visszatér, mit szeretnének látni a fanok?

Talán nem ugyanazoknak a pároknak drukkolunk, nem ugyanazokkal a teóriákkal értünk egyet és nem ugyanazokra a cselekményszálakra fókuszálunk, mégis van néhány dolog, amiben szinte az összes rajongó egyetért. Például, hogy Wren Kingstonnal valami biztosan nincs rendben és, hogy válaszokat akarunk. Amennyit csak lehet.

Eddig összesen több, mint 100 órányi ’Pretty Little Liars’-t láttunk. 100 óra ’A’ kínzásából, 100 óra rejtély „WTF-pillanatokkal” tarkítva. Tekintve, hogy hány kérdés merült fel eddig a nézőkben, azt gondolnánk, hogy ebből a 100 órából néhányat rászántak a válaszadásra is, igaz?

Nem igaz. Ha ki akarjuk számolni, akkor bizony azt kapjuk eredményként, hogy a PLL történelmében mindössze 30 percet fordítottak arra, hogy megválaszolják az égető kérdéseket. Ami nem elég! És, ami a másik probléma, hogy amikor végre megmagyaráznak valamit, az általában csak még több kérdést vet fel.

2017.02.13. 16:00, minnie

Címkék: lucy lesifotók

A fotósok február 10-én, pénteken délelőtt kapták végre Lucyt, amint a Los Angeles-i Studio Cityben indult ügyeket intézni, mielőtt viszont még bárhová ment volna, betért egy Starbucksba egy kávéért. Kedvencünk egyszerű, de mutatós ruhadarabokat viselt – egy Ozzy Osburne felsőt párosított farmernadrággal és egy pár térdig érő csizmával.

A galéria 5 HQ képpel bővült.

2017.02.13. 09:20, minnie

Ahogyan már tegnap is írtam, elhoztam nektek egy utolsó nagy teóriát, ami szerintem nagyon szépen fel lett építve, és pont ezért azt gondolom, hogy a legtöbbeteknek tetszeni fog, még akkor is, ha ti mást képzeltek el A.D. szerepére. Ha olvastok már egy ideje, akkor tudjátok, hogy az egyedüli bajom mindig az volt a teóriafordításokkal, hogy nehéz volt jót találni, a legtöbb ugyanis szerintem erőltetett és/vagy összecsapott. Ezzel semmi ilyesmi probléma nincsen, cserébe viszont nagyon hosszú, így két részletre bontottam.

A dolog egyetlen fintora, hogy az csak a második részéből derül ki, hogy az író szerint kicsoda A.D., de amiket addig összeszed, az sem unalmas, sőt, hiszen kiveséz sok olyan dolgot, ami a sorozatot nézve értelmetlennek tűnt, vagy nem lett megmagyarázva. Én nem is húzom tovább az időt, innentől kezdve a teória eredeti írójának szavait olvashatjátok magyarra fordítva. Jó szórakozást!

Keserédes érzés, hogy a legutolsó Pretty Little Liars teóriámat mutatom meg most nektek. Előre is elnézést kérek a hossza miatt, de igyekszem kitérni benne minden idegesítően félbehagyott cselekményszálra is. Remélem, végig tudjátok olvasni, hogy utána beszélgethessünk róla. Az egyetlen félelmem ezzel a teóriával kapcsolatban, hogy az írók nem lesznek elég bátrak ahhoz, hogy ezt meglépjék, hiszen teljesen új értelmet nyerne a sorozat, amit elvileg ismerünk. Vajon elég merészek lesznek hozzá így is, hogy már csak 10 rész van hátra? Nem tudom. Függetlenül attól, hogy igazam lesz-e akár részben, akár teljesen, vagy abszolút tévedek, remélem, legalább annyira fogjátok élvezni az olvasást, mint én az írást az elmúlt két hónap folyamán. És akkor utoljára, mielőtt véget érne a sorozat... Jó szórakozást!

ALISON DILAURENTIS

Az a cselekményszál, amit folyamatosan emlegettek, de valójában soha nem erősítettek meg, hogy Alison szánt szándékkal rendezte meg a halálát. Erről lesz majd szó a 7B-ben is, hiszen az időugrás előtti időszak erre épült. De honnan tudjuk, hogy Ali előre kitervelte az egészet?

2017.02.12. 15:45, minnie

Címkék: ashley lesifotók

Jelenleg is tart a New York Fashion Week, és mivel Ashley most a városban lakik, nem volt kérdéses, hogy ellátogat az eseményre, hiszen a korábbi évek folyamán is mindig ott volt. Február 10-én, pénteken Jeremy Scott 2017-es őszi/téli kollekciójának divatbemutatóját nézte végig, ráadásul nem más, mint a magyar modell, Palvin Barbi mellett ülve.

Benzo sminkjét Nina Park, frizuráját pedig Anthony Campbell készítette. A rendezvényen ott volt Kylie Jenner is, így a galériába újonnan feltöltött 6 fotó között egy vele készült közös képet is találhattok.

2017.02.12. 09:15, minnie